GT50 تو جای روشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
GT50 تو جای روشن
قضاوت کردن از روی عکس کار درستی نیست ولی این عکسها ST50 رو در کنار LED DT50:
عکسها همگی با سرعت شاتر یکسان و ISO یکسان گرفته شده
سمت راست ST50 سمت چپ DT50 زیر نور فروشگاه:
زیر نور کم:
در مورد برایتنس تصویر ST50 رابرت ژان یکی از کالیبراتورهای حرفه ای و کسی که خودش یه فروشگاه لوازم الکتریکی داره و اسپانسر HDTV SHOOT OUT هست:
نقل قول:
these new displays are much brighter than previous years so when the scene goes to a bright content it gets very bright, almost LCD bright.
Read more: First Review: 2012 Panasonic VIERA TC-P50ST50 Plasma HDTV - Discussion Thread - Home Theater Forum and Systems - HomeTheaterShack.com
تفاوت فیلتر کنتراست VT50 و VT30 برای حفظ رنگ مشکی زیر نور زیاد:
خیلی ممنون، راستی از مقایسه فیلتر ST50 با VT30 عکسی ندیدید شما؟
LED DT50 که حقیقت انگار زیاد جالب نیست تو اشباع رنگ و عمق رنگ مشکی گرچه خوبیای خودشم داره، رویو شو تو فلت پنا خوندم، اگه WT50 هم بخواد اینطوری باشه نا امید می کنه مارو امسال اونم با اون قیمت بالاش:11:.
DT50 performs fairly well but fails to really set itself apart from the LED competition with its oversaturated (undersaturated at times) colors and subpar black levels. On the other hand, DT50 has fast response time, wide viewing angles, low crosstalk for an active 3D LCD-TV and high detailing in both SD and HD content.
فیلتر کنتراست ST50 بهتر از VT30 هست اتفاقا چندتا عکس جالب دارم ولی هر چی میگردم پیدا نمیکنم سال پیش تو مدلهایی که وارد ایرن شدن فیلتر کنتراست 42ST30 بهتر از 42VT30 بود!! و جالب اینکه فیلتر کنتراست مدلهای 42 اینچ ST30 هم تیره تر با به عبارتی بهتر از مدلهای 50 اینچ بود ولی نتونستم فروشگاهی رو پیدا کنم که مدلهای 50 اینچ ST30 و VT30 رو بقل هم داشته باشه تا بشه مقایسه کرد.
ظاهرا حداکثر رزولوشنی که تی وی از روی پورت VGA ساپورت میکنه 1366x768 هست اگر از این پورت استفاده میکنید رزولوشن کامپیوتر رو روی این حد تنظیم کنید اگر از پورت HDMI استفاده میکنید گزینه Overscan رو امتحان کنید.
سلامنقل قول:
در هر حال شما روی دسکتاپ همیشه Taskbar رو داری و خوب در این صورت احتمال Burn in زیاده .
wt50 هم مانند دیگر ledها دارای تراوش نور و ایجاد هاله هست و در avforums رویو شده و میتونید عملکردش را ببینید و طبق اعلام مهندسین پاناسونیک نمایش بیشتر جزئیات برای اونها در اولویت هست تا رسیدن به حد بالای سیاهی.
قبل از عید در نمایندگی شریعتی 42st30 و 50vt30 را کنار هم دیدم و کاملا برتری با st30 بود و فیلترش بهتر عمل میکرد ولی در 50 اینچ تفاوتی احساس نکردم.
VT30 و VT50 چون یک لایه شیشه رو صفحشون هست انعکاس نور داره. بخصوص موقعی که از کنار که نگاه کنی.
همین موضوع فکر می کنم رو فیلتر کنتراست تاثیر میزاره.
اونطور که به چشم دیدم، این حالت توی Full LEDهای صفحه شیشه ای هم هست.
البته اگه اتاق تاریک باشه کنتراست VT30 و VT50 بهتر از ST30 و ST50 هست.
سلام
من یه ST30 دارم و الان چند وقته که یه خط پایین تصویر و یه مربع،در قسمت بالا سمت چپ به صورت ثابت مونده رو تصویر
رنگشون هم تقریبا به بنفش میخوره،البته خیلی به چشم نمیاد اما از نزدیک میشه متوجه شد
به نظرتون مشکلش چیه؟
درست بشو هست؟
راهش چیه؟