نقل قول:
این مشکل گوگل رو من هم چند روز پیش داشتم. اما الان ندارم و توی بانکها هم بدون خطا و مشکل میرم. به نظر هر چی هست سراسری نیست و منطقهای اعمال میشه. یه موقع یکجا و بعدش جای دیگه.
Printable View
نقل قول:
این مشکل گوگل رو من هم چند روز پیش داشتم. اما الان ندارم و توی بانکها هم بدون خطا و مشکل میرم. به نظر هر چی هست سراسری نیست و منطقهای اعمال میشه. یه موقع یکجا و بعدش جای دیگه.
با این قیمت هاشون خوبه روشون هم میشه ...نقل قول:
خداکنه این شبانش حذف یا کم نشه من که دلخوشیم همین ۶ ساعته
اهههه لعنت بر پدر مبین نت لعنت بر هرکی مسول سرعت کمه اینترنته
لعنت به همشون،الهی یه روز خوش نبینید:n28:
الهیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییی امییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییننقل قول:
به خدا سرعتم از بس که کمه دارم دیوونه میشم خدا دیوونه اشون هم کنه که ما رو دارن اینجوری دیوونه میکنن..:n02:
راستی پیش ما یه هفته ست که بارون داره میاد Signal هم اومده پایین به خاطر همین بارون, حالا کارم به جای رسیده که دیگه دارم دعا میکنم بارون نیاد درحالی که میمیرم براش:n28:
یعنی ۲ ساعت نشد من گفتم سرعتم ۹۰ شده یعنی انگار شیر اب هس نصف شبا کمش میکن الان ۴ صبحه سرعت من بین ۴۵ تا ۶۰ در نوسانه ...با این سرعت من چکار کنم ..خدا لعنتشون کنه ..بچه ها میگفتن اینجا اولاش مبین نت خوب دون میریزه یه مدت که گذشت سرعتو کم میکنه خدا لعنتش کنه من ۴ تا فیلم ایرانی گذاشتم خیلی هنر کنه یکیشو که ۷۰۰ مگ هست تا صبح بگیره هزینه برقش از کرایه فیلم از ویدیو کلوپ بیشتره .
نقل قول:باورتون نمیشه،30 پول طرح+10 تومن وی پی ان داخلی بلکه سرعت بالابره که نرفت+5پول اشتراک سایت دانلودنقل قول:
اینهمه پول میدیم الانم سرعتم با 4 تا لینک همزمان به 40 نمیرسه:n21:
5 شبه دارم یه فیلم دانلود میکنم دیگه اعصابمو خراب کرده حس فیلمه اصن پرید:n28:
گور پدرشون خاموش میکنم میرم میخوابم
کسی نبود جواب مارو بده یعنی ؟نقل قول:
خیلی بد شده ...مستند زدبازی 1.8گیگ هست از 3 شب پیش که اومده 40 درصد ! تمام لینکای فیلم ایرانی هامم که اپلود بوی و.... هم منقضی شده . . اولا اینجوری نبود خیلی نامردن .جدی صرف نداره دیگه واسه فیلم ایرانی . واسه خارجی میزارم دیگه.نقل قول:
موضوع دیگه من از اپلود بوی و... سرعتم 25تاس واسه هر فیلم ولی از سایت های خارجی 2 برابره ...
همه اینا بکنار من 5000 تومن اعتبارم مونده دیگه روزانه مصرف نمیکنم که نخوام شارژ کنم همین بسشونه
دادا ۲ تا پست بالاسرتو بخون جوابت توشه دیگه!! من 9 ماه دارم اشغال به تمام معنا . پینگ ش اصلا به درد انلاین نمیخوره حتی رو اکس باکس که سرور هاش پولی هست و گلد میخواد . قیمت طرح هاش چند برابر adsl هست وضعیت شبانشم من شبی یک فیلم 700 مگی میگیرم که صرفش اینه بری 400 تومن بدی ویدیو کلوپ کرایه.... من مجبورم وایمکس بگیرم شما اگه نیستی اصلا سمتش نیانقل قول:
از روز 6 دی در جریان هستید که سیگنالم قطع شده و نمیتونم وصل بشم. برام کد پیگیری دادن ولی هنوز بعد 15 روز کسی نه تماس گرفته و نه پاسخگو هستند. بالای 20 بار هم زنگ زدم. اینه مشتری نداری مبین برای منی که 3 ساله مشتریش هستم
سلام
من از سرویس 1 مگ نامحدود 8 صبح تا 8 شب استفاده میکردم خوب بود تا شب 4 گیگ اینا دانلود میکردم
حالا میخوام نا محدود ظریب اشتراک 1 به 10 بگیرم
خوبه؟
سرعتش مثل 8 صبح تا 8 شب هست؟
هزاران بار گفته شده که طرح نامحدود 1 به 10 در بهترین حالت سرعت شما درحد دیالوپ هست.نقل قول:
عاجزانه خواهشمندم راهنمایی کنید!
این هفته خونه ای خواهیم رفت که تا 3 ماه آینده خط تلفن نخواهد داشت و من بر اساس نیازهام به اینترنت نیاز مبرمی دارم
می خوام وایمکس مبین نت بگیرم
مصرف اینترنتم(حجم)نه خیلی زیاده نه کم
توصیه شما خرید چه تعرفه و چه نوع مودم هست که زیاد هم هزینه بردار نباشه.فقط بازم یادآوری می کنم من نهایتاً 4 ماه(خیلی زیاد)خط تلفن نخواهم داشت
ویرایش:
اینطور که شما از سرعتش بد گفتید بهتره برم سراغ ایرانسل!!!
متشکر
نقل قول:
کلاً گویا این V.P.N وطنی توی مبیننت بدردنخور هست چون خودم و دوستانم تست کردیم و توی سرعت تفاوتی ندیدم.
این مورد کم شدن سرعت رو من هم دیشب هم داشتم و فکر میکردم چی شده که شب همه اومدن پای اینترنت. بماند حتی یکی دو ساعت قبل از ساعات مجانی هم سرعت در حد حلزون بود و برای من ربطی به مجانی بودن و هجوم همه برای دانلود نداشت.
نقل قول:
خوب دوست عزیز تمام این بحثهای این چند ساعته و شکایت از سرعت کم و خرابی به نوعی غیرمستقیم جواب به شما هست. من خودم هم توی تهران هستم و فرق چندانی از نظر پینگ با کسانی که اینجا میگن شهرستان هستن، ندیدم و کلاً وایمکس مبیننت بصورت کلی پینگ ضعیفتری نسبت به ADSL داره.
ایرانسل این مشکلاتو نداره،طرح نامحدود 2 مگ سرعت 260 میدهنقل قول:
شبانش هم سرعتش کامله
مبین نت اشغال شورشو در اورده
ساعت 5:30 صبحه ..انقدر نشستم ور رفتم که سرعت رو درست کنم نشد که نشد دیگه سرعت شبانه منو کم کردن. جامودم و صد جا عوض کردم خوابمم سر این مبین نت گوه بهم خورد.خدایا مرگ بده به اینترنت ایران واقعا ما پول اشغال میدیم .چی بابا یا فیلتره یا قطعه یا لینکا خرابه هیچ جای دنیا انقدر اینترنت گرون و بی کیفیت نیست .
ایرانسل هم دست کمی از این بی همه چیز نداره .چند ماه پیش مبین نت یادت باشه همش ساعت دانلود قطع میکرد خواستم برم سمتش ایرانسل .ایرانسل خاک بر سر چندتا خوبی داشت تخفیف داره موقع خرید حجم .هر چی بیشتر بخری ازون تره. قیمت طرح هاشم ارزون تر بود نمیدونم هنوزم همینطوره ارزون تره یا گرون تر کرده؟ اگه جدول تعرفه هاشو داشتی بزار ... من که 2 تا قرص بخورم فقط بخوابم مردشورهمشون ببرم .نقل قول:
خوب خدا رو شکر امشب یک گیگ دانلود کردم.:n20::n02:
نقل قول:گرون نکرده زیاد نسبت به قبل،ایرانسل خوبیش اینه مشترک کمتر داره پشتیبانیشم بهتره،منم با اینکه صبح امتحان داشتم سر این دانلودا تا 3 بیدار بودم،اصن سر جلسه همه جوابا یادم رفت:-#:@:'(نقل قول:
منم دیشب 800 تایی گرفتم ولی چه فایده با 10 لینک همزمان، الان همشون 100 مگ رفتن 10 روز طول میکشه تموم شن.نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
من دو تا مودم دارم تا قبل از پیامک ماهیانه 100 گیگ از این مبین نت میکشیدم مصرف شمارو نمیدونمنقل قول:
البته چند ماهه گذاشتم کنار مبین جون رو
با این وضعیت الانش نباید کسی پیامک بگیره ، پیامک هاش غیر رسمی بود
مبین از اون دست ISP هایی هست که از پشت خنجر زدن کارشه تنها کاری که ممکنه بکنه اینه که سرعت شبانه رو بدون اطلاع میاره پایین اگه از کاربر خوشش نیاد
الانم سرعت هارو همه رو اسمی میبنده ولی خیلی ها رو میبره زیر اسمی
بهترین اتفاق خوب که برام افتاد خرید 1 مگ نوروزی بود شبانش 180 تا سرعت میداد و تا آخرین لحظه هم کم نشد:n02: بیامورزتش
هه هه, بازم خوبه که تا 100مگ همه اشون رفته:n10:, 10 روز؟ نه بابا حالا نگران نباش خدا کریمه, دیدی یه شب سرعتت اینقدر زیاد شد که همه اشو تو همون یه شب گرفت, با حرص خوردن های خودمون هم که چیزی حل نمیشه باید خودمونو با این حرفا خوشحال کنیم یانه؟:n01:, البته شاید الان دارم این حرفا رو میزنم بهت ولی ,کافیه از ساعت 2 به بعد که از بی سرعتی دارم دیوونه میشم منو ببینی:n08: اونوقت مطمئنم خودت پا میشی میری نمایندگی مبین نت میگی بابا ما اصلا سرعت نخواستیم ولی بیاین تو رو خدا سرعت این بدبختو زیاد کنید که داره از دست میره!!!! :n02:نقل قول:
منم دیشب 800 تایی گرفتم ولی چه فایده با 10 لینک همزمان، الان همشون 100 مگ رفتن 10 روز طول میکشه تموم شن
باور کن اکانت 10 تا سایت دانلود خرید تا یکیش یکم سرعتش بهتره تینی موی،بقیه سرعت مزخرفی دارن مخصوصا فایلهای FTPنقل قول:
کسی مودم سه انتنه مدل swc9200 برای فروش نداره؟برای یکی از دوتسام میخوام خیلی فوری
من طرحم نوروزی ! پس با من حال نکرده دیده هر شب دانلود دارم ...نقل قول:
اره دیشب داشتمت :دی . من حالا کنکور دارم اینجوری مایه میذارم .نقل قول:
راستی مواظب باش مثل من نشی یکی از 45% هام صفر شد... 2تا 2تا بذار بهتره..
من 2هفته پیش سرعتم خوب بود فیلمTHE HOBIIT رونسخه سه بعدیش رو با حجم 11 گیگ گذاشتم ( گفتم ارزش 5 شب رو داره بهمون نامونشون الان 20 درصده !! طرف 4 تا کشور اون ور تر بازی های اکس باکس وان که 50 گیگ هست رو تو نیم ساعت از ماکرو دانلود میکنه تازه میگه نت من معمولی هست
اگه 2 تا لینک بزارم که واویلا کل سرعتم میشه 35:n21::n02:نقل قول:
جای دور چرا همین کشور های جنوبی یا شمالی که بهمون چسبیدن چه سرعتی دارن..اصلا همین کشور دوست و برادر افغانستان شبکه موبایلش کل مخابرات و وایمکس . .. ایران رو قورت میده:n09:
جدی خیلی عصاب خورد کنه ..جالب اینجاست که کسی هم باور نمیکنه ...یعنی اکثر مردم این پست هارو میخونن میگن حالا یکم بهتره ! نمیدونن سرعت 30 مگ و نامحدود یک اینترنت معمولی هست اونجا .بعد اینجا 2 مگ یعنی دیگه یااااا خداااانقل قول:
اگه همون 30 مگ رو بدن فکر کنم مصرف برق مملکت نصف بشه کار یک ماه رو تو 12 ساعت میکنه مگه ادم چقدر هارد یا وقت داره .این همه مشترک وایمکس و adsl و... که شبا کامپیوترشون روشنه کم نیست
بچه ها الان سرعت من تنها پایینه یا مال شما هم پایینه؟
سرعت من بین 17 تا 49 در نوسانه ... خیلی بره بالا 53...نقل قول:
مال من هم به زور تا 30 میره..:n28:نقل قول:
الان که طرح نوروزی وجود نداره :n02: منظورتون 18 گیگ 6 ماهه 150 تومنه؟ اونکه قیمتش 2 برابر شده و هزارتا بلا سرش آوردن:n02:نقل قول:
من این طرحو همون نوروز خریدم 80 تومن اون موقع خیلی سرعت توپی داشت همین اوایل پاییز هم تموم شد
درخواست قیمت گذاری:
مودم وایمس مبین نت مدل bm632w
طرح 1 مگ یکساله
حجم باقیمانده 21 گیگ
زمان باقیمانده: 7 ماه
مودم که تقریبا نو هست چون هنوز 6 ماه نیست که خریدمش و تو این مدت هم بیشتر مواقع خاموش بوده.
طرحشم که میشه فرض کرد یه طرح 1مگ 6ماهه 18 گیگه که میشه تقریبا 150 تومن (تازه این 3 گیگ هم اضافه تره و این 3گیگ خودش 24 تومن میشه!)
بنظر شما کلا چند می ارزه؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
مشترک گرامی با شارژ حساب خود به میزان 583.000 ریال می توانید همان طرح قبلی را بصورت 24 ساعته استفاده نمائیدنقل قول:
این امکان فقط برای مشترکینی می باشد که طرح قبلی آنها 1024 - 8-20 بوده است
چرا زودتر نگفتید:n04::n04::n04::n04::n04::n04::n28:نقل قول:
فکر کنم الان بیشتر از یک ماه که طرح 8-8 رو برداشتن و اکثر کاربرها طرحشون تموم شدهنقل قول:
می خوان بازار گرمی کنن
اصلا چرا برداشتین؟!!!نقل قول:
تنها طرح بصرفتون همون بود که اونم برداشتین.
اره واقعا وگرنه همون موقع میگفتن،یا اصلا چرا برداشتن که اینجوری بشه..الان سه روز از طرح جدیدم گذشته 1 گیگش تموم شده:-Sنقل قول:
طرح ۱ ساله نوروز امسال که به همراه مودم بود . من اونو گرفتم هنوز دارم چند ماه که حجم براش میخرمنقل قول:
اقا امشب سرعت من درست شد گوش شیطون کر انگار دیدن من تو فروم ها ابرو نمیزارم سرعتمو درست کردن
اره سرعت منم دیشب خوب بود البته طرح 512 گرفته بودم تازه ولی 1.2 گیگ گرفت:n02:نقل قول:
با 2 مگ 800 تا بزور میگرفت
فکر کنم از یه بطری به منو تو نت میدن:n08:
نقل قول:
نقل قول:
مال من که هنوزم هندلی کار میکنه. جالب هم اینجاست که طبق یه نظر که اینجا مطرح شد که اگه کسی شبها خیلی دانلود کرده باشه، سرعتش رو کم میکنن باید بگم که من شبها خیلی مصرف هم ندارم و باز سرعتم حدود یک هفته هست که یک چهارم هم کمتر شده.