سلام به همگی
سمند سورن ELX مالتی پلکس مدل شهریور 91 با فقط 4200 کیلومتر کار. کاملا سالم و آفتاب ندیده! 2ماه بیمه شخص ثالث داره، تودوزی کردم و روکش صندلی انداختم و هر دو جفت لاستیکو عوض کردم درجه یک انداختم. قیمتش حدودا چنده؟؟
سلام به همگی
سمند سورن ELX مالتی پلکس مدل شهریور 91 با فقط 4200 کیلومتر کار. کاملا سالم و آفتاب ندیده! 2ماه بیمه شخص ثالث داره، تودوزی کردم و روکش صندلی انداختم و هر دو جفت لاستیکو عوض کردم درجه یک انداختم. قیمتش حدودا چنده؟؟
ماشین شما 33 تا 34 ملیون تومان ارزش دارد .نقل قول:
حدود 32 م ارزش دارهنقل قول:
قیمتا چقدر تغییر کرده اخیرا" ؟!
حدود 20 درصد بالارفتهنقل قول:
من یه پرشیا صفر سال سفید درآوردم.
تو این بازار حداکثر قیمت چند میتونم بفروشم؟؟
شورای رقابت سرانجام تکلیف بازار خودرو را روشن کرد و پس از ماه ها بلاتکلیفی در نهایت داستان دستورالعمل قطعی قیمت خودرو را به نقطه پایان رساند. این در حالی است که ابلاغ فرمول جدید قیمت گذاری خودرو با هدف از بین بردن فاصله بین قیمت کارخانه و بازار بوده است. اما مقایسه قیمت های تعیین شده شورای رقابت با بازار آزاد کاملا این هدف را زیر سوال برده است. به طور مثال خودرو پژو 405 در بازار آزاد به قیمت حدود 35 میلیون تومان به فروش می رسد در حالی که طبق تعین قیمت شورای رقابت باید حدود 30 میلیون 500 هزار تومان عرضه شود. پژو پارس سال نیز در حالی به قیمت حدود 34 میلیون تومان از سوی شرکت سازنده عرضه میشود که قیمت این خودرو در بازار حدود 52 میلیون تومان است. مقایسه قیمت های که البته در چند روز قبل بین خودرسازان و مردم سروصدای زیادی به پا کرد، نشان می دهد که تا به حال دستور العملی که شورای رقابت ابلاغ کرده است نه تنها قیمت ها را تثبیت نکرده است، بلکه قیمت بعضی از خودروها با افزایش بیشتری نسبت به قیمت تعین شده روبه رو بوده است. این در حالی است که خودروسازان با قیمت های جدید کنار نیامده اند و اعتقاد دارند که قیمت ها بسیار پایین تعیین شده است و برای تولید بیشتر نیاز به افزایش قیمت بیشتری وجود دارد.
دوستان بالخره کسی فهمید قیمت اجرایی تیپ۵ چقد میشه
برا ماها که تحویل تیر بودیم با همون ۳۵/۵۰۰ تکمیل وحه کردیم
کسی آشنایی نداره تو نمایندگیها بپرسه
همه تحویل تیر ها با همون قیمت قبل صادر شده ؟
Sent from my LT28h using Tapatalk
این قیمتها چرته!!!بازار هنوز عکس العمل نشون نداده و قیمتها ثابت مونده..کجا پارس 50 میخرن؟؟؟که ما بیایم از اینجا بخریم،بریم اونجا50 بفروشیم؟؟؟نقل قول:
قیمت تیپ5 و V8 هم ظاهرا ثابت مونده و ایرانفرقون گفته،قیمتهای شورای رقابت بدون آپشن هست؟؟؟و به قیمت سابق عرضه میشه!!!حالا چه آپشن منظورشون بوده!!!انمیدونم
حدود 7 درصد قیمت کارخونه نسبت به قیمتهای اردیبهشت 93 بالا رفته ولی بازار فقط 4 درصد بالاتر رفته شاید طی هفته های آینده بازار هم به همون 7 درصد برسهنقل قول: