ازماشین چی می خواهی دست دوم باشه وچه امکاناتی مد نظرتونه ؟نقل قول:
ازماشین چی می خواهی دست دوم باشه وچه امکاناتی مد نظرتونه ؟نقل قول:
سورن مولتی پلکس توش کامپیوتر حذف شده یعنی وقتی می خواهی روشنش کنی دیگه نباید رمز بدی؟
بنظر شما پارس سال بهتره یا سورن؟
سلام
می خوام یه مزدا 3 تیپ 3 طرح قدیم مدل 89 ( ماه 2 یا 3 ) با 5700 کیلومتر کارکرد- رنگ سفید کاملا سالم بخرم چند بخرم خوبه ؟
در چه ماهی مدل ماشین (پارسالی ) میشه ( تا صبر کنم ) اونوقت ممکنه چه مقدار از قیمتش کاسته بشه ؟ ( البته احتمال فروش ماشین به دیگران هم بالاست )
با تشکر
واقعيتشو بخايين يه چيزي ميخوام كه زياد نباشه يكم متفاوت باشه بشه باهاش مسافرت رفت جادار هم باشه لوازمش باشه و خرجش زياد نباشه به نظرتون clo تميز ميتونم با اين پول گير بيارمنقل قول:
اصلا چي پيشنهاد ميكنين؟
cloاصلا خیلی پر خرجه وبا 5 ملیون نمی تونی بخریش پس من پیکان مدل 83 را به شما پیشنهاد می کنم که می تونید بخرید.نقل قول:
قزار باشه پيكان بگيرم پرايد ميگيرم به روز تر هم هست
نقل قول:
دوست عزیز سورن تجهیزات و امکانات بیشتری نسبت به پارس سال داره.
اگه ماشین خوش تیپ میخوای پارس سال رو بخر اما اگر امکانات و ایمنی میخوای سورن.
اساتید می خوام یه پارس سال بگیرم ولی می خوام دوگانه سوز باشه می گن بهتره خلاصه این نوع مدل هم تو لیست نیست دوگانه سوزش فقط معولی هست چیکار باید کرد
بعد نمیشه ماشین گرفت تو جایگاه مجاز دوگانه سوزش کرد چون حداکثر بشه 400 تومن ولی مثلاً قیمت دوگانه سوز پارس معولی 20252000 و معولی بنزینی 18244000 , و پارس سال با Abs 1935000 وبا ایربگ و ایموبیلایزر 19404000 در میاد حالا این ایموبیلایز چی هست ؟ و ایربگ
و سوال فنی تر گیربکس اتوماتیک چی هست که گرونترین پژو پارس توانواع این نوع خودرو هست
سلام دوستان.28تومن دارم میخوام یه دسته دو بگیرم.به شدت بین مزدا3 و هیوندای کوپه گیر کردم.واقعا عاشق کوپه هستم و دلم هی میگه فقط کوپه فقط کوپه... ولی خیلی ازش میترسم.یکی بخاطر فروشش و دیگری اینکه میگن مثلا یه کوپه 2007 الان دیگه بدرد نمیخوره ودر آستانه اسقاته و...چون مایه دار نیستم فقط عشق ماشینم و تمام پولامو میخوام بدم ماشین.
هرجور میتونید راهنماییم کنید منتظرتونم.مرسی..
با این پول می تونی یه پیکان بخری فکر کنم ماشین دیگه ای با 5 ملیون بتونی بخری روا یا آردی چه طوره از پیکان بهتره.نقل قول: