:31:
نقل قول:
مشکل زیاد داشت !:31:
تمامی ایسوس های بازار داخلی چینی هستند !
تقریبا میتونم بگم تمامی محصولات ایسوس چینی شده
.
البته دیگه بزودی اسمی از ایسوس شاید نشنوید چون به چند شرکت کوچکتر تبدیل بشه.
اگر میگید لنوو چون چینی هست ارزانه باید بگم تفکر شما در دنیای IT امروزه اصلا مورد قبول نیست .
نمی دونم چی دیدید که ین حرف رو میزنید ؟
حداقل در دنیای تکنولوژی امروزی این حرف ها نیست ! چه لپتاپ و چه موبایل و هر چیز دیگه که با اسم برند های معتبر در چین تولید میشه تماما تحت نظارت مستقیم شرکت سازنده هست .
اینطور بیان کنم که مثلا اگر سونی امریکا با سونی چین رو مقایسه کنیم باید بگم هیچ فرقی ندارند.
یک سری قطعات مشخص و با یک کیفیت هستند که در دو کشور با دستگاه ها و تجحیزات یکسان اسمبل میشوند !
در مورد برند لنوو هم باید بگم که همواره جوز 4 برند پر فروش دنیا بوده و هست و اکثر فروش این برند در آسیا شرقی و امریکا هست.
در مورد تمامی برند ها هم همینگونه هست. اپل ، سونی ، HP.....................
در مورد خرابی سونی هم باز اشتباه به عرضتون رسوندن ! سونی خرابی نداشت بلکه جلوی خرابی رو گرفت !
حدود 500000 نوت بوکی که سونی تولید کرد ، تنها در 30 مورد مشتریان به داغ شدن دستگاه اعترض کردن و سونی تصمیم به آپدیت بایوس گرفت. مطمئن باش اگر مشکل سخت افزاری در محصولات سونی وجود داشت با آپدیت بایوس حل نمی شد.
در مورد اینکه دیگه شرکت ها سونی F11 را گارانتی نمی کنند هم نام یک شرکت رو بیان کنید.
همین الان ایران رهجو با 3 سال گارانتی داره عرضه میکنه + امرتات + نقش +راینه همراه و............
البته با تولید سری جدید F12 مسلما سری F11 در بازار دیگه به سختی گیر میاد و خریدار ها و فروشندگان به سمت محصولات جدید دارند میرند.
ممنون رئیس!!خوب البته دوستان حرف شمارو بیشتر از یه "داره خودمونی میشه" قبول دارند:31::31:
1-مطمئنا شمایی که روزی n ساعت مطالعه و سایت گردی (اونم از نوع تخصصی)می کنید بیشتر از من اطلاعات دارید اما مثل اینکه متن منو خوب نخوندید!!حرفمن ربطی به دنیای تکنولوژی روز و این حرف ها نداره!!حرف من مال چرتکه و بازاره!وقتی لنوو یا دل با کانفیگ بهتر از سونی و اسوس قیمت کمتری دارند دلیلش رو فقط میشه تو کیفیت قطعات جستجو کرد!!!نفرمایید که به خاطر هزینه تولید و کارگر و حمل و نقل و این حرفاست!!خودتون اذعان کردید همه دارن تو چین تولید می کنند پس قیمت می تونه ملاک خوبی برای مقایسه کیفیت باشه!این که میگید چینیه یعنی چی؟؟؟یه موقع هست امریکا به دلیل مسائل بازار(که خودتون فرمودید)توی چین تولید و روانه بازار می کنه یه موقع هست خود چین (که از f14تا مهر و تسبیح ما رو کیلویی تولید می کنه و بیشتر به کمیت تولید فکر می کنه)تو چین تولید می کنه!!به همین خاطره که من میگم اسوس و سونی امریکایی چینی هستند و دل و لنوو چینیه چینی!!!!(شما حرف منو تایید کردید!!) دل نفر اول فروش دنیاست و دلیلی بر بهتر بودن نیست!!همین طور که اسوس نفر اول کمترین برگشتی است (البته این شاید بتونه دلیلی بر کیفیت باشه!!)حالا تو دنیای تکنولوژی امروز چه اتفاقی میافته زیاد مهم نیست.با شرایط فعلی قیمت می تونه ملاک باشه!!:10:
2-حرفی که درباره f زدم رو از فروشنده ها شنیده بودم.بالطبع فروشنده ها همیشه راست نمیگن (و اگه غلطه از اینکه حرف بی سند زدم از همه عذر می خواهم)اما مطمئنا حوصله برگشتی و گارانتی کشی و دردسر ندارند.کسی که اسوس و سونی داشته باشه میگه اسوس ببر و اگه فقط سونی داشته باشه از اسوس بد میگه(تو دنیای تکنولوژی امروز هنوز هم ملاک های قدیمی اثر بخشند!!!!!!:31::31:)نمیگم حتما اسوس بهتره و نمیگم لنوو و دل اصلا به حساب نمیان!!!
اما امار فروش n61jq و f خودش با آدم حرف می زنه(حتما میدونید!!)شایدم به خاطر ذهنیت بدیه که امثال من در مورد سری f درست کردیم.
من فقط با چرتکه کار نمی کنم و می دونم که شرکت لنوو بخش فروششو به یک شرکت چینی فروخته و اینی که میاد دست ما فقط اسم گنده ای داره!!(این رو مستند دارم)
"سونی خرابی نداشت"(منظورتونو دقیق متوجه نمیشم!) ولی برگشتی زیاد داشت(اینم مستدله!)خوشحال میشم لینک مدرک این 30 اعتراض(عددش!!) رو ببینم.هر چند حرف شما تقریبا سنده.همچنین در مورد منحل شدن اسوس خوشحال میشم فنی بخونم!
ممنون از وقتی که میگذارید!:20: