نمیشه نداشته باشید. دقت کنید مثل عکس باید عمل کنید. stereo mix تو تب recording هست شاید شما تو قسمت playback دنبالش می گردید.نقل قول:
Printable View
نمیشه نداشته باشید. دقت کنید مثل عکس باید عمل کنید. stereo mix تو تب recording هست شاید شما تو قسمت playback دنبالش می گردید.نقل قول:
نداره ..ببیننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
چند وقته نمیتونم از گزینه Send File از کسی فایل دریافت کنم
یعنی کسی که برام فابل میفرسته من اینور Accept نمیبینم که روش کلیک کنم . اصلا هیچی نمیبینم . با همه هم اینجوریه چه موبایل چه کامپیوتر هم فرقی نداره
اما من میتونم براشون بفرستم
تو نسخه قبلیم اینجوری بود گفتم شاید مشکل داره / نسخه جدیدو نصب کردم اما همچنان مشکل هست
این مشکل در مورد Share Photo یا پیغام Video Call یا وبکم یا Voice Call نیست و برای همه اینا پیغام Accept میاد و مشکلی نیست
فقط با Send File مشکل دارم
چیکار کنم ؟
من نمیتونم از قسمت voice calle استفاده کنم
:41:
کلا برام accept نمیاد
بعد مگه تو این قسمتش نمیشه هم صدا هم تصویر رو با هم داشته باشیم؟؟؟
من فقط تصویر دارم چرا؟
ممنون از پاسخگوییتون با آیدی دیگه هم امتحان کردم ولی وارد نشد از اینترنت ایرانسل هم وارد نمیشهنقل قول:
الان باید چکار کنم؟
با سلام خسته نباشید
یه سوال داشتم من میخوام یه ایدی روند بسازم یعنی بدون _ و... اما یاهو نمیزاره میخوا م ایدیم با این ادرس باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما اجازه نمیده راهی برای درست کردن اینجور ای دی هایی بلدین بهم بگید منون میشم
عجیبه. الان چند تا علت دیگه هم هست که یکیش اینه که درایور شما stereo mix رو به همراه نداره. از درایورهای با ورژن پایینتر امتحان کنید یا اینکه مدل کارت صداتون رو + stereo mix تو گوگل سرچ کنید شاید به جوابهای بهتری برسید.نقل قول:
توصیه می کنم یک بار حذف و نصب کنید اگر نشد ورژن یاهو رو عوض کنید اگه آخرین ورژنه پاینترشو نصب کنید.نقل قول:
شما از پسوند rocketmail می تونی استفاده کنی. راهی نیست که بشه همینو ایجاد کرد.نقل قول:
voice call تصویر نداره و فقط صداست. برنامتون رو آپدیت کنید و مطمئن بشین که شخصی که می خواید باهاش voice call داشته باشید هم ورژنجدید رو داره.نقل قول:
سلام.....
من الان اخرین یاهو رو نصب کردم اما عکسی که کنار هر شخص هست رو دیگه نشون نمیده .....
میشه کمکم کنید ....برای رفع این مشکل چیکار کنم؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان من از plug - ins یاهو مسنجر از قسمت Foxytunes نمیتونم استفاده کنم و این پیغام و میده
FoxyTunes encountered an issue and needs you to restart Messenger
این کاری که گفت و انجام دادم ولی بازم نشد . کسی میتونه کمک کنه دریغ نکنه
ممنون
من چیکار کنم ؟نقل قول: