ممنوننقل قول:
یه سوال . شنیدم این پخش کنوود قابلیت سرچ یا تغییر فولدر اهنگ های انتخابی رو نداره.. حقیقت داره؟
بعد تو قیمت 300 تومن x400 کنوود از همه بهتره؟ اگه بخوام پاییونر بگیرم چی پیشنهاد میکنید؟
فرستاده شده از G7-L01ِ من با Tapatalk
ممنوننقل قول:
یه سوال . شنیدم این پخش کنوود قابلیت سرچ یا تغییر فولدر اهنگ های انتخابی رو نداره.. حقیقت داره؟
بعد تو قیمت 300 تومن x400 کنوود از همه بهتره؟ اگه بخوام پاییونر بگیرم چی پیشنهاد میکنید؟
فرستاده شده از G7-L01ِ من با Tapatalk
درود
دوستان روی پخش من 4 عدد خروجی 50 وات زده
ولی من یه جفت باند گرد روی استیج عقب دارم و فقط از دو کانال پخش استفاده میکنم
حالا میخوام خروجی های پخش رو بریج کنم(پل زنی) و تبدیل به 2 کانال کنم تا یه مقدار خروجی بیشتری بده.
آیا امکانش هست و صدمه ای به پخش نمیزنه؟
ببین کسی که دنبال حجم صدای زیاد و دنبال جلب توجه و صدای بیرون باشه میره دنبال میدرنج و سوپر تیوتر و یا میدبیس و سوپر تیوتر. شما بهترین برند بازار رو هم بخری باز هم کیفیتی در این ست نیس.من خودم داشتم دو سال پیش اما فقط و فقط یه ماه تونستم تحمل کنم من ست گرندزیرو داشتم.نقل قول:
شما باید بیشترین هزینه رو روی پخش و امپ کنید چون پخش مثه مغز سیستمتونه.و بعد از اون امپه که بهترین صدارو به شما تحویل میده.
سلیقتون چجوریه ؟ صدای باز و شفاف و پر دیتیل رو دوس دارید یا نرم و گرم ؟
من نظرم رو میگم شما هر کدوم رو خواستید با توجه به سلیقه خودتون انتخاب کنید.
پخش : الپاین 117 یا 145 رو پیشنهاد میکنم اگر بتونید دسته دو گیر بیارید خیلی عالیه 117 حدود 700 تومن و 145 حدود 550 تومن.
اگر صدای گرم تر و با جزییات کمتر بخواید 7056 کنوود قیمت اک حدود 550 تومن.
برای استیج جلو کامپونت : صدای متعادل و خوب این مدل sqx گلیدن که 740 تومنه.
و مدل های دیگه :
ادیسان k6 صدای قشنگی داره وکال خیلی خوبی داره و میدبیس ضعیف قیمت اکنزدیک 700 تومن دسته دو حدود 500.
P62 هلیکس هم همین حدود 750 تومن هستش تیوتر ها شارپتر از k6 هستش.
صدای گرم هم بخواید میتونید از هرتز انتخاب کنید میتونید سری میل بردارید 2وی همین حدود در میاد و یا mlk 165.
برای ساب هم من نظرم گلیدن rs12 هستش 400 تومن.
برای امپ هم میتونید این گزینه هارو داشته باشید :
هرتز hdp4 حدود 800 تومن که برای ساب هم دو کانالشو بریدج میدید.
یا گلیدن ml95.4 میتونید بردارید قیمت 740 تومن .
که در اینده اگر خواستید چیزی اضافه کنید یه امپ مونو برای ساب بردارید و ساب رو جدا کنید.بقیه هم میتونید خرج اکسسوری کنید دیگه .دو تا rca لازم دارید و کابل برق 4 گیج کفایت میکنه.
هیچ برندی با برند دیگه صدای یکسانی نداره عزیز.نقل قول:
اگر بدون امپ میخواید نصب کنید 6965v2 پایونیر هم خوبه.
بودجه چقدره ؟
یه مدل گلیدن هم هست mc609 فکر کنم اونم میشه بردارید.
چرا داره که میشه فولدر عوض کرد.تو این قیمت این پخش کاملیه صداش هم نسبت به قیمتش خوبه .پایونیر فکر میکنم 2750 بشه بخرید اما خیلی ایراد فلش ازش گرفتن که سوییچ میکنه.از قدیمی ها هم اگه گیر بیارید 8350 پایونیر میشه به 300 خرید.نقل قول:
سلام برادر.نقل قول:
شما امپ هم دارید روی ماشین یا خیر ؟
اگر دارید و امپتون 4کانال هست و دو کانال خالی داره بله میشه بریج رو انجام بدید برای گرفتنه توانه بیشتر.
اما اگر امپ ندارید خود پخش این قابلیت رو نداره که بخواید بریج انجام بدید و اینکه بانداتون به اون 4خروجی وصل نیس و اون 4 خروجیتون خالی هست:n02:
سپاس فراواننقل قول:
یه چیزو همینجا ازت بپرسم چون حسش کردم: منظورت از صدای پر دیتیل باز و شفاف و همچنین نرم و گرم اینه:
من پخش 8650 دارم وقتی تنظیمات اینجوریه صدا باز و شفاف و پردیتیله: لادنس (های) ساند ریتریور (2) اکولایزر از راست به چپ (3+،2+،1+،0 و 1+) و برای صدای نرم و گرم تنظیمات فلت (صدا یه خرده حالت گرفتگی پیدا میکنه)
نمیشه سیستمی بست که صدای باز و شفاف داشته باشه و در کنارش نرم باشه (گوشخراش نباشه؟)
ببین اکولایزر کلا رنگ میده به صدا.من منظورم از گرم و نرم و شفاف و کریستالی اینه که شما اگر هر دو کامپ رو روی حالت فلت نصب کنی و گوش کنی صدای یکی به نصبت اون یکی دیگه شفاف تر و باز تره. مثلا این رو که میگم هرتز رو اگر با هلیکس مقایسه کنی :نقل قول:
وکال هلیکس بهتره صدا باز تره اما باز در عوض میدبیس هرتز بیشتره صدا گرم تره
هر کدوم مزایا و معایبی داره . همه اینا هم بستگی به سلیقه ی شخص داره.
باز و شفاف که دیگه نرمی نداره اما میتونی چیزی ببندی که هم در ازای داشتن صدای باز و پر دیتیل هیچگونه گوش خراشی و اذیتی نداشته باشی.
مثلا شما کامپ راکفورد رو هر کار که بکنی صدای باز و پر دیتیلی داره اما تیوترا خیلی شارپه تو ولوم بالا گوشهات خسته میشه.
ممنون از امیرحسین عزیز بابت راهنمایی.
من تصمیم گرفتم بین این پخش ها یکیو بگیرم
Kewnood KDC-U359
Pioneer DEH-X2750UI
pioneer 2850
برای پراید میخوام و فعلا ساب و امپلی نمیخوام بندازم ..
به نظرتون کدوم یکی با دلیل بهتره که بگیرم؟
سلامنقل قول:
ممنونم از امیر حسین عزیزم.:n12:
پخش u359 تازه اومده من هنوز صداش رو نشنیدم ولی میتونه گزینه خوبی باشه.
اگر خیلی صدای باز و تیز دوست نداری کن وود بهتره
اگر صدای تیس تیس بیشتر دوست داری پایونیر.
اگر میخوای سیستم بازی کنی کن وود چون خروجی کاملی داره.
سلام دوستان واسه مزدا 3 جدید دنبال دی وی دی فابریکم نمیدونم چی ببندم یک مدل اندرویدی دیدم خیلی خوب بنظر میرسه ولی از نصاب ها پرسیدم میگن بعد یک مدت کند میشه و چون تاچش خازنی بعد یک مدت خراب میشه جالبم هست که هیچ کدوم خودشون ندارن نمیدونم حرفشون درسته یا نه ممنون میشم راهنماییم کنین
سلام
با تو جه به اینکه باند هلیکس e69x گیر نمیاد نظرتون راجبه باند هلیکس b69x.2 و infinity refrence 9633i چیه ؟
و بین b69x و b69x.2 کدوم بهتره ؟ (بدون امپ)
و اینکه کسی میدونه کی باند e69x وارد میشه ؟
با تشکر
سلام.نقل قول:
سری b هلیکس اصلا جالب نیس.اگر بدون امپ میخواین ببندین 9633 اینفینیتی هم خوش صداس.
Infinity Reference 9633i یا Pioneer TS-6965V2 ؟
محصولات هرتز تواین رده قیمت چطورن؟
ببخشید خیلی سوال میکنم .
بین اینفینیتی و پایونیر اگه بخوای مقایسه کنی :نقل قول:
اینفنیتی خوش صدا تره به نظر من هم نرم تره هم وکال بهتری داره اما پایونیر بیس قوی تری نسبت به اینفنیتی داره و یه کم صداش به نسبت اینفنیتی خشک تره .
سلیقه ایه انتخابش.
محصولات هرتز والا من کواکسیال هاشو خیلی نشنیدم یه مدلشو شنیدم hcx 690 که فکر میکنم 300 و خورده ای باشه قیمتش . دقیق اطلاعی ندارم .
شما بودجتون چقدر هست ؟:n25:
هرچی دوس داری سوال کن برادر اینجا فرومه و آزاد من یا هرکسی دیگه در حد توانشون اینجا راهنماییت میکنن همه دور هم جمع شدیم واسه همین تبادل نظرات دیگه :n02::n12:
دوستان کسی سایت مطمعنی رو میشناسه ازش ی پخش خرید کنم؟
بودجه تا 300 ولی نمیخوام امپ ببندم کمی هم بیشتر بشه عیب نداره
پخش هم تا 250 که نظرم رو یکی از این پخش های جدید کنوود که حدود 220 قیمت دارن
سلام خدمت اساتید پی سی ورلد.
دوستان لطف منو راهنمایی کنین
میخوام برا خونه سیستم درست کنم اما نمیدونم چی بخرم
میخوام یدونه ساب 2جفت بلندگو پخش و امپلی البته اگه نظر شما هم مثبت بود یدونه میدرنج و یدونه توییتر هم میخرم
ساب مورد نظرم اینه:hertz Ds25.3
بلندگو هم شما کدوم یکی از این 4تا رو ترجیح میدین؟
pioneer TS-6965 ؟
kenwood KFC-PS6995 ؟
infinity reference 9633i ؟
soundstream SST6.9 ؟
میدرنج هم : earthquake EQ8-8
توییتر هم : dragster super tweeter DTX201
حالا شمام نظرتون رو بگین هم راجع اینا و هم راجع پخش و امپلی
باتشکر
باسلام خدمت دوستان عزیز
بنده قصد خرید یک سیستم صوتی برای 206 با کیفیت بالا و صدای شفاف و بیس نرم رو دارم که نمیخوام فقط صدا از طاقچه عقب شنیده بشه بلکه میخوام کل ماشین رو پوشش بده.
بودجه ای هم که دارم از یک و نهصد تا دو و دویست هست
ممنون میشم از راهنمایهاتون
با حمید تماس بگیر خصوصی مشکلت حل میشه:n09:نقل قول:
سلام قربان ارادت.نقل قول:
جناب با دو تومن من نظرم اینه که فقط یه جفت کامپونت جلو ببندید و به ساب تو صندوق .
شما ساب هم دوست دارید داشته باشید یا خیر ؟
حتما عقب هم باند یا کامپونت باشه یا خیر؟
در اینده میتونید خرج کنید یا کلا همین بودجه 2200 میمونه ؟
میشه یه کمکیم به من بکنین؟؟نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوسته من.نقل قول:
والا من تاحالا تجربه دودین رو نداشتم و هیچ اطلاعاتی ازشون ندارم واسه همین جوابتون رو ندادم.
میتونید از اقای----------------- آمار اینجور چیزا رو بگیرید.اگه دوس داشتید یه پیام خصوصی به من بدید شماره هاشون رو بهتون بدم.
2din نمیخوام بنظرم زشت میشه خیلی ضبط فابریک میخوام یه سری هم میگن میزنه ای سی یو میسوزونهنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام امیر حسین جاننقل قول:
خیلی ممنون از جوابتون
ساب اگه میشه رو طاقچه باشه بهتره برام تا صندوق و مشکلی با نصبش ندارم
اگه نظر شما اینه که کیفیت بهتری قراره بده و لازم هست چرا که نظر اساتیدی مثل شما برام مهمه :n40:
نه در آینده دیگه نمیخوام خرج کنم و با همین بودچه تا 2500 هم مشکلی ندارم
من که استاد نیستم داداش نفرمایید :n12::n02:نقل قول:
عزیز ساب رو تاقچه ینی اینکه شما پولتو ریختی دور.چرا؟ چون اگر ساب رو روی تاقچه نصب کنی شما میتونی حداکثر از 30% توان اون ساب بهره ببری و صدای اصلی اون ساب رو نشنوی.و دیگه از رفتار واقعیه ساب خبری نیس.
کیفیت هم 100% بهتره وقتی که شما یه دست کامپونت جلو میزاری هم صدا تمیز تره و مهم خودتی بقیه رو زیاد توجه نکن:n02:
من سعی میکنم بهترین حالت رو بگم بهتون بازم خودتون و بقیه دوستان نظرشونو بگن شاید من اشتباهی بکنم.
پخش مهم ترین چیز در سیستم شماست پس یه کم بودجه بیشتری اختصاص میدیم به اون.
پخش: الپاین 145 دسته دو به قیمت 550تومن یا اکبند به قیمت حدود 750ت.
یا الپاین 117 دسته دو به قیمت حدود 700 تومن.یا کنوود 7056 اکبند به قیمت حدود 550تومن.
کامپونت جلو : گلیدن sqx قیمت 740.
گلیدن rs قیمت 530.
ادیسان k6 قیمت حدود 700.
از بین این 3تا به ترتیب اولویت نوشتم یکی رو با توجه به خرید پخش و باقی ماندن بودجه انتخاب کنین.
امپ 4کانال : هرتز hdp4 قیمت هم حدود 820 تومن.
یا گلیدن ml95.4 قیمت 710.
گلیدن rc 70c4 قیمت 570.
ساب : rs12 گلیدن و بعد ساخت باکس از روی کاتالوگش قیمت 400.
دو تا rca لازم دارید که اگه کانکشن بگیرید ارزونتر براتون در میاد دونه ای 35تومن.
یا میتونید یک پک برق کانکشن گیج 4 بگیرید قیمت ندارم من.
اگر بعد دیدی صدا کمه و دوست داشتی یه جفت دیگه کامپونت اضافه کنی و بودجه دستت اومد میتونی یه امپ مونو جداگانه برای ساب تهیه کنی و ساب رو به اون وصل کنی و کامپونت جدید رو به امپ 4 کانالت.
سوالی بود در خدمتم.
باسلام
دوستان یک سوال کلی دارم:
سیستم صوتی "مزدا 3 جدید" دارای کیفیت وشفافیت بسیار بالایی میباشد درحالی که اسپیکرهای اون گرد بوده و اینطورکه جویا شدم از نوع کاغذی استفاده شده ولیکن کیفیت وتفکیک صدای کاملا قابل قبولی دارد.ازاونجاکه نمونه این اسپیکرهارو نمیشه حتی ازطریق نمایندگی هم پیدا کرد چه جایگزینی میشه استفاده کرد که درتندر 90 نیازبه برش ودستکاری نباشه وکیفیتش هم دراون حد باشه؟باتشکر
سلامنقل قول:
اسپیکرهای فابریک ال 90 13 هست و داخل یه قاب پلاستیکی مشکی رنگ. اونها رو در بیارید و هر نوع کواکسیال و یا کامپوننت که بخواهید با سایز 16 راحت نصب میشه.
من ماله مزدا رو نمیدونم چیه و صداش رو هم نشنیدم.
