سه ماه ، سه گیگ ، 6مگ پهنا باند .نقل قول:
Printable View
سه ماه ، سه گیگ ، 6مگ پهنا باند .نقل قول:
شرط خاصی نداره، شما فقط شماره تلفنتونو اعلام می فرمایید و ما بهتون سرویس یک مگابیت با 3 گیگابایت ترافیک رو برای سه ماه براتون فعال می کنیم.نقل قول:
درود
من رفتم نمایندگی فن اوا (پارس نت زاگرس) توی شهرکرد ، این شرکت نمایندگی دو تا ISP هست آسیاتک و همین فن اوا
گفتم تعرفه های فن آوا رو میخواستم ، همینو گفتم ، شروع کرد به نطق کردن :|
نمیدونم تجهیزات آسیاتک بهتره فلانه ، عالیه خلاصه کلی ز*ر زد :n02:
منم گذاشتم همینطوری حرف بزنه آخرش گفتم 1 اشتراک 1 ماهه از فن اوا میخوام :n09:
با پررویی گفت فعلا ما نمیتونیم از فن اوا سرویسی بدیم :|
به نظرتون به کجا شکایت کنم ؟ میخوام دهن اینا رو سرویس کنم :n21:
سلام دوستان عزیز
چند روزی هست که سرعت اینترنتم حدودا از 6 غروب تا 11 شب به شدت افت میکنه
کسی از عزیزان میدونه مشکل کجاست؟به نظر شما ip رو بیش از حد بین کاربرا تقسیم کردن ؟
ممنون
:n08: چه کل کلی بوده! جای من خالی :n08::n09::n10:نقل قول:
بگو بیخود! من از فن آوا میخوام وگرنه شکایت میکنم ازتون به خاطر کم کاری. اگر زیر بار نرفت به سایت سازمان تنظیم مقررات شکایت کن و شماره پرونده رو بهشون بده بگو حالا بدویید جواب پس بدید به بالا دستیا :n09:
معمولا شرکتای اصلی گردن کلفتی میکنن و تره برای سازمان خورد نمیکنن، ولی نمایندگی ها مثل ... می ترسن. از جریمه فرارین! :دی
اینم از سایت شکایت تنظیم مقررات. تلفنیشو نمیدونم چجوریه ولی ثبت درخواستش بدک نیست
کد:http://complaint.cra.ir/Pages/View/Default.aspx
سلامنقل قول:
اگر کاربر مشهد هستید لطفا با دفتر مشهد تماس بگیرید و یا برای بنده مشخصات سرویس و شماره تلفنتونو اعلام کنید، در غیر این صورت با پشتیبانی شهرتون تماس بگیرید.
نقل قول:
دستت دردنکنه شکایت کردم :34:
نمیدونن با چه ادم بیکاری در افتادن ، 6 سال پیش مخابرات مجبور کردم خط pcm رو جمع کنن ، یه کابل جدا واسم کشیدن :laughing:
حتی اگه ازشون سرویس نگیرم ولی اینا رو هم آدم میکنم :n02:
دوستان خط فن آوا شما هم با سرور خارج انقدر افت کیفیت داره همین الان در ساعت رایگان ایرانسل هیچ افت کیفیت دیده نمیشه اونم سرور پاریس ولی فن اوا از 8 مگ سرور داخلی میره ولی سرور خارج روی این سرعت ها
ایرانسل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فن آوا
نه دیگه , این قابل دفاع نیست . واقعا سرعت پایینه . صدرصد مرکزتون مشکل کمبود پهنا پیدا کرده .
نه عزیز تهران هستم حکمت شعار. پشتیبانی که کارای روتین رو انجام میده چک میکنه میگه همه چیز رو به راهه!! حتی افت سرعت هم نمیتونن تشخیص بدن ! اگه به نظر شما مشکل از کمبود پهنای باند مرکز باشه! شرکت وظیفش چیه ؟نقل قول: