Racing Santander0 - 2 Real Madrid
گل اول از دلارد، دقيقه 54
گل دوم از نيسروي، دقيقه 74
نكته جالب گرفتن پنج كارت زرد بود!
در ضمن، ساويولا هم در اين بازي تونست دقايقي، توپ بزنه
Racing Santander0 - 2 Real Madrid
گل اول از دلارد، دقيقه 54
گل دوم از نيسروي، دقيقه 74
نكته جالب گرفتن پنج كارت زرد بود!
در ضمن، ساويولا هم در اين بازي تونست دقايقي، توپ بزنه
ای ول با این برد اومدیم 5
آقا حیف شد الان 6 هستیم چون تفاضل گلمون +2 هست
الان صدر جدول کدوم تیم هست ؟؟؟
برد رئال رو هم تبریک میگم ....
تو صفحه قبل کل جدول و گذاشتم البته قبل بازی رئال - الان رئال 6 با 6 امتیاز والنسیا با 7 امتیاز اول - نگران نباش هفته دیگه صدر جدول ماله خودمونهنقل قول:
الان صدر جدول کدوم تیم هست ؟؟؟
برد رئال رو هم تبریک میگم ....
سلام :
بلاخره برگشتم بعد یه ماه و نصفی .
شرمنده که دیر کردم .
خوب زنده باد رئال عزیز:
باز هم بردی دیگر و شایستگی دیگر از جوانان رئال:
رئال تیم راسینگ را در خانه خودش مثل سال گذشته با نتیجه 2-0 شکست داد ولی نکته جالب اینه که جوانها و با تجربه ها در کنار هم عالی بازی میکنن .
خییلی عالیه من که بدون بازیکنهای کلیدی همچین بازی رو انجام میده افتخار میکنم.
زنده باد رئال
ایشالا بیشتر و بیشتر میام
از این به بعد پر رنگ میشم
باز هم زنده باد رئال و خییلی دلم واستون تنگ شده بود.
سلام !! علی رضا چچرا بن شد ؟؟ :دی
خوب منم تبریک می گم !!!
كسي نميدونه گوتي چند وقت از ميادين دور ميمونه؟
با سلام خدمت تمام دوستان گل:
ابتدا باید عرض کنم که ایشالا عبادات شما مورد قبول حق قرار گرفته باشد و نماز و روزه شما قبول درگاه حق ایشاالله.
در ادامه خدمت کسرا عزیز عرض کنم که گوتی بیچاره باید 15 روز از میادین دور باشه و مسئله گوتی هم قوز بالا قوز شده واس ما کلا تیم مثل اینکه دست به عصا شدنشون بدک نیست.
و خبرهای دیگر:
به گزارش RMadridFC.com: البرتو فاچینی مدیر نقل و انتقالات اژاکس اعلام کرد که هر دو باشگاه رم و رئال مادرید علاقه مند هستند تا کلاس یان هونتلار مهاجم اژاکس را به خدمت بگیرند و این انتقال ممکن است در ماه ژانویه به وقوع بپیوندد.
این بازیکن هلندی که یک رکورد گلزنی فوق العاده را به ثبت رسانده بود ؛ پیش بینی می شد که این تابستان امستردام را به مقصد اسپانیا , ایتالیا و یا انگلستان ترک کند.
گرچه او با باقی ماندن در اژاکس به همه چیز پایان داد اما این گلزن هلندی تقریبا مطمئن است که امسال تیمش را ترک می کند و به نظر می رسد رئال مادرید و رم در رقابت برای جذب او هستند.
فاچینی به پاور استیشن گفت:
من با دنیله پراده مدیر ورزشی باشگاه رم صحبت کردم و او از من اطلاعاتی در خصوص هونتلار طلب کرد.
این یک پیشنهاد یا درخواست جدی برای این بازیکن از سوی باشگاه رم نبود ، اما من مطمئنم که هونتلار پیشنهادات را در زمستان مورد بررسی قرار می دهد.
او می تواند در ژانویه به تیم دیگری انتقال یابد اما اژاکس هم باید گزینه های مورد نظرش را بررسی کند.
هونتلار میتواند برای رم مفید باشد به عنوان مثال در لیگ قهرمانان و در بازی مقابل CFR Cluj انها به روی وینچنزو مونتلا حساب کرده بودند و با تمام احترامی که برای او قائل هستیم ، اما او خصوصیات هونتلار را ندارد.
هرچند ما باید به خاطر داشته باشم که این انتقال آسانی نخواهد بود زیرا رئال مادرید هنوز به او علاقه مند است.
مادرید به دنبال یک جانشین بلند مدت برای رود فن نیسترروی میگردد که تابستان اینده 33 ساله خواهد شد.
به گزارش RMadridFC.com: هیگوئین امیدوار است تا برای اولین بار برای بازیهای مقدماتی جام جهانی 2010 به تیم ملی ارژانتین دعوت شود .
این جوان ارژانتینی توانسته است در هر 3 بازی ابتدایی رئال مادرید در لالیگا جز ترکیب اصلی قرار بگیرد و بازیهای موثری نیز از خود به نمایش بگذارد .
هیگوئین یک بار جهت شرکت در تیم المپیک ارژانتین به این تیم دعوت شد و توانست در اولین بازیش برای این تیم 2 گل بزند ولی بعدها از لیست ان جهت اعزام به المپیک خط خورد .
هیگوئین در مورد شانسش برای دعوت شدن به تیم ملی گفت :
امیدوارم که بتوانم برای تیم ملی بازی کنم , این ارزوی هر بازیکنی است و من انگیزه زیادی برای تحقق این ارزو دارم و می خواهم بهترین نمایشهایم را ارائه دهم و هر روز ارزوی پوشیدن لباس تیم ملی را در سر می پرورانم .
من خیلی تلاش کردم تا به ترکیب اصلی رئال مادرید برسم , هیچ بازیکنی در تیم ما فیکس نیست و من هم برای اینکه به شوستر ثابت کنم شایسته حضور در ترکیب اصلی هستم هر روز تمرین می کنم .
هیگوئین در شهر برست فرانسه بدنیا امده است ولی در سال 2006 دعوت تیم زیر 18 سال این کشور را رد کرد و یک سال بعد اعلام کرد که تصمیم دارد در تیم ملی ارژانتین بازی کند تصمیمی که به گفته خودش هیچگاه ان را رد نمی کند.
سرمربی ارژانتین لیست بازیکنان مورد نظرش برای بازی های مقدماتی جام جهانی در برابر اروگوئه و شیلی که ماه اینده برگزار خواهد شد را این جمعه اعلام می کند .
امیدورام که شروع خوبی داشته باشم و دوستان از من راضی باشند.
عشق است رئال مادرید.
ممنون اهمد جان! راستي اين هيگوئين خوداييش بازيكن خوب و آينده داريه! خوب شد به يوونتوس نفروختيمش! اميدوارم بازم هم همينطور پيشرفت كنه و در رئال بمونه