دیشب کلاً واسه من قطع بود!
وصل میشد اما قطع بود!
Printable View
دیشب کلاً واسه من قطع بود!
وصل میشد اما قطع بود!
تماشای شبکه قرآن یا کانال های جمهوری اسلامی از طریق نت به چه درد می خوره آخه؟:19:آدم میره از تلویزیون می بینه(اگه کسی بخواد ببینه!:31:)نقل قول:
مهم شبکه های اجتماعی و بالاترین و سایت های نسبتا آزاد هست که دسترسی بهشون قطع می شه:19:
اون زمان هر موقع که بخواهند دسترسی به اینترنت رو قطع می کنند!
به جای لیست سیاه هم از لیست سفید استفاده می کنند و باعث بدبختی ما ها می شن:19:
اره ديشب وسط كار قطع شد با همين سرعت تخميش هم كه داشت دانلود ميكرد قطع شدنقل قول:
سلام
دوستان از بین صبانت،پارس آنلاین و شبکیه از نظر سرعت دانلود شبانه کدوم کمترین افت رو داره؟
الان با پشتیبانی تماس گرفتم.گفت دوباره دانلود شبانه از حساب کم میکنه!
دوباره دانلودمون قطع شد! :13:
ولی قبول دارم این کارمندای شبکیه یه مشت فوق بیسوادن اه اه اه اه
---------- Post added at 03:39 PM ---------- Previous post was at 03:39 PM ----------
بازم به مخابرات
سلامنقل قول:
من پارس آنلاینمو از 128 کردم 1 مگ!
به نظر من پارس بهتره، سرعتش تو شب نوسان زیادی نداره، قطعی هم خیلی کم داره.
وقتی 128 داشتم از سرعت شباش ناراضی بودم، روی 30 و 40 بود اما نوسان نداشت. الانم با 1 مگ سرعتش شبا روی 100 120 ایناس.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بررسی کمفروشی اینترنت مخابرات و بخش خصوصی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینترنت - ایسنا نوشت:
بحث به اشتراكگذاري پهناي باند اينترنت، استانداردهايي دارد و اگر پهناي باند بيش از ميزان استاندارد به اشتراك گذاشته شود، سرعت اينترنت كاهش مييابد اما در برخي مواقع شاهد بوديم كه شركت مخابرات بيش از ميزان استاندارد پهناي باند را به اشتراك گذاشت كه طبيعي است اين موضوع به نوعي كمفروشي محسوبشده و سرعت اينترنت را كاهش ميدهد.
حسن رضواني - معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي - در گفتوگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)،با بيان اين مطلب اظهار كرد: در حال بررسي اين موضوع به تفكيك در استانها هستيم و از نمايندگان مخابرات استانها و همچنين شركتهاي خصوصي فعال در اين زمينه دعوت كرديم كه در اين رابطه مذاكره و بحث كنيم.
رضواني تاكيد كرد: در برخي استانها اين موضوع نهايي شده و به اين جمعبندي رسيديم كه پهناي باند خريداري شده بسيار كمتر از آن ميزاني است كه به فروش رفته است و بعد از بررسي به آنها اعلام كرديم كه چه ميزان پهناي باند نياز دارند كه از شركت ارتباطات زيرساخت تامين كنند كه بسياري از استانها نيز اين موضوع را اصلاح كردند.
معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظيم مقررات ادامه داد: اين موضوع در همه استانها در دست انجام است.
سلام دوستان .وقتی تلفن را بر میدارم یا کسی زنگ میزنه، ADSL قطع میشه چیکار کنم
فکر کنم باید جلوی تلفن یه اسپلیتر بذاری.نقل قول: