اینترنت ما در حالت روتر همچنان وصل نیست و پر محدود:n19:
Printable View
اینترنت ما در حالت روتر همچنان وصل نیست و پر محدود:n19:
سروش هنوز نامحدودی:n19:نقل قول:
سرعت و پینگ به شدت افت کرده. پیج به زور باز میشه. اه
خدا خیرشون بده بعد از قطعی مشکل پینگ هم واسمون حل کردن هنوز هم به ازای هر ساعت 1کیلوبایت کم میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چیزی به پارتاک اضافه شد:n19:
این بیشتر برای این هست، که یکی برای کاربری که یوزر و پسوردش رو نداره نت از راه دور بخره :)نقل قول:
برا ما که کار نکرد میگه شما کاربر مخابرات نیستید:n32:
از دیروز 0.06 ریال از من کم شده
از وقتی اینو تو پارتاک گذاشتن سرعت دانلود فیکس شده رو 650 دیگه رو 530-700 نمیچرخه انگار تا اینو گذاشتن نت آزاد شد الان افتادم رو 2.189 میترسم ipعوض کنم یه ipبدی واسم بیفته
سرعت و پینگ عالی شده یعنی همش بخاطر این شارژ سریع بود که میخواستن تو پارتاک بزارن؟
این ایپی که با 37 شروع میشه پینگ خیلی بدی میده :n14:
دوستان نمیشه این اینترنت کافو نوری رو از خود مخابرات گرفت ؟؟. پینگ آسیاتک میگن بالاست
کی تو پنلش 1 مگ 0 گیگ داره؟
فوریهنقل قول:
لطفا جواب بدید
این 2.189 عجب چیزیه ها پینگم با تهران شده 500 سرعتو هم با speedtest میزنه 0.12 مگابیت ولی تا دکمه استارت دانلودو میزنی سرعت میچسبه به 700 مثل فشنگ هم صفحه باز میکنه چجوریه این؟!:n02:
مخابرات خوزستان طرح پائیز داره؟
اگه داره چطوریاست؟
مودم رایگان و سیم کارت اعتباری همراه اولو فلش میدهنقل قول:
3ماهه سیمکارت
6ماهه سیمکارت و فلش
1ساله سیمکارت و مودم و فلش
خب.. بالاخره بعد از قطعی چند ساعته، نت وصل شد و ترافیک هم دیگه رایگان نیست!!
من دقیقا به اندازه سرویسم که 5 گیگ هست دانلود کردم تو این مدت
سه ساعتي اينترنت قطع بود، الان وصل شده از نكات قابل توجه اينكه داره مثل گذشته كنتور ميندازه و ديگه رايگان نيست!
ای بابا 3ساعت نتمون قطع بود الان که وصل شده کنتور میندازه یه بی خیری اینقدر رو ibs کار کرد تا باگشو برطرف کرد:n22:
بچه ها واسه شما هم شارژتون داره سریعتر کم میشه؟ یه تست بکنید
آره مثل یه شیر غران اومده از شارژمون کم میکنه یک صفحه معادل 20مگ:n19:نقل قول:
دوستان من یه چیز میگم نخندید
فکر کنم قطع وصل شدن اینترنت دزفول دست منه:n02::n02::n02:
باور کنید که هر بار نت رو یه 50بار کانکت دیس کانکت میکنم نت کل شهر قطع میشه
خدا شاهده تا الان چندیدن بار برام اتفاق افتاده:n09::n09:
الانم که وصل شد هر میگی رو 10مگ حساب میکنه:n28:
جالبه واسه من قطه نشده بود اصلا توی امروز :n24: از صبح تا حالا فعاله و همش یه آی پی داشم :n09: مودم رو برای ساعت شبانه خاموش و روشن نکنم حجم کم میکنه ؟؟؟ :n13::n36:
برا من باز از کار افتاد:n02:
باید کاری که ما کردیمو انجام بدی تند تند ipعوض کنی که یه باگ اساسی بیفته روش:n02:نقل قول:
نه برای باگ نمیگم الان سرویس خودم شبانه داره مثل روزهای عادی دیگه فقط امروز مودم رو نمیخوام ساعت 2 ریست کنم مشکلی برای حجم کم کردن پیش نمیاد ! ؟؟؟ :n13:
اون باگ که میگی به ما نیومده هر کاری انجام بدم مخابرات ارادت داره نسبت به اکانت ما و کنتور میندازه :n09:
نه کم نمیکنهنقل قول:
در مورد باگه هم اینطور که به نظر میرسه وقتی تعداد زیادی تند تند ipعوض کنن واسشون اینجور میشه فکر کنم اینجور باشه چون لیست ibs سروشو که دیدم خیلی شبیه من بود هر دومون با هم تو اون زمان داشتیم ipعوض میکردیم:n09:
الانم ترافیک گیر کرده هیچی کم نمیکنه:n19:
Delete ........ :n09:
الان 1:50 كم نميكنه، شبانه شروع شده يا باز از كار افتاده؟نقل قول:
يه آيپي 37 نصيبم شده فعلا بايد با هم بسازيم!
پ ن : يهو همش كم شد:n28:
والا من یه ip 2.185.31 اومد واسم دیگه میترسم عوضش کنم ولی ازم شارژ نمیبره انگار یدفعه ساعات شبانه رو هم بیشتر کردن یه ربع ساعتنقل قول:
این انسان بی خیر هم باگ ibs رو درست کرده هم یدفعه زده سرعت شبانه رو کم کرده الان سرویس 2مگم از 130کیلوبایت بالاتر نمیره یدفعه از ساعت 2 سرعت کم شد:n34::grrr:
نقل قول:
منم با 512 سرعت بيشتر از 64 نميشه!
از آپارات یه فایل دانلود کن ببین چند میشه برا من با آپارت 630میزنهنقل قول:
والا ما که سرعت دانلود چسبیده به سقفنقل قول:
اون پست تاریخش منقضی شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم چه بلایی سر این مسیر آلمان اومده یدفعه پینگش میشه 700 یه proxy هم داشتم مال آلمان بود همیشه کار میکرد الان از کار افتاده ولی با بقیه کشور ها خوبه
خوب از بقیه کشورها استفاده کن :n02:نقل قول:
حذف شود............................
سلام دوستان
این سامانه پرداخت سریع چیه توی پرتک اومده؟
سلام بر بنيانگذار اين چت روم:n02:نقل قول:
وقتي پسورد نداري و فقط توي مودم ذخيره شده مي ري شماره تلفن رو وارد مي كني و شارژ ميكني سرويس رو.
نصف سایتا باز نمیشن! این چه وضعشه آخه ؟!! :n35:
مشکلی نیست.نقل قول:
کدوم سایتا؟
خسته نباشن . اینطوری که تمام زندگی کاربر معلوم میشه که .نقل قول:
تعداد روز باقيمانده :
ترافيک باقيمانده :
شارژ رزرو :
ترافيک رزرو :
کاربر در حال حاضر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مي باشد !
خب برم شماره ها رو چک کنم بینم که فامیلا چی دارن !!!!