منم فرمور 31 رو از لحاظ کیفیت به 35 ترجیح میدم . . . .
Printable View
منم فرمور 31 رو از لحاظ کیفیت به 35 ترجیح میدم . . . .
سلام ، سال نوتون مبارک
بچه ها من این فریمویر 31 رو گرفتم کامل ، راهی هست که بتونم نصب کنم ؟ الان چون 35 اومده این نصب نمیشه ( فریمویر من 20)
همون فرمویر 20 کاملترین در میان تمامی فرمویر هاست ( از لحاظ حجمی هم مقایسه کنی می فهمی که پرحجم ترین فرمویر هست ).نقل قول:
نگارش دقیقش چیه؟ 20.0.016 یا 20.0.019 یا 20.0.062؟ جلوه های مضمون یا همون Theme Effects رو داره؟ با نماد تصویر متحرک یا همون Icon Animation که آیکن ها تکون می خورن اشتباه نگیری...
شاد و پیروز باشین :10:
نوروزتان پیروز :11:
دوستان من یه E75 در حد آک با گارانتی اصلی دارم ... به آخریم فریمور آپدیتش کردم .. زبان فارسی هم داره ... تمام وسایلش هم کامله .. فوق العاده سالم و تمیز هم هست ...
میخوام با یه N82 سالم و تمیز معاوضه کنم ...
اگه کسی تمایل به معاوضه داره پیغام خصوصی بده ...
سلام
الان یه مدت کوتاهیه که من نمیتونم با دوربین از لنز اصلیش(.پشتش) عکس بگیرم
درپوش لنزش باز میشه اما حالت عکاسیش فعال نمیشه !
ممنون میشم اگه از راهنمایی های شما بتونم استفاده کنم
احتمالا سنسورش یه چیزیش شده ببری تعمیرکار درست میکنه فکرنکنم خرجش چیزی باشه مال من اینجور شد دوستم درست کرد پول نگرفتنقل قول:
ایا هنگام فیلمبرداری گیر داره؟
واقعا نوکیا دیگه شورشو در آورده :41:
ما دیدیم آپدیت میکنند گوشی بهتر بشه اما نه مال نوکیا بدتر میشه الان ورژن 35 هستش واقعا عکسای مزخرفی میگیره :2:
اگه کسی آپدیت نکرده دست نگه داره :41:
. فردا میبرم بفروشم ساتیو بگیرم :21:
آی لعنت خدا به نوکیا
دوست عزیز شما لطف کن این حرفو نزن.:31:نقل قول:
این همه فریم ور زد حدود 7تا همش یکی بهتر از دیگری حالا این یکی خوب نبوده باید اینو بگین؟؟
میشه به من بگین به جز تعداد محدودی کدوم شرکتا برای گوشی که ماه حدودا 3سال پیشه هنوز دارم فریم ور میدن؟
لطف کن یکم منطقی باش عزیز.:11:
ما که پول ساتیو رو دادیم یه لپ تاپ سونی وایو گرفتیم خداییش هم خشنودم از گزینشم! :دی تا 3 سال تضمینی بازی های روز رو دارم! :21: انشالله یه سری کارها می خوام روی N82 انجام بدم - که حداقل یه فیض کاملی ببرم! :دی - و سپس به قیمت خوبی بفروشمش و یه N86 بگیرم... :10:نقل قول:
در ضمن اینقدر سوز به پیاز نگذار! :دی بد شدن کیفیت دوربین N82 به خاطر اینه که اجتمالا پس از فلش مستر ریست نکردی. من مستر ریست کردم کیفیتش تقریبا - نه قطعا!!! - شد مانند نگارش 31. البته در اصل بایستی همون کیفیت رو داشته باشه... چون فایل های Content این نگارش همون نگارش 31.0.16 هست که نوکیا هم رویش تاکید داشته! :5:
شاد و پیروز باشین :10:
نوروزتان هم پیروز :11: