نقل قول:
واقعا از لطفت ممنون . خلاصه و کامل توضیح دادی. راستی اگه سختت نیست این یکیم یه نگاه بنداز. مثلثاته:
سعی کردم مختصر مفید بنویسم جوابشو :دی :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:
واقعا از لطفت ممنون . خلاصه و کامل توضیح دادی. راستی اگه سختت نیست این یکیم یه نگاه بنداز. مثلثاته:
سعی کردم مختصر مفید بنویسم جوابشو :دی :دی
هیچ خبری نیست! احتمالا مثل پارسال زمان ثبت نام بهمن ماه هست!نقل قول:
کسی از ثبت نام ازاد خبر نداره؟! زمانش....؟!
با سلام خدمت بكس عزيز... و شرمنده از اين كه كارنامه ام دير شد...
اين دفعه پيشرفت خوبي داشتم...البته تقريبا ميشه گفت كه پايه ها رو كامل خوندم و درساي پيش رو مقداري خوندم و بقيه شو گذاشتم براي ازمون25 دي كه اونجا تكميلشون كنم...
اين هم كارنامه من با 600 تا افزايش تراز....:10::46:
سلام بچه ها !
من امروز امتحان ترم اول هندسه تحليلي داشتم و معلممون سوال آورده در حـــــد المپـــــيك :41: و تو خوشبينانه ترين حالت 7 ميگيرم :18: و با توجه به اينكه ميان ترم رو هم خراب كردم و 2 از 5 گرفتم :19: يعني افتادم و بايد به فكر جبراني اسفند باشم .:41: بچه ها حداقل يه خورده روحيه بهم بديد :2:
( كلا اين معلممون آدم ...... هست و اينكه ميبينيد 2 از 5 گرفتم ميان ترم فقط 1 بار امتحان گرفت و اونم اومده بود سوالات كنكور :5: رو آورده بود )
من شنیدم که امتحان پنج شنبه ملغاست و می افته بعد آخرین امتحان. کسی اخبار تکمیلی داره؟
اره تعطیل شده اینا برای اینکه راهپیماییشون پرجمعیت جلوه بدن مدرسه ها رو تعطیل کردن پنج شنبه :لولنقل قول:
آقاجان من يه مرضي دارم اونم اينه كه نميتونم يه سره پاي درس بشينم يعني زود خسته ميشم هر نيم ساعت نيم ساعت يه جوري فرار ميكنم !:19:(شايد هم دليلش كند خوني باشه:13: كه اينجوري متنفر شدم از درس !!! :2:يا شايد هم خودم تنبلي مي كنم خلاصه يه راهي جلو ما بذارين!!!)
آخ جون بالاخره ريدينگ كتاب سبز اومد دمشون گرم خيلي حال دادن (لعنت به همه ي كتاباي ريدينگ ديگه ! درود بر كتاب سبز !!!:31:)
باورت میشه اولش که خوندم داشتم فکر میکردم کند خونی چیه؟ شاید یه چیزی مثل کم خونی باشه؟:46: شوخی کردم ایشالا تنت همیشه سلامت باشه. والا باید علاقتو بدرس زیاد کنی ضمن اینکه اگه تازگی اینطوری شدی معنیش اینه که وارد همون مرحله ای شدی که همه کنکوریا دیر یا زود میشن و اونم اینه که 1یا 2 هفته یا شایدم بیشتر میلی به درس خوندن ندارن و حوصلشون به درس نمیکشه .نقل قول:
5 شنبه تعطیله ؟ جایی اعلام کرده ؟ لینکی دارید ؟