منم میگم خیلی سبز!!!نقل قول:
منم میگم خیلی سبز!!!نقل قول:
دینامیک و سینماتیکم تو این جلدش هست؟نقل قول:
---------- Post added at 03:59 PM ---------- Previous post was at 03:58 PM ----------
خب پس چی بهتر و کامل تر از اینه؟ کلک معلمم تفکیک کرده؟نقل قول:
---------- Post added at 04:04 PM ---------- Previous post was at 03:59 PM ----------
میشه توضیح بدی؟نقل قول:
اول مهر نزدیکه و هنوز کتاباتونو نخریدید.........
کتاب فیزیک فار جلد دوم از حرکت دایره ای به بعده
دوست گلم حتما ايشون فكر اونايي رو كه اينترنت زغالي دارند رو كرده ( مثل من ) كه به جاي عكس , لينكشو 'گذاشته و اين حس مردم دوستيشو نشون ميدهنقل قول:
تو هنوز بلد نيستي يه عكس بزاري؟ خدا به همه رحم كنه ايشالله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
kahkeshan6 همانا تو از محبان اينترت زغالياني :31:
اخر سر نفهمیدیم فیزیک پیش فار بگیریم یا خیلی سبز یا گاج ؟
کدومشون ساده و مفهومی درس دادن ؟ کدومشون کتابی مثل شیمی بازرگان هستش ؟
همونطور که قبلا گفتم من به خیلی سبز ارادت خاصی دارم!!!نقل قول:
چون کتاب بد نمیزنه برون و تو همه ی کتاباش هم زبان صمیمی داره و هم رویکرد مفهومی!!!
من خلاصه ی کتاب فیزیکشو دیدم خیلی عالیه کاریکاتوراش باعث میشه هم درسو خوب یاد بگیری و هم از خوندن فیزیک خسته نشی!!! تستهای (یک گام فراتر) داره برای دانش آموزان ممتاز و پاسخ تشریحی هاش واقعا کامله و تلگرافی نیست!!! بعدشم فکر نکنم انتشارات دیگه ریاضی و تجربی رو تفکیک کرده باشن من گاجو دیدم تفکیک نشده بود ولی بقیه رو ندیدم اگه اطلاعاتم کامل نیست ببخشید!!! ولی خیلی سبز تفکیک کرده!!!
اینم خلاصه کتاب فیزیک3 و پیش2 : ( میتونی ببینی مقایسه کنی)
صفحه ی اول سایت این دو تا کتاب رو گذاشته براحتی میتونی خلاصه شونو ببینی!کد:http://kheiliii.com/
اینم جلد و قیمت:
فیزیک 3 :
فيزيك 3
ويژه رشته رياضي
در 504 صفحه با قيمت 90000 ريال
منتشر شد(تجربی 7500 )
پیش 2 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فيزيك پيش دانشگاهي (2 (رياضي تجربي ))
منتشر شد
فيزيك پيش دانشگاهي(2) (رياضي ) 240 صفحه 50.000 ريال
فيزيك پيش دانشگاهي(2) ( تجربي )216 صفحه 45.000 ريال
کدومشون ساده و مفهومی درس دادن ؟ کدومشون کتابی مثل شیمی بازرگان هستش ؟
خوب از اول می گفتی. پس برخلاف طرفداری من از فیزیک گاج سفید، شما اصلا سراغ گاج نرید. چون توضیح زیادی نداده.( تقریبا مثل آبی قلمچی ولی از نوع خوباش ). هر وقت خوب مسلط شدی برای اینکه تست های کنکور بیشتری داشته باشی برو سروقت گاج. ولی کلا خیلی سبز و فار تست به اندازه کافی دارن.
[ یه چیزی رو از پست قبلی اصلاح کنم که فیزیک گاج تعداد محدودی تست تالیفی در دو فصل آخر پیش دانشگاهی دارد. ولی خیلی کمن ]
ببینید فار خیلی توضیح داده. فار پیش دانشگاهی داره، پایه رو نمی دونم. ولی خیلی سبز خوبه. برای شما به نظرم خیلی سبز می تونه مناسب باشه . برای پیش چه فار بگیری چه خیلی سبز خوبه و نگران نباش که ممکنه یه قسمتی رو یاد نگیری . خیلی سبز حال و هوای با صفا تری داره. دوم اینکه فار توضیح بیشتری داده ( به نظر من ) . کلا فیزیک پیش فار سه جلده ( یکیش چاپ نشده هنوز ) و خیلی سبز دو جلد. برای همین اگه رو خیلی سبز مسلط بشی هم خوبه.
---------- Post added at 01:03 AM ---------- Previous post was at 01:00 AM ----------
ببینید کاملتر شاید بشه گفت گاج و کلک معلم. ولی هیچ کدوم مثل تاریخ ادبیات مصور نمی شه. کتابی که واقعا رو حافظه تمرکز کرده و راحت یاد می گیری، ولی مشکلش اینه که کامل نیست. مجبوری خودت کاملش کنی. حالا تصمیم با خودته.نقل قول:
خب پس چی بهتر و کامل تر از اینه؟ کلک معلمم تفکیک کرده؟
بازم تکرار میکنم : اینقد به کتاب گرفتن گیر ندین . :20:
فکر نمیکنم فیزیک اونقدر هم مفاهیمش سخت باشه که نیاز به کتاب فوق العاده ای داشته باشه . به نظر من تست زدن متنوع مهمتره ! :46:
پیشنهاد یه کتاب
کتاب " تناسب مفهومی و قرابت معنایی " نوشته هامون سبطی . یه کتابیه که آموزش خوندن شعر و اصطلاحان رایج شعرها داده و برای مفهوم های رایج کنکور هم شعر های خوبی داده . من که از خوندنش خیلی لذت بردم به خاطر همین توصیه میکنمش .
البته شاید یه کم قطور بنظر برسه ولی خوندنش حتی از بهمن هم میتونه خوب باشه . اگه الان بگیرین که چه بهتر. :20:
قیمتش پارسال 5500 بود
تو این صفحه اطلاعاتش هستکد:http://www.daryaft-pub.com/index.php?option=com_content&view=article&id=82&Itemid=54
سلام دوستان.
در پی درخواست تعداد زیادی از فیزیک دوستان محترم یا محترمه در پیغام خصوصی (3 نفر بیشتر درخواست ندادن!!!!!) اینجانب در طی اقدامی به بررسی فیزیک 1و2 اندیشه سازان پرداختم و با خود گفتم این مظلب را در این تایپک نیز بزارم تا دوستان دیگر نیز بهره ببرند.
در ابتدا اسامی مولفان:احمد مصلایی-محمد محتشم-سید مرتضی حیدری نِاد-حسن حمدالله پور
خوب این کتاب 4 فصل داره:
1- نور-بازتاب نور
2-شکست نور
3-ویِژگی های ماده
4-گرما و قانون گازها
بعضی فصلای فیزیک 2 رو با فصلایی که با فیزیک پیش مشترکن رو یه جا تو کتاب فیزیک پیش آوردن:
1-حرکتشناسی
2- دینامیک
بعضی فصلای فیزیک 2 رو هم کلان انتقال دادن به کتاب فیزیک پیش:
1-اندازه گیری و بردار
2-کار و انرژی
عکس جلد کتاب:
خوب اول هر فصل یه فهرست داره و روش کار کتاب از رو این فهرست مشخص میشه
که چه جوریه که من عکس اول فصل یکی از فصلا و میزارم و از رو عکس میفهمین که چجوری باید با کتاب جلو برین.
همینطور که تو عکس میبینین هر فصل چند تا بخش داره:
1-چشم انداز:تو یک یا دو صفحه یه معرفی کلی از فصله و میگه تو این فصل در مورد چی بحث میشه.که خوندنش هم واجب نیست.
2-درس:تو قسمت درس هم آموزش فصل هست که بین آموزش فصل هم مثال آورده.که بعضی هاشون تست کنکورن.بعضی هاشونم تستای تالیفی.
و نکات مهم رو گفته.
یه چند تا عکس از درس:
3-تستای آموزشی:خوب رسیدیم به تستای آموزشی.شما باید این تستا رو هراه خوندن قسمت درس بزنین.یعنی خود مولفا تعیین کردن کی این تستا رو کی بزنین.
مثلا یه بخش از یه فصل که آموزش دادن.مینویسن حالا تستای آموزشی شماره ی مثلا 36 تا 42 رو بزنین.
مثل عکس زیر:(پایین عکسو ببینین)
بعد این تستا رو که زدین میرین ادامه درس رو میخونین.حالا اگه دوست داشتین میتونین اول درس رو بخونین بعد تستای آموزش رو بزنین.ولی به دستورالعمل عمل کنین بهتره.
چند تا عکس از تستای آموزشی:
4-پاسخ های تشریحی تست های آموزشی:این بخشم دیگه معلومه دیگه.
هم پاسخنامه ی کلیدی داره:
هم پاسخ تشریحی:
5-تست های بیشتر تمرین کنید:این قسمت تستایی که برای تسلط بیشتر اگه بخواین میتونین بزنین.و تستاش مثل تستای آموزشی به ترتیب نیست.
مثلا تست اولش مال یه بخش از فصله و تست بعدی مال یه بخش دیگه.و اینجوری بهتر میتونی خودتونو محک بزنین.
6-پاسخ های تشریحی تستای بیشتر تمرین کنید:اینم دیگه واضخه.
7-تستای آزمون فصل:تو این بخش یه بیست سی تایی تست از فصله که میتونین از خودتون آزمون بگیرین.
8-پاسخ های تشریحی آزمون فصل:این دیگه توضیح نمیخواد
:31:
خوب تستای 83 رو هم آخر فصل آورده.
تعداد تستها در هر فصل:
فصل اول(نور-بازتاب نور):
آموزشی:106 بیشتر تمرین کنید:64 آزمون:20
فصل دوم(شکست نور):
آموزشی:94 بیشتر تمرین کنید:69 آزمون:22
فصل سوم(ویژگی های ماده):
آموزشی: 97 بیشتر تمرین کنید: 70 آزمون:25
فصل چهارم(گرما و قانون گازها):
آموزشی: 140 بیشتر تمرین کنید: 73 آزمون:30
فکر کنم با این مطلب دیگه سوالی در مورد کتاب فیزیک 1و2 اندیشه سازان نداشته باشین.