سلامنقل قول:
توی سایتشون که زده بود مشکل از زیرساخت مخابرات هست/باید دید بقیه شرکت ها هم مشکل دارن یا نه!!
الان هم زده اینترنت 2-7 بامداد دوشنبه قطع می باشد
Printable View
سلامنقل قول:
توی سایتشون که زده بود مشکل از زیرساخت مخابرات هست/باید دید بقیه شرکت ها هم مشکل دارن یا نه!!
الان هم زده اینترنت 2-7 بامداد دوشنبه قطع می باشد
با دروود
من که مشکلی ندارم اما گویا امشب بنا است تا ساعت 2 به مدت 3 ساعت اینترنت قطع شود.
شرکمت همیار در پیامی که به مشترکان خودش ارسال کرده بود این نکته رو گوشزد کرده بود.
آیا شما چیزی در این باره می دانید؟
سلام دوستان
من الان از ماتریکس سرویس میگیرم تنها مشکلم اینکه شبانه ندارم باید با حجم بالا بگیری تا شبانه بدن اما میخوام برم ارم نت که شبانه رو داشته باشم دوستانی که از وضعیت ارم نت اطلاع دارن نظرشونو لطف کنن بگن
منم مرکز امیر کبیرم
با دروود
گویا امروز قرار بوده تا اینترنت ها قطع شود.
درودنقل قول:
قرار بود دیشب 2 تا7 به گفته ارم نت قطع میشد
امروز برای چی؟
مال من که تا ربع ساعت پیش قطع بود. الان وصل شد
امروز قطع شد چون دارن سیستم پیلترینگ جدید رو تست می کنن
سلام
دوستان ارم نتی رحم نکنید به این شرکت.اینا هم مثل بقیه ای اس پی های این خراب شده یاد گرفتن یک مدت مشتری جذب کنن با اون سرعت دانلود قبلی و حالا افتضاااااااااااااح کامل هست.همون لینکی که دوستمون گذاشتند حتما برید و فرم پر کنید شکایت کنید از هیچی هم نترسید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر بار هم زنگ میزنی بهشون یا میبینی 10 نفر پشت خط هستند و باید نیم ساعت پشت خط باشی بعدم میبینی علکی گوشی رو قطع میکنند و جواب نمیدند یا 4 تا دختر گزاشتند برای پیچوندن مشتری هی علکی میگه DNS ست کنید و نمیدونم ویندوزت چی هست و مشکلی اصلا نیست و و از این ....ها.
من سرعت دانلودم حتی تا 400 هم میرسید بعضی وقتا و 512 داشتم ولی الان بین 7 کیلو بایت تا 35 در گردش هست و گلستان هستیم.
سلامنقل قول:
اگه مشکلتون فقط این یکی دو روزه هست که مشکل اینطور که میگن از طرف زیرساخت هست و درست میشه ولی اگه خیلی وقته اینجور شده میتونید شکایت کنید
تنظیم مقررات شیراز هم میتونید شکایت کنید
6463020
اقای امامی فر
در ضمن بهتره 128 بگیرید چون هیچ فرقی بین سرویسهاشون نیست
سلام من از ارم نت (آسیا تک ) میگیرم این روزها افتضاح شده معلوم نیست چه گندی زدند