سلامنقل قول:
اگر میخواهید پخشتون رو تعویض نمائید.در حال حاظر فقط چینی هست تو بازار که درجه یکش مارک ویکسن هست 1 و خورده ایه. قابش رو هم باید تعویض کنید اونم 160 فکر کنم باشه قیمت دقیق ندارم.
اگر هم بخواهید برند نصب کنید با تعویض قاب پایونیر و کن وود در دسترس هست.
اگر همون پخش فابریک کارخونه رو منظورتون هست اون رو من اطلاعی ندار و باید از خود نمایندگیها سوال کنید.
سلامنقل قول:
پخش چی میخواهید؟چه رنج قیمتی؟
یک پخش مانیتور دار که دوربین عقب پخش فایل تصویری و در صورت امکان gps داشته باشهنقل قول:
جون 206 دارم یا باید indash بخرم یا از این مدل های که نمایشگرش ۴ اینچی هست
اصلا و ابدا واسه سیستم بستن و ترکوندن نمیخوام فقط امکانتات میخوام
ی سوال بسیار مهمی هم دارم ایا همه پخش ها کابل های پشتشون یکی هست ؟
یعنی من هر مدلی بخرم به سوکت های ۲۰۶ میخوره؟؟
سلامنقل قول:
امیر حسین عزیز بسیار کامل توضیح دادن و ممنونم ازشون.
من هم با تک استیج کاملا موافقم.بعد از این مدت سیستم بازی و صداهای مختلف و استیج های مختلف رو شنیدن تا حالا اینقدر تک استیج گوش دادن بهم حال نداده بود.ضمنا ساب هم همونطور که امیر جان گفت داخل باکس بزار خیلی موثره.میتونی اگر فضای کمی داری یه 10 تو باکس سیلد ببندی.عالی میشه صدات.حتی 8 هم خوب جواب میده تو 206 هاچ بک.
اگر گلیدن خواستی بگیری بنده میتونم مستقیم براتون از شرکت تهیه کنم.
چقدر میخواهید هزینه کنید؟نقل قول:
دوربین و gps هم میخواهید؟
براتون سوکت فابریک نصب میکنن و هر پخشی بخواهید راحت نصب میشه بدون دستکاری در سیمهای فابریک خودرو
واسه باند 6995ex kenwood چه بخشی پیشنهاد میکنید ؟ در حال حاضر این باند رو بخش اورجینال 206 هست اگه بخوام کیفیت بیشتر شه تغییر پخش چقدر تاثیر داره تو صدا ؟
تا 250 اینا میتونم هزینه کنم
امیر حسین جان اول خیلی ممنون از اینکه وقت گذاشتی و به من لطف کردی که تا این اندازه کامل جوابم رو بدی :n40:نقل قول:
فقط یک مورد مد نظرم اومد که گفتم ازتون بپرسم
نظرتون با حذف کردن ساب چیه و بودجشو بذارم رو بقیه؟
آخه زیاد دنبال بلند کردن آنچنانی صدا نیستم و تا اون حدی میخوام بلند کنم که کل فضای داخل ماشین رو پوشش بده و بقول خودتون خودم از موسیقی لذت ببرم و در عین حال اون بیس نرم رو داشته باشم
یا اینکه بجاش 2تا باند رو تاقچه عقب بذارم!!
سلام حمید جاننقل قول:
چشم حتما بابت وسایل اگه قسمت شد مزاحمتون میشم :n40:
چون راسیتش تو شهرما پیدا کردن بعضی اجناس خیلی کار سختی هست و پیدا نمیشه!
سوپر تیوتر گلدین موجود قیمت اش چند؟
درود دوست عزیزنقل قول:
شمت قبلا برای استیچ جلو(زیر داشتبورد یا توی در) اسپیکر یا کامپوننت داشتید یا اصلا صدای از سمت جلو و فاصله نزدیک رو شنیدید؟
صدا سلیقه ای هست و هرکس یه نظری داره ولی من اصلا توصیه نمیکنم برای استیج جلو هزینه کنید
شاید یکی دو روز اول خوشتون بیاد ولی بعد از مدتی کاملا زده میشید ازش و اینکه کلا روی اعصاب و تمرکز هست
پیشنهاد میکنم یه بار صدای سیستم رو از استیج عقب و یه بار هم صدای سیستم از استیج جلو گوش کنید
سلامنقل قول:
دوستان سرشون گرمه
یه کامپوننت با یه ساب فکر کنم کافی باشه
اگه میتونی مارک گلیدن بگیر
کامپونت ۱۶ سانتی
ساب هم ۱۲ اینچ
چون میخوایی ساب بزاری بهتره دنبال ۶*۹ نری
مدلاشم چند صفحه قبل دوستان پیشنهاد دادن
ولی کلا اگه میتونی این کارو نکن
برو سیستم مخصوص خونه بگیر که صدای خیلی عالی دارن دیگه دردسر طراحی باکس و برق هم نداری
نقل قول:
سلام اسماعیل جاننقل قول:
خیلی ممنونم از نظرت
راسیتش تو ماشین دوستانیم که سیستم تنها عقب هست و بیشتر صدا از عقب ماشین میاد میشینم اصلا از موسیقی لذت نمیبرم و احساس دلچسبی ندارم !!
اما برعکس تو ماشینم خودم که حتما سیستمی هم نداره و فابریک خود ماشین هست با این حال چون صدا از داخل در های جلو میاد بیشتر لذت میبرم...
بازم بقول شما سلیقه ای هست و ممنونم از اینکنه نظر خودون رو برام مطرح کردیذ :n40::n40:
سلامنقل قول:
گلیدن کلا سوپر تویتر تولید نمیکنه.کدوم سوپر تویتر رو میفرمائید؟!!!:n13::n04:
سلامنقل قول:
کن وود u300 جدید آمده هم زیباس و هم صدای خوبی داره.قیمتش 300 و خورده ایه ولی ارزش داره.
سلام اسماعیل جان.نقل قول:
آقا کلا ارنج سیستمهای های اند و بردی زیر سوالا:n02:اکثر سیستمهای حرفه ای به صورت تک استیج جلو+ ساب ووفر استفاده میشن.تا جائی که پایونیر تو طراحی پخش p99 که معروف به استیج 4 هست همین کار رو کرد یعنی یه ست 3Way جلو و یه ساب عقب.
البته قبول دارم که سلیقه هم درش هست ولی به نظر من کمتر از 5% از افراد هستند که نظرشون مخالف نصب اسپیکر در استیج جلو هست.
داریم کسانی که دو استیج رو بیشتر میپسندن ولی نبود استیج جلو رو نه خیلی به ندرت
شما اسپیکرهات چی بوده؟کلا این حس و حالی که نوشتی رو با چه قطعاتی تجربه کردی؟:n13:
درودنقل قول:
البته من نمیگم استیج جلو بستن غیر حرفه ای هست
من صدای هرنوع سیستمی رو شنیدم، شما وقتی جلو نشستی و ولوم رو میبری بالا چون خیلی نزدیک به اسپیکر هستی بعضی از فرکانس ها رو نمیشنوی(حتی اگه ساب هم داشته باشی ، توی ولوم بابا اینقدر فرکانس های بالا روی گوشتون تاثیر میزاره که صدای ساب رو نمیشنوید)، حتی ممکنه روی تمرکز راننده هم تاثیر بزاره و صدای اطراف رو نشنوه، وقتی اتاق ماشین خیلی کوچیک هست و میتونید از اسپیکرهای با کیفیت و حجم بالا برای استیج عقب استفاده کنید نیازی نیست دم گوشتون بلندگو نصب کنید.
البته بازم میگم سلیقه ای هست( و شاید اینکه خیلی ها بلندگو جلو رو میپسندن ، دلیلش این باشه که همیشه توی ماشین ها بصورت فابریک بلندگو جلو داشتن و به این عادت کردن ، که به نظر من کار اشتباهی هم نبوده و سلیقه ای بوده)
من dls 1073 + Pioneer 1675 دارم
شنیدن حجم صدا و لرزیدن دروپنجره از پشت واسه من خیلی لذتبخش تره :n20::n20: