انشاا... که این قانون هنوز پا بر جا باشه. بررسی میکنم نتیجه اش رو هم میگم.نقل قول:
Sent from my ST15i using Tapatalk
Printable View
انشاا... که این قانون هنوز پا بر جا باشه. بررسی میکنم نتیجه اش رو هم میگم.نقل قول:
Sent from my ST15i using Tapatalk
این به اصطلاح حقوق رو ندن سنگین ترن که...نقل قول:
من مورد سراغ دارم، طرف اردبیل بوده، مرخصی گرفته، رفته مسافرخونه.نقل قول:
همون شب صاحب مسافرخونه، زنگ زده، گفته چند سرباز اومدن و شب اینجان. از پادگان اومدن بردنشون و مستقیم بازداشتگاه، اونم تو زمستون.
Sent from my HTC One SV using Tapatalk
مگه مرخصی نگرفته بودن؟نقل قول:
چه ربطی داره آخه.یعنی مرخصی هم دست خودمون نیست؟:n22::n23::n25:
نگید این حرفو.نقل قول:
بعضیا با ما بودن، که همین به اصطلاح حقوق رو واسه خونوادشون میفرستادن.
کلا تو خدمت آدم چیزایی میبینی که از خودش حالش به هم میخوره.
اینکه کسی واسه خاطر خرجی خونه، میره جای بقیه پست میده و پول میگیره
توروخدا اینا رونباید معاف کرد.
چرا، مرخصی داشتن.نقل قول:
ولی طبق قانون سرباز نمیتونه بره، مسافرخونه.
طرف پولشو گرفته بود و بعدش بدبختا رو فروخته بود.
چه ربطی داره آخه حرفه زوره یعنی چی سرباز مرخصی گرفته چه ربطی به اونا داره.دوست داره هر جا بره مرخصی داره.دارن حرف زور میزنن.نقل قول:
نمیدونی که با این پستت چقدر اعصابم خورد شده.یعنی تا قبل از اینکه سربازی نری اختیارت یه جورایی دست اوناست سربازی بری باز همینه مرخصی دوباره همون آش و همو کاسه بعد سربازی تا زمان صلح بعد از اون..............
دختر میشدیم بهتر بود.هم درسامون بهتره بود هم 2 سال از بیگاری نمیکشیدن
:n23::4::angry:
توی آیین نامه آموزشی نوشته شده:
الان یه سوال پیش اومد برام، برای معافیت پزشکی، مگر حکم انصراف رو نمیخوان؟ پس دیگه کامل باید انصراف بدم اگر بخوام الان اقدام کنم.نقل قول:
ماده 36:
دانشجویی که بخواهد از تحصیل منصرف شود، باید درخواست خود را شخصا به اداره ی آموزش تسلیم نماید. این دانشجو مجاز است فقط برای یکبار و در فاصله ی یک ماه از تاریخ درخواست، تقاضای انصراف خود را پس بگیرد، پس از انقضای این مهلت، حکم انصراف از تحصیل وی صادر میشود و دانشجو پس از آن، حق ادامه تحصیل در آن دوره را ندارد.
یه طوری نشه مثلا من درخواست انصراف از تحصیل رو بدم، بعدش برای معافیت اقدام کنم، معاف نکنن و تاریخ اعزام بخوره بمون...:n27: تحصیلات هم برو! :n29:
دوستان من 1 اسفند اعزامم. این برگه اعزام و تعیین محل و اینا کی باید به دستم برسه ؟! نمونه واسه دقیقه 90 ؟!
خوش بحالت یک اسفند داری میری :n02:نقل قول:
نگران نباشه چند روز قبل از اعزام به دستت میرسه
سلام من 19بهمن اعزامم رفتم سپاه شهرمون پذیرش گرفتم طرف زنگ زد از استان پرسید گفتن جذب سپاه شده 1- حالا نمیدونم میوفتم شهر خودمون یا جای دیگه 2-دوسال سابقه ی بسیج فعال تو گردان امام حسین رو دارم و دوران تکمیلی رو هم رفتم حالا رفتنی اموزش 2تا یک هفته ای با خودم چی ببرم منظورم مدارک و لوازم شخصیه؟؟؟ ممنون میشم جوابمو بدین
خــــــــــــــــــــــــ ـــــــاک بر ســــــــــــــــــــــــ ـــــــر این سیستم :n21:
یعنی شما یک جای دنیا رو مثل اینجا نشون بدین تا من اسمم رو عوض کنم!
تو دفترچه نوشته که در صورتی که مشکل پزشکی داشته باشی حتی در روز اعزام هم میتونی با مراجعه به نظام وظیفه اعزامت رو به تعویق بندازی!!!
رفتم نظام وظیفه اونجا فرمانده بهم گفته 100 درصد موافقت میشه با درخواستتون!
اما:
طرف تو اورژانش بستری شده،سه تا پزشک معاینش کردن+چندین نوع دارو بهش دادن ،بعد بهش استراحت مطلق نوشتن بمدت یک ماه،بعد این برگه رو به تایید بهداری استان و پزشک معتمد هم رسوندیم و همراه با درخواست تعویق ارسال کردیم،امروز صبح ساعت 7 اس ام اس اومد که مورد پذیرش قرار نگرفته درخواست تعویق اعزامتون!!!
حالا این بابا چطور از بیمارستان پا بشه بره اموزشی در اون تاریخ آخه؟؟؟
اینا دارن فله ای سرباز جمع میکنن کاری هم ندارن طرف داره میمیره یا نه :n21:
صبح بعد از 4 جلسه کمیسیون و کمیسیون عالی و 7 ماه معطلی پسر عموی بدبخت منو سرباز کردن ! طرف داره از درد میمیره اینا سربازش کردن :n27: تفــــــــ به شرف نداشتتون :n27:
این بنده خدا 8 ساله بیماری پوستی مزمن داره مقاوم به درمان هم هست بنده خدا تا حالا کلی تو بیمارستان بستری شده کل سرو و بدن و صورتش زخم میشه و قرمز شدید آخه جنازه این بنده خدا به چه دردتون میخوره ؟ :n21:
پسر عموی من اونقدر وضعش خراب بود که درست نمیتونست حرف بزنه ! چون صورتش زخم بود ماشالله همراه هم نمیزارن بره تو وگرنه من خودم میرفتم به من میگه خودش زبون داره :n21: از صبح بندگان خدا رو تو سرما بیرون محوطه سرپا نگه داشتن آخر سر هم از اون همه آدم ( فکر کنم 50 نفری میشد شایدم بیشتر ) فقط فقط 1 نفر معاف دائم شد همه سرباز ! اینم شانس پسر عموی بدبخت من کارش افتاد زمانی که سرباز کم دارن !
به نظرتون چیکار میشه کرد ؟ این یه بار دیگه هم معاف از رزم شده بود اعتراض داد تو کمیسیون عالی هم معاف از رزم شد چیکار کنه بره سربازی ؟ دوام نمیاره یه راهکار بدید :n13: به کی شکایت کنه ؟
باورتون نمیشه دفعه قبل این بنده خدا رو از بیمارستان مرخص کردیم بردیم نظام وظیفه :n21: دکترش استراحت مطلق نوشته بود با استرس هم بیماری عود میکنه
پ.ن : من خودم میخواستم سال بعد برای چشمام اقدام کنم با این وضعیت وقت تلف کردنه ! برم سرباز بهتره :25:
دایی من برای پسرش که سرباز فراری هم بود یعد 5 ماه که دوباره رفت سربازی الان خرج کرده معافیت گرفته سال سالمه .حالا نمیدونم که از اعصابش اقدام کرده یا قلبش.فقط یه 500 تومن خرج کردنقل قول:
داداش این بنده خدا واقعا مریضه یه ماه تو بیمارستان بستری بودنقل قول:
خدایی من از کارشون سر در نمیارم آخه سرباز مریض به چه کارشون میاد ؟ :n13: اونجا گفتن به احتمال زیاد 19 بهمن هم اعزام میخوره چه کنیم ؟ یکی باهاش بره ؟
اگه نظر منو میخوای خوب درسته یکم غیرواقعی هست ولی نره بهتره فوق اضافه میخوره حداقل تا موقعی که سربازشون تکمیل شد حالاا ون موقع میتونه برای معافیت اقدام کنه میتونه یه آشنایی گیری بیار که نامه بنوسیه که مثلا این ماه تو بیمارستان بستری بوده .الان به نظر من نمیتونه معافی بگیره چون فقط فقط دارن سرباز جذب میکنننقل قول:
دوست عزیز، قصد من خورد کردن اعصاب شما نبود، من فقط متن قانون رو براتون بازگو کردم.نقل قول:
شما اگه پست قبلی من رو بخونید، نوشتم: قبل انصراف برید پیش چند تا دکتر، مخصوصا مال نظام وظیفه و از معافیتون مطمئن بشید. چون اگه معاف نشید، حتما باید برید خدمت.نقل قول:
بعدش برید آمار بگیرید، روند کار معافی چه مدت طول میکشه، که بسته به شهرتون و متقاضی متفاوته و نباید از یه ماه بیشتر طول بکشه، چون اگه حتی معاف هم بشید، نمیتونید، انصراف از تحصیلتون رو پس بگیرید.
کارای معافی دوست من، ۲۰روزه تموم شد و بعدش انصرافشو پس گرفت و ادامه تحصیل داد.
اتفاقا دیدم بهتر شد.نه داداش من اعصابم از این قانون ها خورد شدهنقل قول:
شما کجا افتادی؟نقل قول:
خوش بحالم ؟!:دی واس چی حالا ؟!نقل قول:
خوش بحالت یک اسفند داری میری :n02:
نگران نباشه چند روز قبل از اعزام به دستت میرسه
البت من واسه سپاه و پذیرش اقدام کرده بودم. منتها نمیدونم شامل 1 اسفندیها میشه یا نه ! چون دوستان گفتن گویا نیست و مام میفتیم نیرو انتظامی ! :n03:
سلام دوستان من 19بهمن اعزامم.دوسال سابقه ی بسیج فعال(عضو گردان امام حسین) و دوره ی تکمیلی رو هم رفتم. رفتم سپاه شهرمون پذیرش گرفتم بهم گفت جذب سپاه شدی ولی نمیدونم میوفتم شهرخودمون یا نه؟ 1-اموزشی که میریم میگن یک هفته ای.رفتنی با خودم چی ببرم و 2 -ایا قبل اموزش باید برم سپاه استان قسمت اموزش و مدارگ دوران تکمیلی رو بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3-درضمن عضو گردان امام حسین بودن کسری هم میدن؟
دوستان من دیروز رفتم +10 منو معرفی کرد به پزشک برای معاینه اولیه. (مثل اینکه سیستمش عوض شده بود. یکی خودش رفته بود دکتر قبول نکردن)
رفتم دکتر معاینه کرد گفت پات پرانتزیه ولی شک داشت هی اندازه میزد و فکر می کرد. برام تو قسمت بیماری غیر مشهود علامت زد و گفت باید دفترچه رو پست کنی بعدش بری بیمارستان امام سجاد کمیسیون نظر بده.
1- من خودم باید پاشم برم بیمارستان یا بهم میگن کی برم؟ اگه میگن چجوری میگن؟ یعنی من چجوری بفهمم کی باید برم؟
2- چقدر احتمال داره معاف کامل بشم؟ احتمالش خیلی کمه نه؟ (با توجه به اینکه تمارض هم نکردم عادی وایسادم)
3- کارشناس ارشد هستم. مدرک تاثیر داره روی نگاه دکترا؟
خودم که الان اندازه میزنم فاصله بین دو کشکک زانوم در حالت عادی که وایمیستم و پاهامو کامل به هم میچسبونم 10 سانته. یعنی حداقلش. یکم که تمارض می کنم تا 12 سانت هم میرسه
فقط اینا رو میتونم بهت بگم باقیشو دوستان تجربه دار میتونن راهنمییت کنن.نقل قول:
1. تو خیان بهار بالاتر از طالقانی.
2. مدرک تو بعضی معافیت ها مثل چشم تاثیر داره که مثلا هر چی مدرکت بالاتر باشه شماره چشمت برا معافیت باید بیشتر باشه.
یکی از دوستان من پرانتزی پاش 9.5 سانت بود معاف نشد و فکر نمیکنم طوری اندازه بگیرن که شما بتونی تمارض کنی . ( اونا برا اندازه گیری فکر کنم از کولیس استفاده کنن شایدم ابزار دقیق تر :n08:که یه موقع معاف نشی:n24:)
ولی حالت کلی چون این مورد بطور مستقیم تو قانون اومده اگر واقعا 10 سانت باشه معافی.
سلام دوستان
براي كسر خدمت جبهه پدر چطور بايد اقدام كنم (در حال حاضر مشغول خدمت هستم). بعضي از دوستان مي ژن بايد به يگاني كه پدر خدمت مي كرده مراجعه كرد. بعضي هم مي گن اگه كارت ايثار داشته باشي نيازي به مراجعه به يگان نيست و بايد بري تهران
در مورد انجام پروژه براي كسري خدمت چطور بايد اقدام كنم؟ اگه كسي مي دونه لطفا به طوركامل راهنمايي كنه
خيلي نمي تونم آنلاين بشم از كمكتون ممنون
کلا اموزشی تو دوره بهمن و اسفند دوره طلایی هست و اینکه 21 ماه هستشنقل قول:
اگه اردیبهشت اعزام بودی . خیلی سخت تر بود و هم اینکه 24 ماه بود
دوستان پدر من 4 ماه سال 67 جبهه بود تو ابادان ولی فکر کنم اتش بس بود .
و اینکه پدر من الان مدرکی در این باره نداره
چجوری میتونم از این استفاده کنم ؟ یعنی باید برای اینکار برم ابادان و بگم پدرم 4 ماه جبهه بود ؟
و اینکه اگه برم دنبالش تو سربازی تخفیف میدن و کم میشه ؟
دوستان از زمانی که درخواست رسیدگی معافیت رو ثبت میکنی تا زمانی که نتیجه اعلام بشه از طریق کمیسیون چقدر طول میکشه؟
اگه زمان اعزام و محلش مشخص شده باشه و بخوای قبل اعزام اقدام کنی،این کار امکان پذیر هست؟بعد اینکه نتیجه مشخص شد باز طرف میوفته همون محلی که اول براش مشخص شده بود یا اینکه کلا همه چیز از توع شروع میشه؟
باعرض سلام:n16:
من 19بهمن اعزامم.دوسال سابقه ی بسیج فعال(عضو گردان امام حسین) و دوره ی تکمیلی رو هم رفتم. رفتم سپاه شهرمون پذیرش گرفتم بهم گفت جذب سپاه شدی ولی نمیدونم میوفتم شهرخودمون یا نه؟
1-اموزشی که میریم میگن 2روز تا یک هفته است درسته؟؟؟؟؟؟؟؟.رفتنی با خودم چی ببرم ؟(لوازم شخصی و مدارک)
2 -ایا قبل اموزش باید برم سپاه استان قسمت اموزش و مدارک دوران تکمیلی روتحویل بدم یا باید تو اموزشی تحویل بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
3-درضمن اگر2سال عضو گردان امام حسین به صورت مستمر باشیم کسری هم میدن؟
4-چقدر کسری میدن؟؟
چند سال عضو بسیج فعال بودی؟نقل قول:
وقتی رفتی یگان از اونجا باید اقدام کنی.هر سالی 40 روز.
اگر 2 سال عضو فعلی از 2 ماه بیشتر کسری میخوری
یک سالعضو بسیج پایگاه و بعدگذراندن دوره ی تکمیلی عضو گردان شدم ودیگه نرفتم پایگاه
یک سال عضوفعال بسیج پایگاه بودم بعد گذراندن دوره ی تکمیلی عضو گردان شدم و دو سال هم اونجا فعالیت داشتم.حالا جمعا چقدکسری میگیرم؟؟؟ و موقع رفتن به اموزشی چه وسایلی با خودم ببرم
حدود 6 ماه کسری میگیری. گرفتن کسری بستگی به حضور شما در کلاسهای صالحین پایگاه بسیج و مسئول طرح صالحین پایگاه داره.نقل قول:
اگر برات ثبت فعالیت رد کرده باشن.از موقعی که کارت فعال رو گرفتی چند سال شده؟3سال؟نقل قول:
حداکثر کسری اینقدر هست. حدودا 4 سال فکر کنم بشه تا 6 ماه کسری رو بگیرینقل قول:
من اصلا عضو حلقه های صالحین نبودم
بیشتر از 2سال عضو گردانم حالا نمیدونم عضو فعال گردان بودن کسری داره یا فقط بایدعضو حلقه صالحین باشی؟؟
حالا که من اموزشی ندارم باید قبل اموزشی برم مدارک تحویل بدم تا اموزشیم لغو بشه یا تو اموزشی2روز تا یک هفته ای مدارکو باید تحویل بدم؟؟؟؟؟؟
زنگان>>>>>>>>>>>نقل قول:
لطفا جواب این سوالم بدید:n12:نقل قول:
سلام دوستان من 19 بهمن اعزامم 15 دیماه دو روزه پذیرش سپاه گرفتم و گفتن احتمالا یزد این دوره داره درسته.4 سال عضویت فعال دارم.دوره ی تکمیلی رو هم یکساله پیش گذروندم.حالا از کجا بدونم حتما سپاه میفتم.اعزامی 19 بهمن از سیستان وبلوچستان هستم.:n02:
میشه از طریق سامانه پیامکی محل اموزش رو فهمید.چون تا پنجشنبه که استعلام کردم هنوز معلوم نبود:n03:یعنی سپاه میفتم:n06:
19 بهمن ایشاالله هم خدمتی سپاهی برای یزد کسی نبود:n05:البته اینم بگم که من با 180 روز اضافه دارم میرم خدمت.قسمتی از قانون اومده افرادیکه پوشش بهزیستی و کمیته امداد هسنتد اضافه هاشون بخشیده میشه درسته
دهم بهمن باز میام ومیگم که هم خدمتی...................:n03::n03: