راستی چرا همش چراغ خاموش میای تو انجمن؟؟؟
Printable View
سلام خوب از دادن بعضی از جوابا در میری ها!!! یه اسمایل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میزاری و خودت را راحت میکنی!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشه اشکالی نداره فعلا این چنتا دونه را هم جواب بده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- گفته بودی که به جز فارسی ترکی هم بلدی!! خوب اینو به زبون ترکی و بفونت فارسی و به حروف!! ا ترجمه کن!
چهارصدو هشتاد و شش میلیاردو چهارصد و هشتاد و شش میلیون و چهارصدو هشتادو شش هزارو چهارصدو هشتادو شش!!!
با فونت فارسی یکمی سخت میشه ولی همون دهیوز (دوهیوز) هشتاد التی بقیشو خودت برو
2- چقدر طول کشید تا سوال بالا را جواب بدی؟؟
کاری نداشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- فرض کن (گفتم فرض کن!) با دوستات رفتی قله اورست یکی از دوستانت که خیلی هم شوخ طبع تشریف دارن برای شوخی شمارا از اون بالا پرت میکنند پایین! خوب حالا احساساتت را در هریک از حالات زیر بگو:
الف- لحظه سقوط که دیگه داریم می افتیم یکمی داد و هوار
ب- 300 متر پس از سقوط خودمو مث این چتر بازار رو هوا ول می کنم
ج- 2000 متر پس از سقوط خوب بعد از جند لحظه دیگر به زمین پخش خواهیم شد کمربند های خود را ببندید
د- در ارتفاع 100 متری زمین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و- در ارتفاع 1 متری با زمین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ه- 10 سانتیمتر قبل از اینکه عزرائیل را ملاقات کنی حالا از کجا می دونی حتما ملاقات می کنم
ز- پس از برخورد با زمین (البته اگه احساسی باقی مونده باشه) گرد و خاک و می تکونم از خودم پا می شم بر می گردم بالا بعد خدایش رحم کند اونی که از بالا منو انداخته پایین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- دوست داری چه طوری بمیری؟؟ (حتما باید یکی را انتخاب کنی)
تیر باران بشی------- تو خیابون یه تریلی 18 چرخ از روت رد بشه به طوری که با آسفالت یکی بشی----- کله ات در اثر یه تصادف خفن از تنت جدا بشه---- تو زلزله زیر آوار بمونی------ در اثر نیش عقرب یا مار کبری
5- فرض کن به اعدام محکوم شدی اونوقت به عنوان حرف آخر چی داری بگی؟؟
زود تر کارو تموم کنین وقت ندارم
6- اون نقاشی که قرار بود از خودت بکشی آماده کردی؟؟؟
هنوز نه می کشم
7- از سوسک میترسی؟؟؟ از موش چطور؟؟
از اقا مهدی بیشتر می ترسم
8- الان نظرت در مورد من چیه؟؟
خیلی خوشمان امد
9- فرض کن که 200 میلیارد تومن پول به دستت رسیده!! باهاش چکار میکنی؟؟
سعی می کنم از خواب بیدار بشم
10- اگه ازت این پول را بدزدند چکار میکنی؟؟
اگه سالم باشیم می ریم کلانتری
11- اگه اون دزد من باشم با من چکار میکنی؟؟
با کمال احترام در خواست بن شدنتو می دم
12- مانیتورت چیه؟؟
ال جی
13- ماوست چیه؟؟
بنزینی
14- سرعت اینترنتت چقدره؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 مگ گرفتیم ولی محدودیت داریم یکمی
15- گوشیت چیه؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کا 750
16- کارتون میبینی؟؟ چی؟
اره خیلی دوست دارم
17- انسان خوش شانسی یا بد شانس؟؟ چطور به این نتیجه رسیدی؟
تقریبا می شه گفت خوش شانسی!! دوستای خوبی مث شما پیدا کردم
18- تو این انجمن از سربهسر گذاشتن چه کسی خیلی لذت میبری؟؟
رضا همکار موسیقی
19- تا حالا مقدمات اخراج کسی را از انجمن فراهم کردی؟؟
اره
20- اگه امکان بن کردن داشتی دوست داشتی که دیانلا را بن کنی تا خودت بشی مدیر؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نـــــــــــــه !! خدایش کار خیلی سختیه !!
البته خانوم مدیر ما تکه !! خیلی راحت می تونی باهاش نظرتو در میون بزاری !!
21- اخرین باری که از ته دل خندیدی کی بود؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیروز یه جک با حالی شنیدم که مردم از خنده
22- آخرین باری که گریه کردی کی بود؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3 هفته پیش
23- غذای مورد علاقت؟
فسنجون و هر چی مامانم درست کنه
24- حیوون خونگی مورد علاقت؟
دوست ندارم حیوون خونگی !!
دلفین دوست دارم
25- اگه دستت بهم برسه با من چکار میکنی؟؟
می بوسمت
26- راستی یه سوال ازت پرسیدم حسابی منو پیچوندی؟؟ تو کدوم شهر زندگی میکنی؟؟
اردبیـــــــــــــــل
27- تاحالا به کشوری خارجی رفتی؟؟ کجا؟
نچ
28- کدوم شهر ایران و جهان را دوست داری؟؟
رم ایتالیا !!!
و
شیراز ایران
29- بزرگترین کمدین جهان کی بود؟؟
نظر من چارلی چاپلین
الانم که جیم کری
30- اهل فوتبال هستی؟؟؟ تیم فوتبال داخلی و خارجی مورد علاقت؟؟
اره اینتر میلان و ایرانی استقلال با سایپا
31- تاحالا جلوی جمع ضایع شدی؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره پیش میاد دوستای نامرد خیلی دارم که تشنه یه زره خندیدن هستن و کلی ضایع می کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
32- خوب دیگه فعلا چیزی به عقلم نمیرسه ازت بپرسم!! بعد شاید دوباره برگشتم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما بیا خیلی می خوامت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب بازم برگشتم:
1- اون ترجمه را میخوام خودت کاملش را بنویسی!!( همه حالش به همینه!)
2- گفته بودی که مقدمات اخراج یه نفر را ایجاد کرده بودی اون کی بود؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- اون جک باحالی که دیروز شنیده بودی را برامون بگو! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- چرا از من میترسی؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- نقاشی را کی آماده میکنی؟؟ (خیلی وقته که نخندیدم!)
6- میتونم بپرسم که چی شد که 3 هفته پیش گریه کردی؟
تورو خدا جواب بده همش این اسمایله را نزار!!
چرا همش چراغ خاموش میای انجمن؟؟؟
خوب بازم برگشتم:
1- اون ترجمه را میخوام خودت کاملش را بنویسی!!( همه حالش به همینه!)
هوم بی خیال شو !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- گفته بودی که مقدمات اخراج یه نفر را ایجاد کرده بودی اون کی بود؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بماند !!!
3- اون جک باحالی که دیروز شنیده بودی را برامون بگو! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکمی غیر بهداشتیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- چرا از من میترسی؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همویجوری گفتم به خودت امیدوار باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- نقاشی را کی آماده میکنی؟؟ (خیلی وقته که نخندیدم!)
اینم نقاشی ککم بخند نیشتو ببند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- میتونم بپرسم که چی شد که 3 هفته پیش گریه کردی؟
نه نمی تونی بپرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تورو خدا جواب بده همش این اسمایله را نزار!!
چرا همش چراغ خاموش میای انجمن؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوب دیگه گاهی این جوری دوست دارم
سلام علیکم.....
چرا اون دو گزینه ها رو انتخاب نکردی؟
نگران نباش نمره منفی نداره
حالا بریم سراغ سوالای مربوط به مرگ و میر
داوطلب عزیز لطفا این سوالات را همراه گریه مطالعه کنید...و برای تصویر سازی بهتره تصور کنید الان هم بوی گلاب و حلوا میاد و هم صدای قران...
1. دوست داری کی بمیری؟
2. دوست داری چه جوری بمیری؟
3. دوست داری کجا بمیری؟
4. دوست داری اخرین نفری که می بینی قبل از مردن کی باشه؟
5. دوست داری اخرین جای که قبل از مردن می بینی کجا باشه؟
6. دوست داری بعد از اینکه مردی اولین نفری که اون دنیا می بینی کی باشه؟
7. دوست داری انکر و منکر چه سوالهایی ازت نپرسن؟
8. دوست داری کجا خاکت کنن؟
9. دوست داری روی سنگ قبرت چی بنویسن؟
10. فکر می کنی اخرین حرفی که قبل از مردن بزنی چی خواهد بود؟
عزیز امیدوارم ناراحت نشی... و 1234556 عمر کنی.....
ممنون از وقتی که می ذاری
سلام علیکم.....
شیــــــــــــــــــلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا اون دو گزینه ها رو انتخاب نکردی؟
کدوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نگران نباش نمره منفی نداره
حالا بریم سراغ سوالای مربوط به مرگ و میر
بریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داوطلب عزیز لطفا این سوالات را همراه گریه مطالعه کنید...و برای تصویر سازی بهتره تصور کنید الان هم بوی گلاب و حلوا میاد و هم صدای قران...
چرا گریه !!! شامم می دن نمی ایین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1. دوست داری کی بمیری؟ هر موقع که شد !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. دوست داری چه جوری بمیری؟ دوست ندارم روزی برسه که محتاج کمک کردن دیگرون باشم قبل از رسیدن اون روز
3. دوست داری کجا بمیری؟ تو شهر خودمون
4. دوست داری اخرین نفری که می بینی قبل از مردن کی باشه؟ کســـــــــــــی که بیشتر از همه دوسش دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5. دوست داری اخرین جای که قبل از مردن می بینی کجا باشه؟ یه جای خوب
6. دوست داری بعد از اینکه مردی اولین نفری که اون دنیا می بینی کی باشه؟ کسی که بشتر از همه دوسش دارم
7. دوست داری انکر و منکر چه سوالهایی ازت نپرسن؟ سوالای خوب
8. دوست داری کجا خاکت کنن؟ شهر خودمون
9. دوست داری روی سنگ قبرت چی بنویسن؟ هیچی نمی خوام بنویسن
10. فکر می کنی اخرین حرفی که قبل از مردن بزنی چی خواهد بود؟ هیدیگر و دوست داشته باشین
عزیز امیدوارم ناراحت نشی... و 1234556 عمر کنی.....
این همه عمرو می خوام چی کار خیلی جالب بود کلی حال کردیم
ممنون از وقتی که می ذاری
خواهش می کنم بازم بیا
سلام جعفر جان ... خوب بيدي كه الحمدالله ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته ميدونم هنوز صندلي اونقدر داغ نشده كه كم بياري [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... اما خواهد شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
اول دو تا نفس عميق بكش بعد بپر سوالاي منو جواب بده ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- اسمت رو كي واست انتخاب كرده بيد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- چهار رقم آخر شماره موووفايلت ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- چند تا GF داري ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- چرا من فكر ميكنم تو شبيه پرفسور بالتازي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- جان من ، تو & امير(akmfad1) با هم داداش يا فاميل نيستين ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- زيباترين جمله واسه كسي كه ميخواد بن شه چيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8- تو نميدوني چرا من دپرس شدم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9- يه كلاغي بهم گفت اين همكاراي انجمن حقوق ميگيرن ، درسته ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10- كي قراره مزدوج شي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انشالله بزودي بازم ميرسم خدمتتون ...