مشکل اساسی کپی نکردن کرک بود!
==
دوستان توی همین Medieval فقط میشه با پادشاه/ملکه بازی کرد؟ شخصیت دیگه نمیشه داشت؟
چطوری کشورگشایی کنم؟ باید مراحل پادشاهی/ملکه ای رو کامل طی کنم؟
Printable View
مشکل اساسی کپی نکردن کرک بود!
==
دوستان توی همین Medieval فقط میشه با پادشاه/ملکه بازی کرد؟ شخصیت دیگه نمیشه داشت؟
چطوری کشورگشایی کنم؟ باید مراحل پادشاهی/ملکه ای رو کامل طی کنم؟
فهمیدم چطور میشه با آدمهای دیگه بازی کرد!نقل قول:
وقتی که با پادشاه/ملکه تعداد زیادی از هدفها رو انجام دادین، مثلا یکیش اینه "The Witch Is Back"، در حینش، level و پول هم میره بالا. یه زمانی میرسه که میتونین قبل از اینکه وارد کاخ بشین، جاهای دیگه ساختمون بسازین، که هر فکر کنم توی همه س ساختمونها بشه با شخصیتش بازی کرد. مثلا بعد از ساختن ساختمون کنار کاخ، میشه با Spy بازی کرد.
:8:
سلام
یه کمکی بکنید منو تو این بازی....
من تا به حال سیمز بازی نکردم برای همینم زیاد راجع بهش نیمدونم
مثلا الان کنار عکس سیمزم پایین سمت چپ عکس دوتا شمشیر اومده یعنی باید چه کار کنم و چطوری؟
اگه ممکنه کمکم کنید
The Sims™ Medieval
بعد چرا نمیتونم سیو کنم بازیو میگه تو حالت toturial امکان سیو کردن نیست.....
سلام
خب روش موس رو نگه دارین، مینویسه باید چیکار کنین. (البته اگه منظورتون همون وظایفه)
باید Tuturial رو تموم کنین تا بعد یه بازی جدید شروع کنین، بعد میشه سیوش کرد
خوب حداقل یه راهنمایی کنید که تو این بازی باید به چه چیزایی حواسم جمع باشه و چکار کنم؟؟
یعنی فقط تو این بازی باید ببینم کنار تصویر سیمزم چی میاد برم اون کارو انجام بدم؟؟ کل بازی همینه؟
نه کلش همین نیست.
منم اولش همین فکرو کردم. بعد دیدم با اینکه، وظیفه ی اصلی انجام دادن همیناس که میاد، ولی خیلی انتخاب و حتی فکر کردن هم داره! بعضی کارایی که باید انجام بدیم، باید ببینیم کجا و چطوری باید انجامش داد.
بعد از یه مدت هم که با پادشاهه و چند نفر دیگه بازی کردین، میشه همزمان با چندتا بازی کرد واسه یه هدف. به نظرم اینش جالبه.
البته هنوزم من دنبال یه نکته ی خیلی خاصتر میگردم
الان toturial رو تموم کردم
امروز داشتم میخواستم بازی رو بیارم وقتی اومد بازی دکمه Live mode خاموش بود و فقط در حالت kingdom mod فعال بود
چرا؟
این msvcp100dll رو که گرفتیم کجا باید بریزم ...؟؟؟؟
خب باید یه سناریو انتخاب کنین که بازی کنین.
وقتی کسی رو ساختین یا با همون پادشاه یا ملکه خواستین بازی کنین، باید همینکارو کنین. وارد اون قسمت که نوشته Furnish نشین و همون موقع که توی Kingdom mode هست، یه سناریو رو از اون شکله که شبیه دفتره انتخاب کنین.
به نظرم اگه دوست داشته باشین که هرچی میگه رو انجام بدین، از بازی خوشتون میاد اگه نه، اصلا خوشتون نمیاد! چون از اول تا آخر فقط چیزایی که میگه رو انجام میدین و تقریبا اختیاری ندارین
بچه ها سلام
من این سیمز قرون وسطی رو گرفتم
و نصب هم کردم
ولی کرکشو فک کنم درست نتونستم انجام بدم
چون وقتی میرم داخل بازی ارور میده که
no game disc found!please insert the sims medieval game disc before proceeding
از کسایی که بازی رو کرک کردن خواهش میکنم کامل بم توضیح بدن که چیکار کنم؟
ممنونم