ممنونم از راهنماییتون، به هر صورت حق با شماست، باید ازش لذت ببرم و صداش رو دریابم. بههر صورت امیدوارم تجربه خوبی باشه بعد از EP630 کریتیو، به امید روزی که یکی پیدا شه یه Shure Se215 واسم بیاره:31:نقل قول:
Printable View
ممنونم از راهنماییتون، به هر صورت حق با شماست، باید ازش لذت ببرم و صداش رو دریابم. بههر صورت امیدوارم تجربه خوبی باشه بعد از EP630 کریتیو، به امید روزی که یکی پیدا شه یه Shure Se215 واسم بیاره:31:نقل قول:
غیر از مدلهای فلیپس:نقل قول:
1. HQ1900
2. HQ1400
3. Fatal1ty
شما هم موفق باشید.
---------- Post added at 03:15 PM ---------- Previous post was at 03:12 PM ----------
سلام به شمانقل قول:
و خواهش میکنم
به نظرم با توجه به کاربردتون همین مدل خوبه و متاسفانه موارد دیگه ای سراغ ندارم و اگه شما مدل خاصی مد نظرتون هست که موجود باشه بفرمایید تا دوستان بتونن به شما کمک کنند
به هر حال تنوع محصولات ارزان قیمت زیاد هست اما کیفیت اونها خیلی با هم متفاوته و متاسفانه به شخصه همه موجودی بازار رو تست نکردم (:
شما هم موفق باشید.
برند خیلی خوشنام و با کیفیتی هست اما بسته به کاربردتون باید از بین مدلهای مختلف انتخاب کنیدنقل قول:
به هر حال چون پلیرهای پرتابل در یک محدوده قیمت تفاوت کیفیت صدای ندارند مثلآ رنج قیمت 100 الی 200 تومن بین برندهای مختلف احتمال اینکه تفاوت زیاد کیفی داشته باشند خیلی کمه هر چند منظورم با برندهای معرف هست نه اون یکی برندهای . . .
برای انتخاب بین یک رنج قیمت به نظرم کاربردهای جانبی تون رو برای انتخاب درنظر بگیرد مثلآ کوچکی یا زمان شارژ باطری یا برنامه های جانبی نصب شده و یا امکان اتصال حافظه جانبی و یا نوع ارتباط با PC , . . .
خوشبختانه برندهای معرف دستگاههای الکترونیکی شون رو معمولآ یا اکثر اوقات حتی توی حراجی هم به صورت اصلی می شه خرید و زیاد نگران این مورد نباشید چون معمولآ ساخت دستگاه الکترونیکی اون هم تقلبی یک اشتباه بزرگ هست!
چون همیشه یا اغلب اوقات اینقدر قیمت تمام شده ساخت دستگاه الکترونیکی به نسبت هزینه ساخت پایین هست که حتی شرکتهای سازنده هم تمایلی به کپی کاری ندارند چه برسه تولید انبوه اون هم تقلبی
اسپم شد ببخشید
من رو نمی دونم چرا بن نمیکنن چون تا جایی که یادم هست موضوعی نمونده که یه پست اینجا نداده باشم
شما هم موفق باشید.
سلام به شمانقل قول:
برای کسی که آرمین گوش میکنه به نظرم بهتره به فکر یه هدفون با مید خوب باشه نه بیس خوب چون آرمین از ووکال زیاد استفاده میکنه و اغلب Vocal زن که معمولآ هم برای فضا سازی ازش استفاده میشه
اون مدل انتخابی شما بهتر به جاش Mark II رو جایگزین کنید که خیلی با کیفیت تر هست که مدل دقیقش میشه:
Sennheiser CX 300-II Precision
و برای اینکه تقلبی خرید نکرده باشید یه سری به نمایندگی سنهایز - نامداران بزنید چون متاسفانه تقلبی داره
در آخر سنهایزر یکی از پیشتازان هدفون هست و با انبوهی محصولات متنوع برای هر کاربردی که تصور کنید و در هر رنج قیمتی از چند دلار تا چند هزار دلار
در باره صدای سنهایزر می شه گفت صدای سردی داره و ممکنه برای کسی که از صدای گرم خوشش بیاد مناسب نباشه اما صداش اندک شبهاتی به سونی داره البته هدفم از عنوان این موضوع شناخت ضمنی جنس صدای این برند برای شما بود
شما هم موفق باشید.
---------- Post added at 03:38 PM ---------- Previous post was at 03:33 PM ----------
نگران نباشید ظاهرآ تمام هدفونهای موجود این برند اصل هستند و قبلآ هم گفته شده که این هدفون حتی اصلش هم کیفیت ساخت خوبی نداره و اگه داشت مطمئنن به این قیمت دست ما که نمی رسید و باید حداقل دو برابر هزینه می کردیمنقل قول:
به هر حال این چه فایده ای داره که یه هدفون اصل داشته باشید به قیمت میلیونی ولی از صداش خوشتون نیاد؟
از صدای هدفونتون لذت ببرید چون ظاهرش رو زمانی می بینید که صداش رو نمی شنوید.
شما هم موفق باشید.
نظرتون در مورد این مدل فلیپس چیه یه جا پیدا کردم 68 تومن میده
PHILIPS SBC-HN110
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Features
- Optimal listening in noisy environment (75% Less External Noise)
- Comfort ear cushions
- Excellent sound quality
- Full-size with Foldable design for convenient storage for travel
- Flight Plug Adaptor: 2-pin flight plug & 3.5mm to 6.3mm plug adapter supplied
- Carrying pouch included
Specification
- Frequency Range: 20 - 20000 Hz
- Active Noise Attenuation: 50 - 1500 Hz > 10dB at 300Hz
- Sensitivity: 102dB
- Power Handling Capacity: 500mW
- Power Requirement: 1 AAA battery
- Cord Length: 1.5m
made in chain
کد:http://www.man.id.au/index.php?main_page=product_info&cPath=1_5&products_id=22&zenid=f3c96624d27c5468cb02227ed1a5b7e7
متاسفانه به شخصه تست نکردم اما این نوع Cup برای هر کاربری مناسب نیست (منظورم با فورم بیضی پد هدفون هست)نقل قول:
به هر حال فلیپس برندی با تنوع بسیار زیاد هدفون هست اما اگه قصد خرید از این برند رو دارید حتمآ تست کیفی صدا رو انجام بدید چون چند موردی از این برند که اون هم مدلهای مطرح بودند تست کردم کیفیت خوبی نداشتند و مشخصآ یا این مدلهایی که از نمایندگی فروش و با لیبل گارانتی بودند، یا اصل نبودند یا اینکه من چندین مرتبه اشتباه کردم و یا اینکه واقعآ کیفیت صدای این برند همینه و یا . . .
شما هم موفق باشید.
اقا رضای گل فکر کنم یه سوتفاهمی شده چون بنده از بین کریتیو و سونی فیلیپس منظورم هدفون تو گوشی بود هر چند از توضیحاتتون در مورد پلیر استفاده کردیم !نظرتون در مورد ex35سونی و کریتیو830چیه اصلا زیر 70تومن تفاوت زیادی وجود داره چون یه دوستی به ما گفت ای پی 630 که 16 تومن هست با 830 فرق چندانی نداره!باز هم ممنونم که لطف میکنید
مممممبارکتون باشهنقل قول:
خوش به حال شما ، نمی تونم بگم چون تابلوه که این مدل رو دارم اما یه چیزی رو بگم با توضیحات شما دلم یه ذره شد برا صداش چون حدود 3 هفته میشه که فرصت نکردم باهاش گوش بدم ):
به هر حال خیلی خوشحالم از اینکه تجربه خودتون رو با درمیون گذاشتید و اگه ممکنه کمی بیشتر درباره قیمت و نوع خریدتون توضیح بدید
Cup این هدفون از نوع بزرگ هست و برای همه همینطوره و این نوع صحیح Cup هست که بعدآ توضیح میدم که Cup ها چه تفاوت اساسی غیر از اون چیزی که تصور میکنیم، با هم دارند
و اینکه اون کاربر هم که شما عنوان کردید خودشون هم بعدآ متوجه اشتباه هشون شدند (:
به هر حال برای این هدفون خوشگلتون و این مرحله تقریبآ حساس نظر خاصی ندارم جزء:
1. از تراک های کلاسیک به خصوص پیانو کنسرتو اون هم به صورت مونو استفاده کنید
2. سعی کنید ولوم در حالت متوسط رو به کم باشه فشار به درایور نیارید سر فرصت و اذیتش نکنید (:
3. سعی کنید تمام زمان Burn in هدفون روی گوشتون باشه (بعدآ میگم چرا)
4. به صداها از سر کنجکاوی گوش بدید و زیاد با ولوم ور نرید که چیزی رو بشنوید چون فرصت زیاده که خیلی چیزها رو بشنوید
5. توی ساعات اول از تراکهای استفاده کنید که رنج داینامیک بالا داشته باشند مثل سبک های کلاسیک ، جاز
6. فعلآ همین ها رو یادم هست (:
نگفتید چه کابلی گرفتید؟
حق با شماست اینقدر این یکی دو روزه پست های بی ربط با عنوان تاپیک دادم که هم چی رو قاطی کردم دیگه (:نقل قول:
اما خوب برای توجیه:
آخه چطور میشه از این پست متوجه شد که منظور عزیزی مثل شما دقیقآ چی بوده آخه کووان به خاطر پلیرهاش معروفه نه هدفون که این بهانه ای شد که همه چی رو به پلیر ربط بدم که خدا رو شکر بقیه برندهایی که اسم برده شده برای هدفونهاشون معروف نیستند (:
اما خارج از شوخی:نقل قول:
نظرم رو کووانه !ممنون اقا رضا لطف کردی فقط برندهای دیگه مثل سونی و پانوسونیک ... به نظرتون چطور میاد؟شفافیت و تفکیک پذیری صدا برام در اولویته همینطور بیس!راستی جای خاصی هم سراغ دارید برای خرید که از بابت اصل بودن خاطر جمع باشم!
دوست عزیز Peaceful1 اون مدل هدفون کووان مورد نظر شما رو گرفته بود ولی در پی راهی برای پس دادنش بود می تونید نظر ایشون رو جویا بشید ولی پاناسونیک برندی هست که متاسفانه تا به حال حتی یک هدفون هم از این برند به شخصه تست نکردم اما طبق نظر دوستان اینجا و سایتهای خارجی هدفونهایی با نسبت کیفیت به قیمت بالایی هستند و کریتیو زمانی سمتش می شه رفت که کاربرد اصلی سبک الکترونیک باشه و بیشتر از 50 تومن ارزش خرید زیادی نداره و فلیپس هم که یکی دو پست قبل هر چی که درباره ش می دونستم توضیح دادم ولی به نظرم ارزش خرید نداره جزء اینکه بخواهید چند تا هدفون خوشگل و ارزون قیمت داشته باشید و سونی هم که جزء چند مدل معدود مدلهای خوبش یا موجود نیست یا اینکه تقلبی هستند و مدلهای موجودشون هم اغلب کیفیت خوبی به نسبت قیمت ندارند
در آخر من جای شما باشم از دوستم خواهش میکنم اجازه بده که با هدفونهاشون(Ep630 , Ep830) یه تست کنم (:
احتمالآ برای ایشون تفاوتی نمی کرده ولی برای کریتیو و ما تفاوت داره چون کیفیت صدای این دو قابل مقایسه نیست 630 بوومی و بیس بدون کنترل و مید بسته و خفه و های اون هم که چی بگم اما 830 هم قرار نیست رویایی باشه چون به هر حال سازنده این هم همون کریتیو با تمام امکانات خودش هست نه خیلی خیلی بیشتر و بیس 830 قوی ولی نه بوومی و مید اون بسیار باز تر از 630 و های هم بسیار بهتر از 630 و برای تکمیل گفته ها اینه که کریتیو جزوء اون برندهاست که معمولآ شماره گذاری سعودی مدلهاش با کیفیتشون یه جورایی ارتباط داره و اینکه بعد از 630 مدل 635 و 650 معرفی شده که بعد از اینها 830 پس اگه تفاوتی در صدا ندارند پس احتمالا مثل فلیپس فقط ظاهرشون عوض شده و شماره هم خود به خود اضاف شده
مشکل بد تراکی یک هدفون:
زمانی که پاسخ فرکانسی هدفون افت شدید در میانه داشته باشه این حالت به وجود میاد مثلآ:
اگه فرض کنیم رنج فرکانسی یک هدفون 20 الی 20000 باشه اگه مثلآ از فرکانس 20 الی 800 هرتز یکدست باشن ولی از 800 الی 900 پاسخ فرکانسی هدفون دچار افت شدید بشه و بعد از فرکانس 900 تا انتها باز پاسخ فرکانسی یکدست باشه این حالت به وجود میاد چطور؟
اگه فرض کنیم موسیقی ترکیبی از فرکانسهای مختلف باشه خوب اگه اتفاقآ یک تراک از یک صدایی استفاده کرده باشه که فرکانس اون ساز قسمت عمده اون دقیقآ در بین همون یک یا چند محدوده افت شدید فرکانسی باشه صداها بی کیفیت شندیه میشه و این مشکل زمانی حاد میشه که تاثیر اون صدا در کل موسیقی زیاد باشه مثلآ با افت کیفیت اون صدا باعث می شه تصور کنیم یه مورد بزرگی در این تراک کمه و در جایی این حالت شدید تر میشه که هدفون چند بازه یا رنج این طوری داشته باشند البته خودتون رو زیاد نگران این مورد کاملآ طبیعی نکنید چون احتمالآ متوجه شدید که چرا با یک هدفون فلان تراک با کیفیت تره ولی کلآ هدفونه هدفون بهتری نسبت به هدفون خودتون نیست برای رفع این مشکل هیچ کاری از دست ما برنمیاد مگر اینکه یک آزمایشگاه سنجش آکوستیک در حد 20 تومن (میلیون) داشته باشیم و یک رک اکولایزر حرفه ای که بتونیم این Drop ها رو بگیریم اما باز هم بی فایده هست
در آخر در بعضی از هدفونها این مورد در بیش از 10 فرکانس مختلف وجود داره و در بعضی در 1 یا دو مورد که اونها که تکی هستند به نوعی بهشون گفته می شه فرکانس Resonance به هر حال مهم نیست که چند تا باشند مهم اینه که شیب و گستردگی این شیب چقدر باشه و اینکه این مورد در هدفونهای مالتی درایور بیشتر به وجود میاد! در حالیکه با فلسفه ساخت اونها در تضاده
سعی کردم خیلی ساده و بدون اصطلاحات توضیح بدم و از شما هم می خام که اگه موردی رو توضیح بدید کمک بزرگی به من و بقیه کردید تا بلکه از اینجا جایی کامل و جامع برای همه باشه به هر حال من، تنها فایده نداره
شما هم موفق باشید.