سلام دوستان...من رو ماشین پخش ۷۶۵۰ و باند ۶۹۶۵ وی ۲ دارم...موضوع اینه میخوام بیس باند بدون کاهش کمی از حالت کوبشی در بیاد ...ایا راهی هست؟
سلام دوستان...من رو ماشین پخش ۷۶۵۰ و باند ۶۹۶۵ وی ۲ دارم...موضوع اینه میخوام بیس باند بدون کاهش کمی از حالت کوبشی در بیاد ...ایا راهی هست؟
بستگی به بودجتون داره عزیز.نقل قول:
به نظرم تو رنج زیر 300 تومن اگر بخواید اکبند بخرید کنوود 300uvm و x400 پخشهای جالبی هستن و خوش صدا.قیمت جفتشون هم باهم برابره 280تومن.
همه چی بستگی به هدف و بودجتون داره :n02:
سلام برادر اگر بدون امپ بستین باید با تنظیمات پخش بیس باند رو تنظیم کنین اما کلا پایونیر صدای کوبشی داره نوع بیس رو فکر نمیکنم بتونید تغییر بدید فقط میشه کم و زیادش کرد .نقل قول:
اگر میتونید تنظیمات پخشتون رو اینجا بنویسید راحت تر میشه راهنمایی کرد.
سلام.نقل قول:
دوسته عزیز این فلش خورها تاثیر چندانی نداره عوض کردنشون اگه راضی بودید که نگه دارید.
اگه حجم صدا راضیتون نمیکنه یه باکس خوب پرتد برای سابتون مدل کنید و باکس رو به پرتد تغییر بدید حداقل صداتون میتونم بگم 2/3 حجمش بیشتر میشه نوع بیس ساب هم فرق میکنه و بسته به سابتون و لیتراژ و تیون باکس صدای بیس هم تغییر محسوسی خواهر کرد.:n02:نقل قول:
اما این که میگین یهو صدای بیس کم میشه یه جای کار اشکال داره چون تو سیلد هم نباید این اتفاق بیفته.
تنظیماتتون رو اگر بگید خیلی خوبه.رو چه فرکانسی هست و کلا تنظیمات پخش و امپ برای ساب.:n13::n16:
bass boost:1نقل قول:
loud:mid
equlizer:flat
sound retriver:off
sub 1 هم اگه اشتباه نکنم ۷۰ هرتز
بیس بوست رو خاموش کن به جاش sound retriver رو بزار روی اولین حالتش ببین بهتر نمیشه؟
سلام.اقا حمید خسته نباشی.کامپ هلیکس سری c تو ایران موجوده؟قیمتش چنده؟از نظر کیفیت خیلی تفاوت داره با سری pاین شرکت؟پیشاپیش ممنون به خاطر جوابتون
نقل قول:
نه دوست عزیز یهوو بیس کم نمیشه ولی با افزایش ولوم رفته رفته کم میشه تو ولوم پایین ویبره خوبی داره ولی تو ولوم بالا هیچی . تنظیمات پخش jcv R456 بیس بوست خاموش و میزان بیس اکولایزر +1 هست از 6
تنظیمات امپلی هم LPF و X-OVER گذاشتم رو 80 هزتز و 12db
نقل قول:
باکستون از این اماده هاس یا مدل کردید ساختید یا از روی منوال ساب ساختید ؟
سابتون چیه ؟
این 100% از باکستون هست برادر من.
یک پخش in dash میخوام واسه ۲۰۶ که این امکانات رو داشته یاشه
۱.کیفیت و شدت صدا اصلا مهم نیست برام . .... پخش رو برای امکاناتش میخوام
۲.gps داشته باشه
۳.بولوتوث هندسفری و aux و usb داشته باشع
۴.پخش فایل تصویری داشته باشه
۵.کیفیت نمایشگر در حد معقول باشه و تو ذوق نزنه
۶.از ipod پشتیبازی کنه
۷.ب دوربین عقب متصل شه
۶و۷ زیاد مهم نیستند
قیمت ۷۰۰-۸۰۰
مرسی
سلام دوستان
کامپ فوکال k2p 165 قیمتش چنده؟جایی سراغ دارین داشته باشه؟
شراز که از هر کی پرسیدم نداشت
ممنون
سلامنقل قول:
دنبالش نباش ریسکش بالاست و تقلبیش خیلی بیشتر از خودشه
سلامنقل قول:
منظورتون سریه کامپتیشن هست؟بله هست ست 2way ش حدود 1800 فکر کنم باشه.بله از پرسیژن خیلی بهتره.
سلامنقل قول:
دوست عزیز این امکانات رو اگر همگی در یه پخش بخواهید باید از برندهای چینی موجود استفاده نمائید.
سلامنقل قول:
همانطور که دوستمون یوسف جان گفتند،یافتن فوکال اونم اورجینالش واقعا بعیده.
من بهتون گلیدن SQX 165 رو پیشنهاد میکنم.واقعا صدای خوبی داره هم قدرت و هم کیفیت رو با هم داره.قیمتش هم 740 تومن هست.
سلام دوستان
باند 13 سانتی یا 16 سانتی گرد تا قیمت 120 هزارتومن چی پیشنهاد میکنید؟
چه کنوود چه پایونیر تو این رنج قیمت بدرد نمیخورن همگی یکی هستن هر چی ب.د بخر روی صدا فرقی نداره:n27: نسبت به فابریک ماشین تغییر خاصی حس نمیکنینقل قول:
نظرتون راج ب این مدل چیه؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا ب نسبت امکناتش قیمتش اینقدر بالاست؟ بخاطر کیفیت صداش هست؟
سوال مهم تر من اگر اینو بخرم میتونم روی ۲۰۶ نصب کنم>؟ یعنی سوکت های ۲۰۶ ب این میخوره؟
سلام دوستان می خواستم بدونم دلیل قیمت بالای این ضبط چیه.اکبند که تولید نمیشه دست دو قیمت دارم600 هزارتومن.
5250sd
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
از دوستان کسی آدرس یا شماره تماس فروشگاه یا نمایندگی محصولات کلاریون رو می دونه؟ :n27::n27::n27:
سلام عزیز این پخش چیز خاصی نداره اصلا.به اون پول هم شما گزینه های خیلی خیلی بهتری داری. بقیه احزا سیستمتون چیه ؟نقل قول:
تو رنج قیمت 600 تومن شما میتونی الپاین 145
117 و 148 پیدا کنی و اگر فلس برات مهم نباشه کلاریون و الپاین 9887 و 9835 و 9815 و 9886 و 9861 و ... خیلی چیزهای دیگه :n02:
این پخشی که شما عکسشو دادی نهایتن 300 350 خرید فروش میشه.
سلام برادر من.نقل قول:
نگرد نیس اقا :n02: دنبال چی میگردی ؟
سلام آقا حمیدنقل قول:
نظرتون راجع به این کامپ(SQX 165) با آمپ 8400 کنوود و پخش(( 150آلپاین یا u300 کنوود)) چیه؟
فعلا واسه استیج جلو می خوام بگیرم تا بعد ایشالا با راهنمایی شما استیج عقب و یه ساب
فقط صدای کیفیتی می خوام ..یه بیس نرم و دلنشین
سلامنقل قول:
من پارسال یه کامپ گلیدن sqx165 با کمک حمید خان تهیه کردم
وضوح صدا، کیفیت، بلندی رو دست این کامپوننت ندیدم، ارزش خریدش بسیار بالاس به شرطی که آمپ خوبی هم داشته باشید
فوق العاده س
اها ممنون داداش.پس امکانش هس ک تو خونه ازش استفاده کرد.
ولی فعلا موندم بلند گو ، امپلی و پخش چی بخرم؟
Kenwood KFC-PS6995EX
Infinity 9633i
Pioneer TS-6965V2
کدومش خوبه؟
امپلی و پخش چی؟
درود دوستان
می خواستم یه سیستم مید رنج / توییتر / ساب / مید بیس (اگر با اونای دیگه جور در میاد) برای استیج جلو و پشت پرشیا پیشنهاد بدین. آمپ و پخش هم بگید. صدایی نرم و شفاف میخوام.
سلام دوستان من یه ضبط1853پایونییر و امپیلی 4کاناله CAdence fxa2400.4 دارم میخوام تا 500 تومن هزینه براش یه ساب و اسپیکر یا فقط اسپیکر بگیرم . اگه اسپیکری که بیس خیلی خوبی داشته باشه پیشنهاد میکنید که نیاز به ساب نباشه فکر میکنم با این مقدار پولم بهتر باشه . فعلا محدودیت مالی دارم . مرسی/
سلام پخش برای پراید تو حدود قیمت 200 یا 250 تومن چی پیشنهاد میکنید ؟
فلش بخوره . کیفیتش هم قابل قبول باششه
من 1853و2750 پایونییر استفاده کردم خیلی راضیم
سلام میدرنج و تیوتر رو برای جلو میخواید ؟ بعد عقب هم باز میدرنج و تیوتر ؟نقل قول:
پخش و امپ هم ندارید ؟
بودجه چقدره ؟
بعد اینم میدونید که با سوپر تیوتر و میدرنج یا میدبیس صدای نرمی ندارید دیگه فقط بلندیه صدا دارید و اینقدری شفاف که گوشاتون اذیت میشه :n02:
اگه بودجه رو یه کم افزایش بدین با 280 تومن x400 کنوود میشه گرفت.نقل قول:
اگه در حد همون 250 من نظرم کنوود u356 هست.
امروز باند کنوود 6995ex خریداری شد که پشتش نوشته ساخت چین . همش چین هست یا من جنس بد خریدم ؟!!!!!!!!!
سلامنقل قول:
همه چین هستن ولی جنس باکیفیت هست و توی این رنج قیمت میشه گفت بهترین
دوستان کسی pioneer TS-A1675S نو یا دست دو قیمت مناسب سراغ نداره؟
یعنی از پایونیر 6995s بهتره ؟ چون اون ویتنام هست و 20 تومان هم قیمتش کمترنقل قول:
سلامنقل قول:
تو این رنج چیز خوبی نمیتونید تهیه کنید.
من گلیدن mc130 رو به قیمت 195 و MC165 به قیمت 205 تومن رو پیشنهاد میکنم. نیاز به آمپ هم ندارن.
سلامنقل قول:
کلا پخشهای DVD قیمتشون بالاتر از معمولیهاس وگرنه کلا تصویریها صدای اونچنانی ندارن.
خیر روی 206 راحت 2din نصب نمیشه باید کلی تغییرات بدین.
بهتره ایندش بگیرید
سلامنقل قول:
همونطور که پیام جان گفتند یکی از بهترین کامپوننتهای موجود هس اما به شرط استفاده از امپ خوی و باکیفیت. 8400 اصلا مناسبش نیست.
من پیشنهادم برای امپ اگر جنس عالی میخواید ماسکونی one 130.4 هست 1.305 تومن.
اگر امپ خوب و با کیفیت که مناسبش باشه میخواهید گلیدن RS100C4 هست که 1 تومن قیمتشه.
سلامنقل قول:
کواکسیال میخواهید یا کامپوننت؟
میتونید یه جفت MTX T8693 بگیرید منتها امپ قوی مثل گلیدن RS150C2 میخواهد.ولی اگر کامپوننت انتخاب می کنید، باید حتما ساب هم تو برنامتون قرار بدید.
کواکسیال- دوستان پیشنهاد میکنیدTS-6900PRO پایونیر بگیرم با پولم(دیگه ساب نگیرم) یا یه باند و ساب ارزون تر
پایونیر نداشتم ولی بیس خیلی خوبی میداد کنوودنقل قول:
سلام.دوستان یه سوال دارم:من ک میخوام برا خونه یه سیستم درست کنم بخوام یه اینجوری کنم باید امپلی چند کاناله باشه؟
مثلا 4 تا بلندگو/یدونه ساب/2تا توییتر/2تا میدرنج اگه اینجوری باشه باید امپلی چند کاناله باشه؟
سلام
من میخواستم باند هلیکس e69x رو بگیرم ولی هرچی گشتم پیدا نکردم کسی جایی بلده داشته باش ؟
ایا باند شبیه این باند هست که ویژگی های این باند رو داشته باشه ؟
بدون امپ میخوام ازباند استفاده کنم
نه. راستش یه پرشیا دیدم که همه اینها رو روی تخته استج پشت بسته بود. از اونجایی که دوستان آگاه در این زمینه پافشاری فراوانی بر استیج جلو دارند گفتم که برای اونجا هم بلندگوهایی داشته باشم. من سوپر توییتر نخواستم. پس اگه با این اجزا صدا گوشخراش میشه تنها گزینه کامپوننت و ساب میمونه. نمیدونم چرا بیشتر با سیستمنقل قول:مید رنج / توییتر / ساب / مید بیس حال میکنم! شاید چون خوش رخ تره:n02:بگذریم، با 3 میلیون یه پیشنهاد از خودتون بدبن ببینیم چی میشه.:n06:
سلام دوسته من باند هیچوقت کاره ساب رو نمیکنه برات کلا رنج فرکانسیشون ف ق داره عزیز.نقل قول:
من نظرم اینه ساب باید باشه تو سیستم چه قوی چه ضعیف.