طرح بعثت از منطقه مخابراتی نبوت پینگ و سرعت دانلود شبانه بده که اشتراکم میخواد تموم شه و اگه خدا بخواد میخوام مشتری مخابرات بشم.
Printable View
طرح بعثت از منطقه مخابراتی نبوت پینگ و سرعت دانلود شبانه بده که اشتراکم میخواد تموم شه و اگه خدا بخواد میخوام مشتری مخابرات بشم.
من تا الان این چیزایی که شما گفتین مواجه نشدمنقل قول:
سلام ...
آیا از بچه های مخابرات مخصوصا بچه های طرح بعثت مخابرات
مشکل قعطی مکرر نداره ؟؟؟ مخصوصا توی دانلود شبانه ؟؟؟
داغون کرده اعصابمـــــــــــــــو
سلام
من مشترک مخابراتم. خطم فیبر نوریه. وقتی برای ای دی اس ال ثبت نام کردم بعد از 1 ماه اومدن وصل کردن!! فکر می کنم حدود 100 بار زنگ زدم برا پیگیری!! می گفتن پورت خالی نداریم.
بالاخره 256 نامحدود گرفتم که سرعت دانلودش رو 30-35 بود. یعنی اگه سیستم صبح تا شب روشن بود به زور می تونستیم 2 گیگ بگیریم!!
سه ماهش که تموم شد, گفتم اینجوری فایده نداره با این سرعت. از اونجایی که سایت مخابرات سایت درپیتی هستش و هیچ گونه اطلاع رسانی ای در مورد سرویساش نداره, منم که از این طرح صبا اطلاع کافی نداشتم. می خواستم 256 رو تمدید کنم دیدم رو برد امورمشترکین طرح صبا رو شده. از مسئولش پرسیدم گفت که دانلود شبانه داره. قیمتش هم که کم بود منم از خدا خواسته گرفتم دیگه. حالا شب که شد گذاشتم رو دانلود! اومدم حسابمو چک می کنم می بینم که از حجمم کم شده!! زنگ می زنم پشتیبانی می گه بعد از 24 ساعت برمی گرده! بعد از 24 ساعت که هیچی, 48 ساعت هم برنگشت!! یعنی خودش هم خبر نداشت که دانلود شبانه نداره!!
خلاصه عجب پایی خوردم!!!
سرعتش که خوبه. بین 350 تا 400 متغیر ه.
اما همین که دانلود رایگان نداره ضد حاله. حالا می خوام برم بعثت بگیرم.
نقل قول:
منم که 512 نامحدود دارم دیگه از حدود 10-11 شب سرعت نصف میشه و قطعی های فراوان شروع میشه
یعنی صبح ها سرعت خوبه و قند شکن هم جواب میده هر چی به غروب نزدیک میشه سرعت افتضاح تر
دوستانی که طرح بعثت دارن سریعتر یه گزارش پینگ+تایم اوت+سرعت دانلود و حجم دانلودی شبانه بدن، لطفا!
اشتراکم داره تموم میشه میخوام از وضعیت بعثت مطمئن شم.
سلام. ...نقل قول:
داداش فلا که اصلا مالی نیست البته بدم نیست اما پینگش ریده و قعطی هم تازه جدیدا پیدا کرده
خودش پشتیابنیش میگه بخاطر شلوغ شدنه
اینم پینگ ماله همین الانه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
من واقعا نمی دونم چرا شما اینقدر گله دارید. من قبلا نامحدود 256 داشتم. سرعتش 30 بود ولی الان رفتم طرح بعثت گرفتم با همون قیمت ولی الان سرعتش زیر 350 نمی یاد. همون طور هم که می بینید سرعتش از 93 درصد سرعت ایران بیشتره. پس نتیجه میگیریم که سرعت مخابرات فعلا از همه شرکت های دیگه بهتره. پینگش هم که خوب به نظر می رسه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز شما بلاخره طرخ نقريه اي داري يا بعثت؟نقل قول:
اخه ديروزكه تو يك پست ديگه همين تست رو گذاشته بودي نوشته بودي طرح نفره ايي سه ماه 21تومان
دوستان سلام
من الان 128 مخابرات دارم 2 ماه دیگه اعتبارش تموم میشه ،به درد هیچی نمی خوره نه سایت باز کردن نه دانلود، دانلود نامحدودشونم بخوره تو سرشون بدجوری رو اعصابمه،میخواستم بدونم میشه اینو تبدیل کرد؟مثلا با طرح صبا یا بعثت.اگه کسی اطلاع داره بگه ممنون