با سلام خدمت دوستان.قصد خرید کامارو دارم.ولی اطلاعات زیادی در موردش ندارم.قیمتش تا چه حدودیه؟چه مدلیش قشنگتره؟لوازمش پیدا میشه؟چقدر باید خرجش کرد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
با سلام خدمت دوستان.قصد خرید کامارو دارم.ولی اطلاعات زیادی در موردش ندارم.قیمتش تا چه حدودیه؟چه مدلیش قشنگتره؟لوازمش پیدا میشه؟چقدر باید خرجش کرد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خدمت شما دوست گرامي..نقل قول:
با سلام خدمت دوستان.قصد خرید کامارو دارم.ولی اطلاعات زیادی در موردش ندارم.قیمتش تا چه حدودیه؟چه مدلیش قشنگتره؟لوازمش پیدا میشه؟چقدر باید خرجش کرد ؟
قبل از پاسخ به سوال شما كه جواب بسيار مفصلي داره، چند تا سوال پايه اي بايد بپرسم :
1. ساكن چه شهري هستيد؟
2. تا بحال ماشين آمريكايي داشتيد؟ تجربه اي در اين مورد داريد؟
3. حدود بودجه اي كه براي خريد در نظر گرفتين چقدره؟
4. چقدر با مسائل فني آشنا هستين؟ به قول معروف چقدر دست بهآچار هستين؟
5. چرا كامارو انتخاب كردين؟
فعلا اين سوالات رو به دقت جواب بديد تا به پاسخ سوالات شما برسيم چون جوابهايي كه بدين خيلي در راهنمايي بهتر به شما تاثير داره.
من ساکن تهرانم.ماشینای زیادی سوار شدم.ولی علاقه خاصی به ماشینای قدیمی مخصوصا" کامارو پیدا کردم.تا الانم ماشینای قدیمی رو خودم به شخصه سوار نشدم.یعنی رانندگی نکردم.با مسائل فني هم ریاد آشنایی ندارم.چون هر مشکلی که باسه ماشینم پیش بیاد پیش متخصص میبرم.
تشكر از پاسخ شما
اينكه ساكن تهران هستين مورد خوبيه و ميتونين موارد مناسب زيادي رو پيدا كنين هرچند كه باز هم بايد بگرديد و بر اساس اون چيزي كه در نظر گرفتين ، ماشين دلخواه رو پيدا كنين.
اينطور كه متوجه شدم خودروي آمريكايي نداشتيد و تجربه خاصي روي اون ندارين. منظورم از تجربه اين بود كه با جزئيات و خصوصيات اونها آشنا باشيد. نقاط قوت و ضعف اونها رو بدونين و با توجه به اين چيزها ماشين رو بگيريد. چون در طي زمان باورهاي غلطي بين خيليها رايج شده كه ماشين آمريكايي رو با اون چيزي كه هست متفاوت توضيح دادند و خيليها هم بر اين اساس سراغ خودروي آمريكايي رفتند و بعد از مواجهه با يك سري مشكلات و هزينه ها و دردسرهاي خاص اونها ، نا اميد و سر خورده عقب كشيدند و كلي ضرر مالي و صرف وقت بيهوده رو متحمل شدند.
پس اجازه بديد يك كلياتي از اين خودروها براي شما توضيح بدم.
بايد قبول كنيم كه سن زيادي از اونها گذشته و خواه ناخواه نميشه مثل روز اول روي اونها حساب كرد ، ازشون كار كشيد و بهشون فشار آورد مگر تحت شرايطي. مثلا در مورد موتور اونها اگر نياز به بازسازي داره بايد به اصطلاح سنگ تمام بگذاريد و از هيچ هزينه و صرف وقت و انرژي و تلاشي كوتاهي نكنين چون در غير اين صورت جز اتلاف زمان و پول كار خاصي نكرديد و دوباره برميگردين سر جاي اول! يعني يه موتور خراب و مشكل دار كه بايد از نو تعمير بشه. اگر به سلسله مطالبي كه در مورد بازسازي شورلت نوا 1370 خودم توي همين انجمن نگاه كنين خيلي چيزها دستگيرتون ميشه، همينطور در مورد خودروهاي ديگر دوستان محترم كه اينجا مطلب و تصوير ميگذارند.. اينها تجاربي هست كه ميتونين با توجه به اونها تصميم بگيريد..
اشنايي با مسائل فني و تعميراتي كه بايد بر روي اونها انجام بديد خيلي توي اين قضيه موثر هست. منظور من اين نيست كه حتما يك مكانيك وارد و درجه اول باشيد كه يك كارگاه مجهز داره و ميتونه تمام مشكلات فني رو خودش به تنهايي حل كنه..اصلا منظورم اين نيست..
اما آشنا بودن با ساختار و كاركرد خودرو و نحوه رسيدگي و اورهال اون و همينطور يك سري تعميرات جزئي ميتونه كمك بزرگي به سلامت ماشين شما و همينطور كم كردن استهلاك و هزينه هيا پرداختي باشه. مثل تعويض لنتها..بلبرينگها..سرويس دينام و استارت..و خيلي چيزهاي ديگه..
اين در مورد همه خودروها صادقه و حتي اگر يه ماشين نو و صفر كيلومتر هم داريد باز هم خيلي مفيده كه به مسائل فني آگاه باشيد.
يه مسئله خاصي توي دنياي خودروهاي آمريكايي هست كه هم از قديم اينجور بوده و هم اين چند سال اخير كه موج علاقه شديدي بين خيليها نسبت به اين مدلها بوجود آمده، رايجتر شده و اينكه در مورد خريد وسائل نو و دست دوم و بخصوص تعميرات اونها هميشه بايد منتظر روبرو شدن با انواع حقه بازيها و كلاه برداريها و شياديها و..باشيد! اينو نه فقط من بلكه اكثريت كساني كه توي اين جريانات رفتن ميدونن و كم و بيش باهاش روبرو شدن..مثلا خيلي راحت ممكنه شما ماشين رو پيش يه مكانيك ببريد و با كلي هزينه قطعه نو و درجه يك بخريد و تحويلش بدين اما اون قطعه خراب و دست دوم براتون ميبنده و اون نو رو برميداره...اينو بارها و بارها ديدم كه ميگم و داستانها در موردشون شنيدم و ديدم..خوشبختانه چون خودم هميشه كارهام رو خودم انجام ميدم و البته نفري هم كه باهاش كار ميكنم كاملا مطمئن هست همچين مشكلي نداشتم اما كساني كه آشنايي كافي ندارند بايد خيلي خيلي در اين مورد محتاط و دقيق عمل كنند..
در مورد بودجه ننوشيتد، اما ميتونم بگم چون آشنايي فني نداريد و احتمالا حوصله دوندگي هم ندارين پس بايد يه خودروي سالم و مرتب رو بگيريد تا حداقل دردسرهاي اوليه رو نداشته باشه و يا اگر هم داره، به اندازه يه ماشيني كه نياز به بازسازي كامل داره نباشه.
توي اين حدود من ميتونم كامارو بيس يا همان مدل ساده و پايه رو به شما پيشنهاد كنم كه داراي گيربكسهاي سه يا 4 دنده دستي هستند، موتورهاي شش سيلندر دارن و البته 8 سيلندر هم روي اونها هست. شتاب و قدرت خوبي دارند و دردسرهاشون نسبت به اتوماتيك كمتره. قيمت يه مدل بيس شش سيلندر با گيربكس دستي يا اتومات فكر كنم الان حدود 4.5 تا 6 تومان باشه. البته اين قيمت به خيلي چيزهاي ديگه بستگي داره و ممكنه با بودن يا نبودن يك مورد خاص كمتر يا بيشتر بشه..همينطور قيمت داده شده ميتونه خيلي متفاوت از اون چيزي باشه كه بايد باشه چون قيمت خاصي وجود نداره كه بگيم حتما اين مدل بايد اين قيمت باشه و بيشتر بصورت دلبخواه و توسط صاحب ماشيت اين قيمت داده ميشه و ممكنه خيلي هم با منطق جور در نياد!
چيزهايي مثل داشتن يا نداشتن كولر، بخاري، رينگ و لاستيك پهنتر ، گيربكس اتوماتيك، دزدگير ، شيشه برقي يا دستي، فرمان بشكن يا ساده، و خلاصه كلي چيزهاي ديگه ميتونه قيمت رو تغيير بده.
من توصيه ميكنم فعلا عجله نكنين و بيشتر سعي كنين اطلاعات خودتون رو در مورد انواع كامارو و خصوصيات اونها و قيمتهاشون توي بازار فعلي ايران بيشتر كنين تا با ديد باز و روشنتري اقدام به تصميم گيري كنين.
اگر كامارو ديدين با صاحبش صحبت كنين و خصوصيات ماشين رو بپرسيد و در صورت امكان عكس هم بگيريد و اينجا بگذاريد. توي سايتهاي مختلف خريد و فروش خودرو هم ميتونين جستجو كنين و موارد زيادي رو پيدا كنين..
حالا با توجه به اين توضيحات مختصر و البته توضيحاتي كه بقيه دوستان هم خواهند گفت، ميتونين دقيقتر تصميم بگيريد.
بازهم سوالي بود بپرسيد..
تشكر
سلام بهترین راه همینه که با عجله و شوق آمریکایی داشتن جلو نری
بقیه مسائل هم که کامارو جان توضیح دادن
عکس بزار بچه ها راهنماییت کنن
ایشالله خیره....
واقعا" راهنمایی خوبی کردین.خیلی ممنون.شما توی تهران کسی رو سراغ دارین که قابل اطمینان باشه؟اینکه بتونم ازش اطلاعات کسب کنم.راهنماییم کنه...
متاسفانه من كسي رو درتهران نميشناسم چون ساكن اونجا نيستم. اما ميتونين از راهنمايي كساني كه صاحب آمريكايي هستند( در تهران) يا اونهايي كه اونجا ماشين تعمير كردن استفاده كنين.
در حال حاضر يكي از مشكلات خودروهاي قديمي و بخصوص آمريكايي كمبود وسائل يدكي هست كه البته به لطف اوراقيها و بعضي وارد كنندگان وسائل نو و دست دوم از امارات و كويت تا حدي مشكل كمتر هست. اگر سري به يدك فروشهاي آمريكايي هم بزنين بد نيست. توي تهران اكثر اونها در پاساژ طوس در خيابان اميركبير هستند و چندتايي هم توي خيابان سعدي ( كه البته چند سال قبل كه سر زدم بيشتر اونها ديگه آمريكايي نميفروختند و اكثرا رو به فروش يدكي ماشينهاي متداول و داخلي آورده بودند) اما بازم سوال كردن از اونها بد نيست..گاهي هم ممكنه نشاني و آدرسي اونجا براي فروش ماشين آمريكايي گذاشته باشن كه ديدنش ضرري نداره.
طرفهاي كرج و جاده قديم اونهم شنيدم تعداد زيادي اوراقي و تعميرگاه آمريكايي هست ، البته دوستان ساكن تهران واردتر هستن.
اينها چندتا سايت خريد و فروش خودرو كه ميتونين توي اونها هم جستجو داشته باشيد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط در حد اطلاع.
این ماشین با این قیمتی که داره می ارزه؟7/5 گرون نیست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 04:42 PM ---------- Previous post was at 04:40 PM ----------
من چجوری میتونم عکس بزارم؟
ظاهرا که گرون نبوده آرش جان چون ماشین رو یکی خریده...نقل قول: