دوستان برای منم امد 19 اسفند اعزام هستم .
Printable View
دوستان برای منم امد 19 اسفند اعزام هستم .
داداش خیلی داری سخت میگیریا :n27:.
هیچ کس نمیاد دٌنگی باهات خونه اجاره کنه .
اگه هم همچین چیزی بشه و اجاره نامه هم به نام کسه دیگه بخوره باز هم هزینه ها سر به فلک میکشه ( غذا و رفت و آمد و ...)
بعد از ظهرا تو همه جا عشق و حاله هیشکی بهت کار نداره .
تو پادگان ما برنامه فوتبال ، بدن سازی ، زورخونه ، تنیس ، پینگ پنگ ، والیبال ، فوتبال دستی و ... همیشه برپا بود . کیف میکردیم:n20::n19:. حالا برا ما خیلی هتل بود ولی جاهای دیگه حداقل فوتبال داره دیگه.
دیگه اون زرنگی خودشونه دیگه .
بچه های ما زیر لباس نظامی لباس شخصی میپوشیدن بعد که از پادگان خارج میشدن لباساشون و در میاوردن میزاشتن تو یه پلاستیک.:n05:[/QUOTE]
رفیق تو یگان هم مثل آموزشی 9/5 شب خاموشیه ؟ نمیشه فوتبال دید تا دو شب ؟ :n02:
فکر کنم دوسال زندانی باشیم اینجور که معلومه :blush:
رئیس سازمان نظام وظیفه عمومی ناجا:
این 24 کردن بهانه بود.گفتن 93 مدت سربازی 24 ماه میشه که هر چه قدر نیرو میخوان برن تا قبل عید برن.نقل قول:
انقدر دفترچه پست کردن و رفتن که ظرفیتشون تکمیل شده
سلام دوستان من امروز( 5بهمن)رفتم پلیس 10+وبرگه سبز(کد) رو گرفتم اول گفت برو 10روز دیگه میاد یعنی 4روز قبل اعزام ولی چون پذیرش گرفته بودم یکم پافشاری کردم نگاه کرد دید اومده بدبخت ضایع شد.افتادم سپاه انصارالمهدی زنجان(استانمون).اموزشی ندارم اموزش تکمیلی بسیج رو رفتم
فقط یه سوال :اونایی که اطلاع دارن لطفا منو راهنمایی کنن آیاعضو فعال گردان امام حسین به مدت دو سال بودن کسری داره اگه داره چقدر؟؟؟؟؟(عضو حلقه صالحین پایگاه نیستم فقط تو تو برنامه های گردان شرکت میکنم)
سلام دوست عزیز منم 19بهمن اعزامم منم پذیرش گرفتم اموزشی هم ندارم.امروز رفتم پلیس10+ و المثنی برگه سبز رو گرفتمنقل قول:
افتادم سپاه. محل اموزشیمم سپاه استانمون
تو هم برو بگیر
دوستان الان از یه آدم آگاه پرسیدم، گفت سال به سال خدمت از برج 3 حساب میشه قوانینش هم از برج 3 اعمال میشه
یعنی کسایی که برج 2 سال بعد اعزامن با همین قوانین امسال اعزام میشن
کسی قبلا اینو شنیده؟ من اینو از یه سرهنگ شنیدم الان
همه جا که این طور نیس تازه من منظورم فوتبال بازی کردن بود هر چند تو آسایشگاه ما یه تی وی 42" بود با یه گیرنده دیجیتال با پشتیبانی از تمام فرمت های از طریق USB که موقع هایی که من پست بودم فلش میبردم بچه های شهرستانی فیلم نگاه کنن:n05: :n04:نقل قول:
یه چیزی هم بگم : تا وقتی که این قاون خاموشی باشه هیچ کس نمیخواد بخوابه ولی تو پادگان ما این قانون نبود همه خودشون ساعت 10 خواب بودن:n02:
اگه این طور باشه پس چرا قانون 21 ماه شدن از 91/1/1 اعمال شد؟؟!:n13:نقل قول:
نقل قول:کلک زدن :n10:نقل قول:
واقعا محل آموزش اعلام شده.استرسم زد بالا.خدایا پذیرش سپاه گرفتم یعنی سپاه میفتم؟:n28:فردا میرم ببینم چی شده:n03:
دعا کنین خدااااااااااااااااااااااا ااااااا
انشاالله که جای خوب افتادی :n11:نقل قول:
ولی در هر صورت 56 روز بیشتر نیست مثل باد میگزره ، همچین نگرانی که انگاری میخوان چی کار کنن اونجا . چون میگذرد غمی نیست ... اینو در آینده زیاد میشنوی:n02:
یک سوال . من 19 اسفند اعزام هستم . 11 روز بعدش عید میشه . تو عید هم باید تمیرن کنیم یا راحت میگیرن ؟
شما مثل اینکه توجیح نیستی . داداش شما وقتی تو بهمن یا اسفند اعزام بشی یعنی دوره طلایی و اکثر پادگانای آموزشی سربازا رو ول میکنن تا بعد عید :n19::n20::n04:نقل قول:
من خودم دوره طلایی بودم سال 90 از 28/12 ول کردم تا 14/1 :n05:
سلام
یه سال و اندی پیش این تاپیکو عین جغد زیر نظر گرفته بودم
حالا که یه مدته خدمت تموم شده بنظرم دوران جالبی بود
سیکل خدمت تو همه پسرا از یکی دو سال مونده به خدمت اینه که به زمین و زمون فحش میدن که خدمت یعنی چی به چه درد میخوره ؟ عمرمون تلف میشه و...
وختی چن ماه مونده دیگه بی خیال بد و بیراه گفتن میشن و دنبال امریه میرن
امریه جور نشد ،یکی دو ماه مونده : دنبال افتادن تو سپاه
تبریک میگم نیروی زمینی ارتش و آموزشی : افتادن تو شهر خودتون برا یگان
افتادن لب مرز : من زیاد اینجا نمینمونم زود انتقالی میگیرم شهرمون
خدمت تمام : کاش خودمو اینقد اذیت نمیکردم خدمتم چیز جالبی بود : )
و اینکه چن تا توصیه که به نظرمن تو خدمت موثره :
1-اولین اولویتتون تموم کردن خدمت باشه و هرچه زودتر تموم کردنش اگه آشنایی کسی دارین که میتونه براتون کسری جور کنه حتما بجنبین باور کنین فقط تو خدمت اینو میفهمین
2-تو خدمت زبان جمع نباشین چون ضرر میکنین
3- متاسفانه چیزی که تو خدمت خیلی خیلی زیاده آدم فروشیه پس خواهشا بقیه رو نردبون خودتون نکنین لطفا!
4-یکی از خوبیای خدمت اینه که کلی جوون از جاهای مختلف که نیازهای خاصی داره اون مناطق و رشته های مختلف دورتونن که تو دونشگاه فقط با هم رشته ای هاتون بودین پس نهایت استفاده رو ازشون ببرین و از ایده هاشون تو بقیه زمینه ها ی مالی , علمی و تجربی استفاده کنین
5- زیاد مسایلو برا خودتون بزرگ نکنین ، اینکه اینجا پادگانه فلان میکنن بهمان میکنن اگه فلان کنی و ... مال قدیما بود الان هیچ کی حق نداره کوچکترین توهین و برخورد فیزیکی و ... با شما داشته باشه پس به کسی روی الکی ندین اما زیاده روی هم نکنین
6 - تو خدمت درس خوندن خیلی سخته ولی به نظرم اگه سعی کنین تو دوره های فنی ادواری یا بعد از ظهرا شرکت کنین فوق العادس براتون
7و به نظرم مهمترین چیزی که تو خدمت یاد گرفتم : نظام پادگان بریه اصل استواره : فقط ترس
اگه بترسین به دستورات عمل میکنین ولی اگه از مافوق نترسین عملا هیچ کاری از دستش بر نمیاد
ولی سعی هم نکنین الکی اضاف بخحورین ( تاکید میکنم الکی! )
سعی کنین چن تا دوست خوب گیر بیارین و موفق باشین
: )) :n01:
خوب حق دارم دیگه یه ماه پیش پذیرش سپاه گرفتم.سپاه بیفتم آموزشی ندارم.و اینکه محل خدمتمم یک کیلومتری خونمون میفتم
خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااا امروز میرم پلیس بعلاوه10 ببینم قسمتم چی میشه ایشالله که سپاه باشم:n03::n12::n12:
این عکس برای آموزشی خودم هست و چیزایی که بهمون دادن . برای اون دوستانی که تازه میخوان برن آموزشی و نمیدونن چیا میدن. داشتم دنبال یه مدرکی میگشتم ، پیداش کردم :n04:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همینطور که مببینید کامل همرو دادن و این در حالی هست که دوست من 1 ماه ییش افتاده پرندک و تا به حال فقط لباس تنشو بهش دادن!
یادش بخیر :n14:
دوستانی که محل خدمتشون مشخص شده ، لطفا با شماره 096480 تماس بگیرن و ببینن که محل خدمت اعلام میکنه یا فقط تاریخ اعزام میگه:n13:
سلام بچه ها من چند روز پیش دفترچه رو پست کردم و افتادم اول اردیبهشت.حالا تا کی وقت دارم جون بکنم برا تعیین محل خدمتم؟
دوستان برای قند خون کمتر از 70 معافیت وجود داره ؟
حداکثر دو ماه مونده به اعزام باید برگه سبزت رو بدی جایی که میخوای پذیرش بگیری.نقل قول:
سلام
دوستان من برای کسری جبهه اقدام کردم و نامه اش رو هم گرفتم. اما تو سیستم نیست. گفتن که از طریق پلیس +10 میتونم پیگیری کنم که تو توسیستم اومده یا نه.
حالا یه سوال
بعد از اینکه تو سیستم پلیس +10 اومد بازم لازم هست که به ستاد نیرو زمینی ارتش برم؟ کسی تجربه اش رو داره؟
کسی چیزی نشنیده ؟
نقل قول:
با سلام خدمت دوستان
من سال 90 ارشد قبول شدم و از خدمت ترخیص شدم و الانم دارم فارغ التحصیل میشم و باید برگردم خدمت.
میخواستم بدونم هیچ راهی برای امثال من برای امریه یا خدمت آسونتر وجود نداره؟؟ :n02:
اخ جون من 19 بهمن اعزام اعزام هستم با این اوصاف عید خونه هستم :n02::n10::n20:نقل قول:
سلام
دوستان سوالی دارم .
بعد از اموزشی اگر جایی مثل نیروی انتظامی بیفتیم میشه گوشی برد ؟ (ساده بدون دوربین ):n16:
البته زیاد مطمئن نباش چون اگر 1% هم احتمال داشته باشه نگرتون میدارم . احتمالو به موندن بگیر بعد که گفتن عید برید خونه خیلی حال میده.:n19:نقل قول:
حالا شما آموزشی رو برو . تازشم جا با جا فرق داره ، مثلا یکی از بچه ها استخدام نیرو انتظامیه گوشی بالاتر از 1100 نمیزارن ببره تو چه برسه به سرباز .نقل قول:
ولی در کل کمتر جایی هست که میزارن سرباز گوشی با خودش داشته باشه.
کسی نمیدونه؟نقل قول:
بستگی داره کدوم ارگان بیوفتی، مثلا نیروی انتظامی احتمالش خیلی خیلی کمه، بذارن واسه عید بری خونه.نقل قول:
من تا جایی که اطلاع دارم، نیروهای آموزشی رو انتقال میدادن به شهرهای اطراف به عنوان نیروی کمکی.
Sent from my HTC One SV using Tapatalk
خداوکیلی کجا به دردتون خورده یه جا رو بگید برای سند زدن ماشین خونه و یا چیزه دگه؟نقل قول:
در جواب اون دوستمون که میگن کار دولتی میخوام بگم عزیز دل شما بیخیال کار دولتی شید به خدا فقط حمالیه حقوقی که میدن اصلا کفاف یه مجرد رو نمیده چه برسه به متاهل
در کل برای همه ی شما عزیزان ارزوی سلامتی دارم
الان با شماره گویای نظام وظیفه تماس گرفتم . تاریخ ثبت وضعیت میگه 6 بهمن 92 !! یعنی الان جایی که میخوام اعزام بشم مشخص شده ؟ فردا برم دفتر پلیس +10 به من میگن کجا افتادم ؟
برای خروج از کشور !!!!! فکر نکنم مهم تر از این چیزی باشه ؟!نقل قول:
من 19 سالم شد رفتم خدمت ... خودم رو نجات دادم الان هم دارم درسم رو میخونم .. دیگه غول بزرگی به نام خدمت
رو جلوی خودم نمیبینم .
من فکر نکنم شما خدمت رفته باشید دوست من .. اگر رفته بودید افرادی رو می دیدین که با سن بالا و زن و بچه مجبور شدن بیان خدمت .. اون ها هم اولش میگفتن به چه درد میخوره اما یه جایی گریبانشون رو گرفته
حالا شما هر جور دوست داری میتونی عمل کنی ...
تنها جایی که کارت پایان خدمت به درد من خورده، تمدید گواهینامهم بوده.نقل قول:
منم تماس گرفتم همین رو گفت
کی اعزامی؟نقل قول:
اول اسفند اعزامم
دوست عزیز شما فقط نوک بینی تو نبین کهنقل قول:
پایان خدمت نداشته باشی، نمی تونی ادامه تحصیل بدی
نمی تونی گواهینامه تمدید کنی
نمی تونی استخدام رسمی بشی
نمی تونی از کشور بری بیرون
نمی تونی چک بگیری
نمی تونی ....
تعداد نمی تونی ها خیلی زیاده و هر کدومش برای کسایی که میرن خدمت انگیزس
وگرنه اگه بدرد نمی خورد هیچکی حاضر نمی شد بره خدمت
تعداد کسایی هم که نرفتن و الان دارن با اضافه خدمت میرن خیلی زیاد شده که نشون میده به یه مرحله ای رسیدن که داشتن پایان خدمت رو ضروری دیدن
منم یک اسفند . امروز رفتم پلیس +10 گفت هنوز مکان آموزشی معلوم نشده!!نقل قول:
کارت پایان خدمت طوریه که مطمئنا یه روزی به درد میخوره و کارت لنگش میشه.نقل قول:
واسه من که نا الان فقط باهاش گواهینامهم رو تمدید کردم، ولی مطمئنا واسه خیلی جاهای دیگه به درد میخوره.
یادش بحیر.. منم اعزامی 1 اسفند 90 بودم..
برای شخص بنده مهمترین انگیزه برای رفتن به خدمت، خروج از کشور بود.. به قول دوستمون نوک دماغتون رو نبینید فقط! شاید یه روزی عزمتون رو جزم کردید که از ایران برید.. 2 سال خدمت رفتن هیشکی رو نمیکشه! اینقدر ضعف از خودتون نشون ندید.. من و خیلی های دیگه رفتیم.. نمردیم که! خدمت سربازی کوچکترین مزیتی نداره برای هیچکس (احتمالا!)، ولی نرفتنش هم ریسک های زیادی داره و محدودیت های زیادی رو هم ایجاد میکنه..
سلام.
من الان حدود 1.5 سال هست که ترک تحصیل کردم (تا نیم سال دوم 90-91 رفتم دانشگاه) و متولد 3/6/72 هستم ...
الان برم سربازی چقدر اضافه خدمت میخورم ؟