باید پارتیشن جدا کنی. قدیما با wubi میشد بدون پارتیشن بندی هم نصب کرد ولی الان نمیدونم. یه سرچی درمورد wubi بکنی بد نیست
Printable View
باید پارتیشن جدا کنی. قدیما با wubi میشد بدون پارتیشن بندی هم نصب کرد ولی الان نمیدونم. یه سرچی درمورد wubi بکنی بد نیست
در هنگام نصب با رسیدن به مرحله زیر نصب در کنار ویندوز هفت گزینه اول هست اما ۹ گیگ حجم کمی هست وباید برای بروزرسانی ها جای کافی باشه . برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر برو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
دوستان من میخواستم اوبونتو رو با wubi نصب کنم. یعنی اوبونتو تحت ویندوز باشه.
ولی برای من گزینه ی دوم رو نداره!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی صفحه ی من این هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام
کاش تاپیکها نه براساس نوع توزیع؛ بلکه برحسب نوع مشکل بود. در هرصورت:
من TAILS را روی فلش مموری نصب کردم. (با Universal USB Installer)
ولی هر کار کردم لپتاپ از روی آن بوت نمیکنه.
فایلهای isolinux را هم به syslinux تغییر نام دادم. بوت منو را هم تنظیم کردم.
کسی تا حالا ابونتو از مموری فلش بوت کرده؟
من همیشه لینوکس رو از فلش مینصبم. مشکلی هم ندارم. یه توزیع دیگه رو امتحان کن یا همین توزیع رو یه بار دیگه بریز ببین چی میشه.نقل قول:
sسلام دوستان.من ابونتو 12.10 رو نصب کردم.درایور کارت گرافیکم رو از سایت amd گرفتم.الان یه فایل با فرمت RUN به من داده.چطوری باید این فایل رو نصب کنم؟؟
سلامنقل قول:
ابونتو رو با برنامه yumi بریز رو فلش من چندین بار با همین روش ابونتو رو نصب کردم:n06:
سلام
TAILS پدرم را درآورد. مثل بقیه با MD5 تأیید نمیشه.
یه برنامه میخواد به نام gpg که اون خودش یه داستان داره جدا!
خلاصه مصیبتیه. من هم وسط کار بریدم.
گز نکرده بریدم و دوختم. ولی نشد. بیخیالش شدم.
من اوبونتو 12.10 دارم که واسش رمز عبور گذاشتم...ولی الان رمز عبورم رو قبول نمیکنه....چطور میشه رمز عبور رو برداشت؟؟؟
سلام دوستان:n16:
یه سوالی واسم پیش اومد شاید جاش نباشه اینجا بپرسما :n13: یه جا تو نت خوندم اوبونتو خیلی شبیه مک شده و یه جورایی یعنی تقلیدی از اونه (فک کنم بیشتر از لحاظ ظاهری) یه جا دیگه هم خوندم مک از اوبونتو تقلید کرده!:n02:الان کودوم درسته؟ من کودومو باور کنم؟:n02: