سلام بر دوستان نمیدونم جای سوالم اینجا بود یا نه اما خواستم از تجربه دوستان استفاده کنم و بخاطر بیربطی موضوع معذرت میخوام.
من یه سوال خیلی مهم دارم اگه امکان داره راهنمایی بفرمایید. من گیرنده می خوام که خروجیModulated RF Out یا Built-in RF Modulator داشته باشه، اخه تلویزیون ما غیر از یک تک ورودی آنتن هیچ ورودی نداره.(تلویزیون قدیمیه سامسونگ)من چند مورد از مدلای مختلف که پشتشون RF Out داشتن امتحان کردم جواب نداده چون فقط یه Loop Out هست و از همون وردی دستگاهه یه خروجی میدن برای کانالای انالوگ.میگن که تو گیرنده های دیجیتالی منویی وجود داره که در آن شخص تعیین می کنه تصویر ستاپ باکس از طریق RF Out مودوله شده بر روی کدوم یک از کانالهای باند UHF تلویزیون قدیمی تک فیشه نمایش داده بشه یا حتی می تونی این خروجی را خاموش یا OFF کنی.
حالا اگر یه همچین منوییم نداشته باشه فقط بتونه کانالای دیجیتال رو روی تک فیش انتن به تلویزیون بده مشکل من حل میشه.
حالا دوستان دستگاه گیرنده دیجیتال شما یه همچین امکانی داره؟اگه میشه یه امتحانی بکنید و یه چرخ تو منوهاش بزنید.اگر نه، شما یه همچین گیرنده ای با این ویژگی دیدید.اگه اشنایی با مدلی که این ویژگی رو داره ،دارید لطفا راهنمایی کنید .پیشاپیش از همه دوستان تشکر میکنم