واسه منم همینه ولی حجم رو کم میکنهنقل قول:
Printable View
واسه منم همینه ولی حجم رو کم میکنهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آسیاتک سرعتش زیاد شده ؟
ماشاا... به این سرعت.:46:نقل قول:
چیزی که اینجا ارم میبینم خیلی بالاست . اسپید تست هم یکم سرعت رو پایین تر نشون میده. یعنی سرعت دانلودتون از اینی که اینجا است بالاتره یکم.
واو ... خیلی خوبه
مال منم همین طور شده.نقل قول:
من میگم دانلود نکن بعدا از دماقمون میکشنش بیرون و میبینی همه ترافیکو بات حساب میکنن.
من میترسم دانلود کنممممممممممممممممممممممم مم.
.................................................. ...........................................
.................................................. ...........................................
مال من داره کنتر میندازه. وضعیت رایگان تمام:41:
امروز از دنیانت بهم زنگ زدن گفتن شما پنلتون خراب شده باید بیاین اونجا :13:
خدا رحم کنه ساعت 5 بعد ظهر برم ببینم چه اشی واسم پختن:17:
---------- Post added at 01:03 PM ---------- Previous post was at 01:02 PM ----------
دنیانت همون اسیاتکه:27:
خبرش رو بهمون بده ببینیم چی بهت میگن:10:نقل قول:
یعنی از بچه های آسیاتک تو کرج هیچکی نبود جواب منو بده؟!!
-------------------------------
ببخشید دوستان من احتمالاً از شاتل بیام سمت آسیاتک
تو کرج هم هستم
میخواستم بدونم این سرویس های نقره ای 128 ویژه که تو سایت نمایندگیشون تو کرج مینویسن یعنی چی؟
این واژه ی ویژه به چه معناست؟
نوشته نقره ای ویژه 128 ماهی 8 گیگ ترافیک 23000 تومن (شبانه رایگان)
این سرویس ها سرعتشون چطوره؟ شبانه سرعتش چقدر میشه؟
یه مدل دیگه سرویس هم هست به اسم "شتاب اختصاصی" که 768 کیلوبیت هست با 3 گیگ در ماه و شبانه رایگان 23000 تومن
یه مدل دیگه هم هست به اسم سرویس طلایی که 512 کیلوبیت هست با 10 گیگ ترافیک ماهیانه و شبانه و جمعه رایگان، 33500 تومن
کدوم یکی از این سرویس ها بهتره و کدومش سرعت دانلود شبانه یا جمعه هاش بهتره؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
1مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنوز نرفتم:31: 5 میرم
دوستان چند روزه مدام اینترنت من قطع و وصل میشه یعنی اصلآ چراغ اینترنت خاموش میشه زنگ میزنم الکی میگن همه این چند روزه این مشکلو دارن ماله همه ی یوزراس..آیا شما هم چنین مشکلی دارین؟
به نظر من تغییر سرویس بده بیا آسیاتک . چون من تو آسیاتک با 1 مگ سرعت 3 مگابایت و خورده ای میگیرم اما شما 1.34نقل قول:
آسیاتک 1 مگابایتش با حجم 5 گیگ و شبانه 2 تا 8 صبح نزدیک 26 هزار تومنه تو ماه . شما ماهی چقدر میدی ؟