[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام خدمت دوستان ایا مودم USB را میتوان جداگانه خرید من الان مودم دارم ولی میخوام USB هم ذاشته باشم
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام خدمت دوستان ایا مودم USB را میتوان جداگانه خرید من الان مودم دارم ولی میخوام USB هم ذاشته باشم
شنقل قول:
شما باید CINR بین 15 تا 25db داشته باشید و RSSI هم از -75 کمتر نشود . درحال حاضر نویز زیادی روی خط شما هست . تغییر مکان مودم هم احتیاجی به جابجایی بزرگ نیست . بعضی وقت ها نیم متر جابجایی هم سیگنال مودم رو خوب میکند .
---------- Post added at 11:06 PM ---------- Previous post was at 11:02 PM ----------
من هم دنبالش بودم ولی مثله اینکه دردسر زیاد داره . چون تنها باید از طریق 707 درخواست بدی . بعد اینرنتت رو به حالت غیر فعال درمیارند و همون صفحه های اکتیو کردن مودم میاد . بعد باید بشینی تا کارشناس مودم رو برات بیاره و مک آدرس مودم رو برات در حسابت ثبت کنه و .... :2: یعنی الافی به تمام معنا .:41:نقل قول:
512 ساعت 11:30
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:33 PM ----------
نقل قول:من به راحتی این کار رو کردم.نقل قول:
توی جشنواره یک حساب 128 با مودم USB ثبت نام کردم و از تمام جوایزش هم بهره بردم :5: :31:
بعدش الان که خونه نیستم user و pass حساب 512 خودم که مودم اصلی اش WiFi هست رو توی USB وارد میکنم و خیلی راحت وصل میشم.
فقط وقتی این کار رو میکنید ایرانسل هر 24 ساعت 1 بار شما را Reject میکند یعنی Disconnect میشید اما چند ثانیه بعد دوباره وصل میشید. فقط در این صورت دو تا مودم با یک حساب نمیتونن وصل بشن
پس بايد صبر كنيم تا بيارن؟؟؟ البته يكي از دوستان من گرفته طرح 6 ماهه 128 كه داشت استفاده كرد راضي بود الان مودمش رو بخواد بفروشه ازش چند بگيرم؟؟؟ همين bm632w هستش. وقتي ميبينه اين مودم بيشتر ميبرن همين رو بياره ديگه. چطور طرح گذاشته ولي مودم نداره. براي پائيز ببينم چه طرحي ميده ميدونم طرح ارزانتري ميده يا تعداد ماه رو بيشتر ميكنه.نقل قول:
دوستان نرم افزاری هست که بتونه سطح سیگنال رو بصورت زنده نشون بده که بتونیم به کمکش مودم wifi رو در بهترین مکان قرار بدیم؟
من که این جوریش رو ندیده بودم من خودم الان دوتا مودم 632w دارم که البته اشتباه کردم دو تا گرفتم میبایست یکی رو usb میگرفتم ولی مهم نیست من زنگ زدم گفت حسابتون رو 40 تومن شارژ کنید و دوباره زنگ بزنید منم دوباره زنگ زدم از حساب کم کرد و درخواست رو ثبت کرد حدود یک هفته بعد هم اومد مودم دوم رو نصب کرد و در تمام این مدت هم من اینترنت داشتمنقل قول:
تجربه خرید وایمکس ایرانسل
شنبه همین هقته صبح ثبت نام کردم دیدم هیچ کسی از ایرانسل زنگ که تایید بده جهت پوشش من خودم زنگ زدم 707 طرف وصل کرد به یک خانوم که زمان معطلی من جهت وصل شدن به 707 و اون خانومه 10 دقیقه بود خانومه گفت پوشش سبزه و پول بریزید.
نکته: اصلا منتظر تماس اون ها نشید که تماس نمی گیرن و جز الافی واسه شما هیچی نداره پس خودتون پیگیر بشین و تماس بگیرین.
بعد از اوکی اون خانوم سریعا از طریق اینترنتی پول واریز کردم یعنی تمام مراحل از شنبه صبح تا ظهر اوکی شد.
نکته: بهترین و سریعترین روش واریز وجه اینترنتی هست پس بانک نرین که جز الافی باز چیزی نداره به گفته 707.
و امروز چهارشنبه ساعت 2:30 ظهر هم نصاب مودم اورد و اوکی کرد بعد از 45 دقیقه که اون طرف رفت نت من وصل شد.
پنج چراغ مودم روشن هست و باز دارم دنبال جایی می گردم که RSSI و CINR بهتری پیدا کنم.
نکته ای که هست اصلا چراغ های روی مودم ملاک نیست چون در جاهایی از خونه که 3 چراغ داره نتایج تست پینگ و سرعت بهتر از جاهایی هست که 5 چراغ روشن داره.
حالا یه سوال
RSSI که هر چه عدد نزدیک به صفر باشه بهتره مثلا باشه -60 یا -50
در مورد CINR که حالت استاندارد 15 تا 25 هست حال اگر کمتر از 15 باشه چی بهتره ؟!
RSSI کمتر از -75 نشه بیشتر از -45 هم نشه . بین -45 تا -75نقل قول:
CINR کمتر از 15 نشه بیشتر از 30 هم نشه .
---------- Post added at 06:24 PM ---------- Previous post was at 06:19 PM ----------
بهترینش رو خود setup مودمتون داره ... در قسمت status روی حالت auto بزارید و مودمتون رو جابجا کنید .نقل قول:
یعنی واقعا توی تاپیکی که مربوط به وایمکس ایرانسل هست این سوال ها جواب نداشت؟؟؟:20:نقل قول:
چی بگم والا