من که 22 ساعته یسره کانکتم :دی !! قعطی هم ندارم اصلآ !!
4 گیگ هم که دانلودیدم :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من که 22 ساعته یسره کانکتم :دی !! قعطی هم ندارم اصلآ !!
4 گیگ هم که دانلودیدم :دی
اینم از ما:27: :
بچهها قشنگترین نسخه این planet earth کدومشه به نظرتون؟ میخوام فقط همونو دانلود کنم
نقل قول:
بچهها قشنگترین نسخه این planet earth کدومشه به نظرتون؟ میخوام فقط همونو دانلود کنم
من که دارم Mountainsش رو دانلود میکنم یکی از دوستام میگفتش همشون قشنگه و ارزش دانلود کردن داره
22 ساعت >>> 4 گیگ؟!!!نقل قول:
من که 22 ساعته یسره کانکتم :biggrin: !! قعطی هم ندارم اصلآ !!
4 گیگ هم که دانلودیدم :biggrin:
خوش به حالتون...کاش منم 512 میگرفتم...الان 128 با 10 گیگ محدودیت! دارم...
شما ها اگه یه وقت فایل کم آوردین بگین من سفارش بدم مجانی دان کنید بفرستید : دی
سفارش بده ببینیم چی هست ... من که دیگه هرچی لینک مستقیم بود دانلود کردم ...:27:نقل قول:
یه بازی هست اسمش WAR ROCK خیلی باهاله شبهه کانتره(بنظر من خیلی بهتر از کانتر ) من با eco128 راهت بازی میکنم نزدیک 5 ماهه ! ایرانی خیلی کم توش هستش بیشتر از ترکه و عربستان هستند ! :31:نقل قول:
بیا اونجا بترکونمشون !:31:
بازیش رایگانه ... اما اگه بخوای از اسلحه های خوبش استفاده کنی باید Premium داشته باشی .
اینم لینک دانلودش : 580.54MB
کد:http://download.cnet.com/War-Rock/3000-7441_4-10588271.html?tag=mncol&cdlPid=10996289
نقل قول:
ممنون از این عیدی عالیت ... می خواستم برم کلی دنبالش بگردم ...
حالا یه سوالی برام پیش اومده ... ببین تو الان داری با بهترین سرعت دان می کنی درسته ؟؟ الان با اینکه روزه ولی مثل شبه قبل از عید می مونه ... گرفتی چی شد ؟؟ یعنی الان هم اوج مصرف و ترافیکه ولی تو سرعتت عالیه ...
پس اینکه سرعت شبانه ات قبلاً پایین بود ربطی به روز و شب نداشت ... چون الان هم مثل شبای اون وقت اوج ترافیکه و همه مشغول دان هستند ... این استدلال درسته ؟؟ یعنی دلیل کم شدن سرعتت تو شب یه چیزه دیگه بوده که احتمال زیاد الان برطرف شده ...
استدلالت مقداری درسته :دی
ولی همه که نمیدونن مجانی هست این چند روز !! باور کن باهات شرط میبندم نصف بیشتر مشترکین شاتل الان نمیدونن که مجانی هست !!
در صورتی که همه ی میدونن شبا مجانیه !!
راستی اینم بگم که سرعت دانلود شبانه من هنوز هم کم هست !! یعنی عالی نیست !! (مثل روز نیست)
یه سوال هم دارم از بروبچز adrive باز !! اونم اینه که :
من الان یه لینکی رو میزنم واسه دانلود بعد استوپ میکنم و بعد شب میذارمش توی دانلود ولی صبح که پا میشم میبینم که یه صفحه اینترنتی دانلود شده !! مشکل چیه ؟؟
بنظر خودم مشکل از همون پیغام اولش هست که میده !! و میگه که میخوای از اول شروع بکنم یا نه ! اگه مشکل اینه چارش چیه ؟؟
اگه چاره ای نداشته باشه که خیلی بد میشه ! چون من که نمیتونم شبا بیدار بمونم :دی
این رو بخونید و عبرت بگیرید ... :19:
من دورۀ جدیدم از 29 اسفند شروع می شد ... 27 رفتم شاتل که آرت 2 بگیرم ... ولی از اونجایی که خیلی بد شانسم کارم افتاد واسۀ 5 فروردین به بعد ... با اینکه کلی هم اصرار کردم ولی انجامش ندادند ...
به من گفته بودند تغییر سرویس به آرت 2 کاره نیم ساعته ... :18:
حالا اگه من کارم انجام شده بود می تونستم با 192 به مدت حدود 10 روز رایگان دان کنم و از این عیدی نهایت استفاده رو ببرم ... این همه تجربه بشه واسه شما ها که کارتون رو همیشه زودتر از موقع اش انجام بدید ... :41: