این تاپیکو از صفحه 200 اوردی بالا همینو بگی؟؟؟ اینو که همه میدونستن دادا!!!!:31:
Printable View
این تاپیکو از صفحه 200 اوردی بالا همینو بگی؟؟؟ اینو که همه میدونستن دادا!!!!:31:
حالا که تاپیک بالا اومد یه مطلب جدید میگم.
من اتفاقی تو یک سرور Private آشنا شدم و شروع به بازی کردم.
خیلی عالی بازی رو بالانس کردن و تمام تمرکزشون رو روی pvp و fun گذاشتن .
لول 1 تا 70 یعنی آخرین لول یک ساعت طول نمی کشه. AP item های ضروری free هست و اونایی که به پیشرفت کمک میکنن تو بازی فارم میشن !!!
یعنی کلا فری !
حدود 300 تا400 نفر که 99 درصد لول هفتاد هستن همیشه on هستن و میزنن تو سرو کله هم ! بیکار باشی روزی تا 2K میشه Kill گرفت ! چون movement , summon , res rune , بی نهایت داری هی سریع برمیگردی وسط pvp بعد از مردن و علاف دویدن نیستی !
اسم سرور :
Wicked Shaiya
آدرس :
اگه می خواین نصب کنین بازی رو دوباره باید از این سایت دانلود کنین چون با بازی اصلی یه سری فرق کوچولو داره.کد:www.wickedshaiya.com
پ . ن : مشکل سرور این هست که معمولا هفته ای یک روز down هست ! مثل همین امروز lol
یک سرور خصوصی دیگه که به نظر من فوق العادست !
بهتر از این نمیشد shaiya رو به شکل فری در آورد !
همون اول به شما انتخاب میده لول 15 یا 30 یا 70 um بگیرید.
بعد هر لاپیس و gear که بخواین و هر چز دیگه که فکرش رو بکنین item mall گذاشته !
2 ساع میشینی gear میسازی میری pvp !
pvp امروز بودم 100 به 100 بودیم تقریبا !!!! خیلی pvp خوب بالانس شده بود. دیگه یک نفر نمی تونست یک رید رو بکشه !
حجم اولیه 1 گیگ
Shiaya Rebirth
کد:http://rebirthevolution.com/site/general/rebirth-is-coming-back-2/
Shiaya Rebirth
باید دوباره دانلود کنیم بازی رو ؟ 2.5 گیگ خیلی زیاده ((
مشکل سرورهای پرایوت شایا این بود که هیچکس توش نبود ولی اگه جمعیت زیاد باشه چه فازی می ده :دی
------------------------
ادیت : این Shiaya Rebirth رو دانلود کردم نزدیک 1 گیگ هست . خوبه جمعیت زیاده ولی پینگ من برای pvp 70 خوب نیست . خیلی وقت پیش من یادمه 30 و 15 اینشکلی فعال بود pvp قطع نمی شه ... دوساعت حال کردم
شنبه یک شنبه دیوانه کننده میشه غروب به بعد. 3 تا union هر طرف داره تقریبا. حالت عادی union اول فقط بازیکن های خوب رو راه میدن.نقل قول:
متاسفانه وقتی خیلی شلوغ میشه internet ما جواب میکنه. باید با حداقل option ها بازی کرد تا یکذره لگ کمتر شه. زیادی شلوغ شدن هم خوب نیست :31:
مخصوصا وقتی خود GM میاد ! کلی lapis و آیتم خودشون ساختن.
سلام :
Shiaya Rebirth خوبه ؟ با حاله ؟
خوبه احسان بیا . کاراکتر می سازی لول um 70 ... بعد gear لول 70 هم بهت می ده با پکیج همه ی لپیس ها و op و انچنت تا [20] :دینقل قول:
فقط مشکل اصلی ما همچنان پا برجاست یعنی پینگ گُه !
لینک torrent نداره ؟؟
پینگ تو این سایت چنده [HTML]www.speedtest.net[/HTML]
باید دانلود کنی بیای تو سرور ببینی وضعت چطوره.نقل قول:
با این تست ها نمیشه فهمید.
آمریکایی ها هم نمی تونن راحت تو این سرور بازی کنن. بالای 100 نفر میریزن تو DD1 دیگه لگ امان نمیده.
شنبه شب ها و یک شنبه شب ها وقت داشتین بازی کنین.
یکشنبه هفته قبل بالای 300 نفر تو jungle تو همدیگه میلولیدیم !! چون Event بود و event تنها جایی هست که میشه drop با ارزش تو این بازی گرفت همه میان.
کلا بین 2 تا پرتال پر شده بود !! چون 4 تا union هر طرف داشت نمیشد هماهنگ جنگید و هر گوشه رو نگاه میکردی چند نفر تو سر و کله هم میزدن ! عین جنگ های صدر اسلام !