داغونتر، بی در و پیکرتر و حال به هم زنتر از مخابرات، وجود خارجی نداره ...
اومدن گفتن برجهای شهرکتون رو فیبرکشی کردهایم و هر کس خواست بیاد درخواست بده ...
رفتیم مخابرات منطقه، یه آدم خوابآلود که معلوم بود اصلاً نمیدونه فیبر چیه، یه کاغذ فرمالیته گذاشت جلومون و یه شماره هم داد برای پیمانکار ...
به پیمانکار زنگ زدیم، گفت ظرفیت FAT هشتتایی برج شما تکمیل شده و باید منتظر بمونید هفت نفر دیگه جور بشن که FAT جدید نصب کنیم!
کلی مانعتراشی دیگه هم کرد که باید با مدیر شهرک نامهنگاری انجام بشه و مرکز سوئچ و OMC مخابرات اوکی بدن برای داون تایم و ...
ولی گفت ما خارج از نوبت، درخواست دادهایم (مثلاً میخواست منت بذاره) و چند روز دیگه تماس بگیرید که مخابرات، موافقتها رو انجام داده باشه و بیاییم برای نصب ...
۳ هفته بعد تماس گرفتیم و این دفعه چیزهای جدیدی تحویل داد که منم قاطی کردم و اصلاً نخواستم گوش بدم چی هست ...
یعنی واقعاً باید اینها در تاریخ ثبت بشه که مخابرات کشوری، براش اهمیت نداره ۶۰۰ مشتری بالقوه یک شهرک مسکونی ...
نتیجه این میشه که اغلب ساکنین از TD-LTE یا ADSL مرکزی (ترکیب وایرلس و ADSL) شرکتی گمنام با تعرفههای فوقالعاده گرون استفاده میکنن (حتی ADSL خود مخابرات هم نه)
از اون جایی که هنوز عصبانی بودم، با همون شرکت وایرلس صحبت کردم و قرار شد DSLAM مرکزی شهرک رو به VDSL ارتقا بده و رادیوهای وایرلس جدید نصب کنه با تعرفههای ویژه که هر کس هم باقی مونده، از اون جا اینترنت بگیره و مخابرات با هزینههایی که برای فیبرکشی کرده بره سماق بمکنه تا فیبرهاش بپوسن ...
بیجهت نیست که کمتر کسی از مردم عادی به فیبر استقبال نشون داده به جز چهارتا گیمر سمج و ...