مطمئنی......!!نقل قول:
فکر نمیکنم که از کابل AV بشه بیشتر از 480p گرفت......
مطمئنی......!!نقل قول:
فکر نمیکنم که از کابل AV بشه بیشتر از 480p گرفت......
دوستان چند سوال در مورد آپدیت فریمور (داشبورد؟!) دارم...ممنون میشم راهنمایی کنید.:20:
می خواستم بدونم این آپدیت چطور انجام میشه و چه فایده ای داره؟ برای اجرای بازی های جدید لازمه؟؟ و اینکه میگن آپدیت جدید برای ه ک و بازی های کپی مشکل ایجاد میکنه درسته؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد LT هم لطفا یه توضیح مختصری بدین..
راستی هر نوع هارد اکسترنالی رو میشه برای آرکید استفاده کرد؟ پرتابل,آداپتوردار و...فرقی نمیکنه؟
با تشکر. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه بار گفته بودن ولی خوب اون موقع جواب من نبود.
قابهای خوشگل رو از کجا میشه خرید؟ خودمون میتونیم راش بندازیم یا نه؟
-
واسه 1000 اومین بار هم آخرین قیمت هم بهم بگین چه بهتر!!:31:
خوب در هر آپدیت معمولا بهینه سازی های نرم افزاری ایجاد میشه و امینت کنسول رو در برابر کپی بازها افزایش میده!!:31:نقل قول:
از نون شب هم واجب تره!!:31:نقل قول:
برای اجرای بازی های جدید لازمه؟؟ و اینکه میگن آپدیت جدید برای ه ک و بازی های کپی مشکل ایجاد میکنه درسته؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا فتوا صادر شده که داشبورد رو آپدیت نکنید! چون در اجرای یه سری بازیهای جدید از جمله Fable 3 ( البته کپی شده) مشکل اینجاد میشه .دلیلش هم اینه که این داشبورد ap2.5 رو در بازی چک میکنه!
LT مخفف Lite Touch هست و آخرین فریمور عرضه شده درایو از سوی ه کرها برای اجرا بازی های کپی میباشد. خصوصیت مهم این فریمور بالا بردن امنیت برای کپی بازها در محیط LIVE و حساس نبودن به Wave هست.نقل قول:
در مورد LT هم لطفا یه توضیح مختصری بدین..
هر کوفتی ( هارد):31: که USB داشته باشه رو میشه بهش وصلید!نقل قول:
راستی هر نوع هارد اکسترنالی رو میشه برای آرکید استفاده کرد؟ پرتابل,آداپتوردار و...فرقی نمیکنه؟
سلام دوستان قیمت جدید الیت الان تو بازار چنده؟
خودت ببین.بند چهارم زیر شکل:نقل قول:
کد:http://www.pardisgame.net/story-559-%D9%85%D8%B5%D8%A7%D8%AD%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5%DB%8C-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D8%B3-%DA%AF%DB%8C%D9%85-%D8%A8%D8%A7-%D8%B1%D8%A6%DB%8C%D8%B3-Ready-at-Dawn.html
330 تومن ناقابل:20::20:نقل قول:
نقل قول:
دااشه من کی گفته همه بازی هارو پلی دیویدی میزنه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی های جدید مثل فیفا 11 رو روش بازی کردم
شما نگفتی من گفتم:31: ما ۲ تا اسلیم رو همون روز اول پروندیم سر این موضوع و همه بازی ها رو play dvd میزنه. البته ما اون ورژن بتا رو زدیم. الان شما اسلیمت داشبورد کینکت هست؟
هااااا؟ اسلیم ؟؟؟:31:نقل قول:
من فکر کردم ایکس باکس فت رو میگین. شرمنده. اشتباه خوندم
اسلیمم کجا بود ؟ :31: همین ارکید هم یکی از کلیه هامو فروختم خریدم!!:31:
این اسلیم که خریدم تق تق میکرد ...:18: ردش کردم رفت پی کارش..
قیمت روز رو کسی داره؟
بله اقا روح الا... اسلیم هم خیلی سرو صدا داره.نقل قول:
این اسلیم که خریدم تق تق میکرد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ردش کردم رفت پی کارش..
قیمت روز رو کسی داره؟
نقل قول:
نه عزیزم .... شما شیوه جابجا کردن کنسول ها رو ندیدی!!:2: همچین کارتون های کنسول ها رو پرت میکنن روی هم انگار مال باباشونه:31:.. آخرش هم از هر 10تا یکی مورد دار میشه دیگه....
با این اوضاعی که پیش اومده ( آپدیت داشبورد باعث مشکل میشه ) پس اگه من الآن کینکت بخرم نمیتونم با دستگاه کپی بازی کنم ؟
لطفا تا عصر یکی کمک کنم چون میرم واسه خرید :46:
من ایکس باکس دارم میخوام واسهش یه lcd بگیرم بزارم اتاقم من این مدلها رو پیدا کردم بنظر شما کدوم یک ارزش داره البته میدونم اونی که گرونتره ار همش بهتره ولی یه چیزی متناسب میخوام و نمیخوام پول اضافی بدم و همگی 32 اینچ هستن
SamSung
B570 : 640
B580: 750
B690 : 810
Sony
Ex400 :780
Ex500 : 830
---------- Post added at 01:54 PM ---------- Previous post was at 01:53 PM ----------
لطفا تا عصر یکی کمک کنم چون میرم واسه خرید :46:
من ایکس باکس دارم میخوام واسهش یه lcd بگیرم بزارم اتاقم من این مدلها رو پیدا کردم بنظر شما کدوم یک ارزش داره البته میدونم اونی که گرونتره ار همش بهتره ولی یه چیزی متناسب میخوام و نمیخوام پول اضافی بدم و همگی 32 اینچ هستن
SamSung
Sony
سلام به همگی
خسته نباشین
میخواستم بپرسم که چیجوری میشه آهنگ و فیلم ریخت روی هارد XBOX 360 ؟؟
ممنون میشم جواب بدین. . .
راستی بازی GTA جدیدتر از Liberty City نیومده؟؟
بازی جدید که مثل GTA و MAFIA باشه چی هست؟
red dead redemption هم بازیه توپیه.حتما بگیرش
آره بازیه توپیه تمومش کردم ممنوننقل قول:
چرا می خوای این همه پول بدی ؟نقل قول:
لطفا تا عصر یکی کمک کنم چون میرم واسه خرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SamSung
Sony
برو مانیتور ASUS بخر 23 اینچ LED با کنتراست ده میلیون
نصف اینا قیمت داره
هر جور راحتی در کل ولی به نظر من برای اتاق نمی ارزه اینقدر خرج کنی
+
دوستان کسی می دونه بهترین بازی های 360 که تو نت هست برای چه گروهیه ؟
یعنی global، complex یا strange کدومشون مشهور تر و بهتر هستن ؟
اهنگ که باید audio cd بزنی بعد ریپ میکنی تو هاردنقل قول:
هیچ چیز دیگه ایی بجز audio cd از خودت نمیتونی تو هاردت بریزی
مگه اینکه تریلر یا پیشنمایشی رو از لایو دانلود کنی!
نه نیومده
دوستان میشه هارد اکسترنال رو پارتیشن بندی و فقط از یه بخشیش برای ریختن بازی xbox استفاده کرد یا کلا کنسول اطلاعات هارد رو فرمت میکنه قبل از استفاده؟
برای جاسپر 12 ولت کردن فن بنظرتون لازمه؟؟
امروز رفتم پاساژ لباف یه Xbox360 Slim 250gb دیگه با یه بازی(GTA G@y&Toni) به عنوان قاقا لیلی:31:خریدم 430 تومن:8:
یارو میگفت 30 تومن هم باید به عنوان ریختن ه_ک بدی:18: (منم گفتم اینها که درایو چنج شده هستند ه_ک شده دیگه چیه؟) یارو دیگه نتونست چیزی بگه:21:
به اطلاع دوستان هم میرسونم همه ی بازی ها رو بدون مشکل اجرا میکنه ... حتی fifa 11 رو هم تست کردم..
داشبوردش همون قدیمیه هست دیگه.طبیعیه همه بازی هارو میاره دیگه اصولانقل قول:
به هر حال مبارکه.
خدا هرچی یاروه از زمین ور داره ایشالا:31:
آدم که روح خدا باشه معلومه اینا براش قاقا لی لیه دیگه.:31:
مبارکه!!!:11:نقل قول:
منم میخوام چند وقت دیگه بخرم...خوبه؟ راضی هستی؟
نقل قول:
دوستان میشه هارد اکسترنال رو پارتیشن بندی و فقط از یه بخشیش برای ریختن بازی xbox استفاده کرد یا کلا کنسول اطلاعات هارد رو فرمت میکنه قبل از استفاده؟
برای جاسپر 12 ولت کردن فن بنظرتون لازمه؟؟
سلام.
اره میشه کاستوملیز کرد. ولی در کل ۱۶ گیگش قابل استفاده هست.
نه زیاد لازم نیست
نقل قول:
سلام دوست عزیز.....
ما که بار اولمون نیست xbox360 میخریم..:31:
در کل کنسول عالی هست!!! مخصوصا اگه Slim باشه.....
در خریدش شک نکن:10:
یا حق:11:
دوستان میخوام ببینم که این اسلیم وضعیتش چه جوریه؟
یعنی این که میگن درایوش چنج شده قضیش چیه؟
مشکلی نداره این تعویض درایو؟؟ مثلا بعدا مشکلی براش پیش بیاد؟
قیمتش چه قدره؟؟
می ارزه؟
مبارک باشه از این بازی 2 تومنی ها خریدی؟نقل قول:
میشه کممک کنید
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5599112&postcount=31
نقل قول:
سلام...
وضعیتش بسیار خوب میباشد...:31: فروشنده های محترم برای اینکه سری های قبلی روی دستشون باد کرده میگند که اسلیم فلانه:2:
از بابت تعویض درایو هم مشکلی نداره و نخواهد داشت...
قیمتش هم امروز xbox360 slim 250gb = 430 با یک عدد بازی :27:
دوستان ما هم دیروز به جمع ایلایت دارها پیوستیم . مخلص همه
سلام
دوست عزیز میدونی کلا ساختار اسلیم چه فرقی با معمولیها داره ؟ البته به جز هارد
من تو استرالیا هستم Xbox360 Slim 250gb خریدم 300 دلار البته اینجا بازی ها حال ادم رو میگیره اول که عرضه میشه 90 دلار قیمیت بازی هست.دیروز هم رفتیم 150 دلار دادیم kinect خریدیم با یه بازی رایگان.دستگاه بدی نیست ولی خیلی اذیت میکنه یکم مبل رو میکشی اینور قطع میشه.ولی باحاله.
خب حالا بگذریم کی xbox live داره؟بده ادد کنم مخصوصا اونایی که فیفا11 و بازی میکنن.دی:
بریم فردا Call of Duty: Black Ops بخریم ببینیم چطوری هست مخصوصا انلاینش.
ممنون
کوچیک تر شده وارلس هست خیلی مهمه واسه من مخصوصا.صداش کم شده.توش نانو به کار رفته.250 گیگ شده.kinect میشه روش اجرا کرد.حسی شده یا بهتر یگم لمسی شده.دیگه یادم نیست....نقل قول:
مبارکت باشه رفیقنقل قول:
---------- Post added at 12:00 AM ---------- Previous post was at 12:00 AM ----------
خوش بحالت......نقل قول:
راستی به سریال پرستاران سلام مخصوص برسون:31:
نقل قول:
سلام....
قرار گرفتن GPU & CPU در یک ساختار.... 45nm شدن ساخت GPU & CPU .... در نتیجه تولید صدا و گرمای کمتر و مصرف برق پایینتر...
اضافه شدن وایرلس b/g/n .... درگاه مخصوص Knickt..... خروجی درگاه صوتی DTS و هارد250 گیگابایت داخلی.....
بازم میخای؟:31:
قط 16 گیگش رو میشه استفاده کرد؟!!! مطمئنید؟:18:
شنیده بودم نمیشه همه هارد رو استفاده کرد اما نه تا این حد!!
من یه 500 گیگ دارم میخواستم اگه ممکن باشه مثلا 200 گیگش رو بذارم برای بازی xbox و بقیه رو برای کارهای دیگه(ذخیره اطلاعات).
نقل قول:
منظورم خروجی مخصوص برق برای کنیکت بود..... روی مدل های دیگه باید یه شارژ هم جداگانه خریداری فرمایید..
یا حق:11:
خوب از یه طرف انتقال اطلاعات بین cpu و gpu بهینه شده واین عمل زودتر صورت میگیره ولی خوب گرمای بیشتری تولید میشه....ولی فناوری 45 نانومتری باعث میشه گرمای کمتری به وجود بیاد...و اون دوستمون که گفتن از نانو استفاده شده مگه تو سریهای قبل استفاده نشده؟! بعد این وایرلس مربوط به اینترنت هست یا دسته بازی یا همون controller بازی؟نقل قول:
اون رفیق بنده خدا یه چیز شنیده:27: توی همه ی پردازنده های امروزی و قدیمی از تکنولوژی نانو استفاده شده که بنا به تکنولوژی ساخت در سری آرکید با برد جسپر از 165 نانو شروع و در اسلیم45 نانومتر شده...نقل قول:
وایرلس هم برای ارتباط اینترنتی هست که در سری N تا 300مگابیت در ثانیه رو انتقال میده...
من میخواستم امروز به لایو وصل بشم واسه کدک دایویکس ولی اجازه نمیده و میگه باید آپدیت کنی آپدیت بکنم مشکلی برام پیش نمیاد ؟
منم فکر می کنم همین طور باشه (یعنی چون می ترسن همه فقط بیان الیت بخوان می گن اسلیم فعلا مشکل داره! تا بتونن الیتها رو آب کنن). البته این دلیل نمیشه که تو بلند مدت تو ایران الیت بهتر نباشه.قضیه پی اس پی فت رو که یادتونه. کلا چون تو ایران قضیه ه.ک متداوله و هر سری جدید معمولا امنیتش در برابر ه.ک کردن بالاتر میره ، شاید در بلند مدت سری های قدیمی تر بهتر باشن(فقط تو ایران)نقل قول: