زیاد بلوتوث بازی میکنی؟نقل قول:
احتمالا گوشیت ویروسی شده یعنی ویروس با بلوتوث بهت انداختن.
با x-plore دکمه 4 رو بزن و برو تو مسیجها ببین فایلی به اسم (1) یا یه همچین چیزی اونجا هست؟ اگه آره پاکش کن.
اگه بازم نشد راهی نداری جز آپدیت.
موفق باشی.
Printable View
زیاد بلوتوث بازی میکنی؟نقل قول:
احتمالا گوشیت ویروسی شده یعنی ویروس با بلوتوث بهت انداختن.
با x-plore دکمه 4 رو بزن و برو تو مسیجها ببین فایلی به اسم (1) یا یه همچین چیزی اونجا هست؟ اگه آره پاکش کن.
اگه بازم نشد راهی نداری جز آپدیت.
موفق باشی.
مموری 2 گیگ sandisk به نظر من بگیر. البته به استفادت بستگی داره.نقل قول:
پی 990 تا 4 گیگ رو ساپورت میکنه ولی من توصیه نمیکنم
فرقی نداره...امروزه مموری خوب سخت پیدا میشه. باید تو مغازه یارو یه عالمه تست کنی.امیدوارم بتونی یه خوبشو پیدا کنی و مثل من مجبور نشی 4 بار بری در مغازه یارو...:41::31:نقل قول:
سیمانتک هم آنتی ویروس بسیار ردیفیه...نقل قول:
کار کردن باهاش هم خیلی راحته و هی مثل کسپر اسکای پیغام نمیده دهن آدمو .... کنه.خودش میدونه باید چی کار کنه.:31:
البته باید آپدیتش کنی.
دوستان مشکلم حل شد...
ميدونيد چيکار کردم!؟
يادمه آخرين باري که به پوشهي درفت تو مسيجها دسترسي داشتم زماني بود که يه مسيج داشتم مينوشتم که وسطش گوشي شارژ تموم کرد... همين الان به ذهنم خورد که با برنامهي My phone explorer برم تو اين پوشه و اون مسيجو پاک کنم و بعد از پاک کردنو يه رفرش کردن اومدم يه بار ديگه رفتم تو درفتس و در عين ناباوري گوشي ريستارت نشد...
پيشنهاد ميکنم هرموقه با مسيجهاتون مشکل پيدا کرديد يه نگاه به اين برنامه بندازيد...
با اين تفاسير آپديت حالا حالاها عقب افتاد...
از همهي دوستان بخاطر راهنمايياشون ممنون... کار ب ريست و آپديت نکشيد... خداروشکر
سلام..نقل قول:
رو یه سیستم دیگه نصبش کردم. مشکلی نداشت. پس معلوم شد که اشکال از سیستمم بوده.. ممنون امیر جان..
الآن داره برنامه آپدیت میشه. 15 دقیقه ای میشه که رو 7 درصد مونده. ADSL 128 دارم. اشکالی نداره برنامه رو ببندم دوباره اجراش کنم ؟ آخه دوستای دیگه گفته بودن که اگه به چنین مشکلی خورد، اگه قطعش کنی، دوباره اجراش کنی از جایی شروع میشه که تا اون موقع دانلود کرده بوده..
سلام..
من دلایلمو بگم که واسه چی میخوام گوشیمو آپدیت کنم، بعد که آپدیت کردم هم میگم که مشکلام رفع شدن یا مشکلات جدیدی واسش به وجود اومده یا نه :
1. گوشیم هر از چند گاهی واسه خودش رسیت میشه
2. فونت هاش اول که گوشیرو روشن میکنم خوبن ولی بعد 4 تا 5 ساعت فونتاش ریز میشن. ( شاید به خاطر اینه که فونت فارسی ریختم روش، نمیدونم)
3. وقتی گوشی تازه روشن میشه، میشه باهاش بلوتوث کرد ولی 1 تا 2 ساعت که بگذره، اگه بلوتوث روشن باشه که دیگه خاموش نمیشه و خاموشم باشه روشن نمیشه. اصلاً نمیشه چیزی رو بلوتوث کرد. ارور میده.
4. سرعت گوشیم نصبت به روزای اولی که گرفتم خیلی خیلی اومده پایین. من حدوداً 8 ماه پیش گوشیم رو گرفتم.
نمیدونم بعد ایکه آپدیت کنم مشکلام رفع بشه یانه. البته اگه بیتونم آپدیت کنم..
آقا یه سوال
همونطور که میدونید ، p990 ,وایر لس داره(wifi)....آیا کسی سایت یا سایتهای دانلود فیلم یا کانال تلوزیونی، سراغ داره که بشه از طریق گوشی ، اونها رو دانلود و تماشا کرد.
خواهش ميكنم ... بهت توصيه ميكنم آپديتو بذاري تو ساعات خلوتيه شبكه بخصوص اگه 128 share داري . ساعت 2 تا 5 و ساعت 1 شب به بعد ساعت خلوتيه شبكه ست . از اونجا دوباره نمياد تا اونجا سريع تر ميره . موفق باشينقل قول:
وحيد جان با کاسپر اسکاي ورژن 7 البته آپديت شده همهي ويروسها رو از دم ميکشه... من سيستمم پاک پاک بود اسکن کردم 500 تا ويروسو کرمو تروجان پيدا کرد...نقل قول:
.[/QUOTE]
من کاسپراسکای 7 رو آپدیت هم کردم 1200 تا ویروس و تروجان تو کامپیوتر پیدا کرد ولی ویروسی که تو مموریم فولدر تکراری درست میکرد رو پیدا نکرد!!
دیگه نمیدونم چیکار کنم ؟