حسش که حس خوبیه...:n02:نقل قول:
فقط به قول یه سری شاید خراب بشه زود،البته اونم فقط با کشتی گرفتن صورت میپذیره...:n02:
ولی من زیاد از کیبورد برا تایپ استفاده میکنم و تا حالا مشکلی نداشتم...
Printable View
حسش که حس خوبیه...:n02:نقل قول:
فقط به قول یه سری شاید خراب بشه زود،البته اونم فقط با کشتی گرفتن صورت میپذیره...:n02:
ولی من زیاد از کیبورد برا تایپ استفاده میکنم و تا حالا مشکلی نداشتم...
ممنوننقل قول:
درسته با اون کلید کار کرد
خب بالاخره آپدیت جدید BIOS اومد و مثل اینکه مشکل FN Key حل شده. (همون قضیه که تمام F ها رو حالت Function بودن و با گرفتن کلید Fn میتونستی به F ها دسترسی داشته باشی)
با این آپدیت F ها به حالت معمولی برمیگرده.
البته خودم در حال حاضر سرکار هستم و نتونستم تست کنم ولی تو فروم Lenovo تست کردن گفتن که جواب داده.
لینک دانلود BIOS:
فکر کنم بلاخره Lenovo از خر شیطون پایین اومد :n10: سر و صدا همه در اومده بود .نقل قول:
البته فکر کنم 90 % کاربران دیگه عادت کردن .
چون دکمه ها Function توی ویندوز 8 کمتر کاربرد داشتند .
آره ولی خوب 11 ماه طول کشید :دینقل قول:
تو فروم خودش که خیلیا گفته بودن که اگه درست نشه لپتاپ رو پس میدن یا میفروشن.
من یکی رو که خیلی کلافه کرده بود چون کلا با F ها زیاد کار دارم.
من یکی که همین الان فلش کردم جواب داد . سپس تنظیمات رو برگردوندم به حالت اولیه :n02: سخته خوب با 1 دست بخوای نور رو کم و زیاد کنی ( Fn + F12 )نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب من بازی بتلفیلد 4 روی این لپ تاپ بازی کردم.برای اولین بار صدای فنش را شنیدم.5ساعت مدام بازی کردم اصلا گرماش آزار دهنده نبود.اما در مورد فریم دهی کارت گرافیک بدین صورت بود: الترا:10-18 های:20-30 مدیوم: بالای 38بود البته بعضی جهاها تا هم بالا می رفت.
دوستانی که میان بایوس رو آپدیت می کنن ، وقتی آپدیت میشه عملکرد FN عوض میشه و برای کارکردن با Hotkey ها باید Fn رو نگه دارید.برای برگردوندن به حالت قبل میرین تو بایوس تو قسمت Configuration
Hotkey Mode رو فعال می کنید.
توضیحات سایت سازنده :
Step 1: Press power button to boot, then press F2 key enter BIOS setup.
Step 2: Select sub menu to Configuration
Step 3: Select to Hotkey Mode item and then press enter
Step 4: Select Enabled then press enter
Step 5: Press F10 save and exit, then select Yes then press enter.
سلام بچه ها به غیر از دکمه ی fn دیگه چه تغییراتی ایجاد میشه بعد از آپدیت بایوس؟
توی فایل Readme توی همون صفحه یه سری توضیحات داده . یکیش در مورد همین دکمه Fn هست و دیگری مربوط می شه به مشکل دکمه PrintScreen در بعضی سیستم هانقل قول: