خوب جواب ندادین این 5مگ که گرفتم چیکارش کنم خوبنقل قول:
مگه شما اپراتور همونجا نیستین خوب اینو واسم ردیفش کنین دیگه
یا اگه این 5 مگ فعال قرار نیس بشه این دو مگ رو واسم فعال کنید اگه قراره سرعت شبش مثل روز باشه یعنی حدود 220
Printable View
خوب جواب ندادین این 5مگ که گرفتم چیکارش کنم خوبنقل قول:
مگه شما اپراتور همونجا نیستین خوب اینو واسم ردیفش کنین دیگه
یا اگه این 5 مگ فعال قرار نیس بشه این دو مگ رو واسم فعال کنید اگه قراره سرعت شبش مثل روز باشه یعنی حدود 220
نقل قول:به نظر من باید مهاجرت بکنیم به سایر سرویس دهنده ها. وقتی دور و برشون خالی شد میفهمن بی احترامی به کاربر یعنی چی ...نقل قول:
نوبر ISP نیست که. من که چند روز دیگه سرویسم تموم میشه درخواست جمع آوری میدم میرم یه شرکت دیگه.
دوستان جواب سوالم رو بدن ممنون میشم
شما با پشتیبانی تماس بگیرید و بفرمایید که مشکل رو براتون حل کنننقل قول:
جواب منطقی رو که باید بررسی کنم ولی در حالت عادی نباید اینجوری باشه شما از سیستمتون مطمعن هستید اپدیتی چیزی فعال نیست ؟نقل قول:
دوستان این ساعت رایگان که برای هر شب در نظر گرفتن شبی پنج گیگ هست؟
جناب Sat_Sat ممنون میشم سوال منم جواب بدین. :n01:نقل قول:
من 3 تا سوال دارمنقل قول:
1. اینکه شرکت باید به اسم خود ما ثبت شده باشه؟چون من خودم شرکت ثبت شده ندارم،اما یکی از بستگان داره که باش صحبت کردم گفت اگه بخوای میتونی از شرکت من استفاده کنی،میخوام رو خط خودم با مدارک ایشون اینترنت 10 مگ بگیرم،اینکار شدنیه؟کلاً چیزی رو بررسی میکنن؟مثل مکان و این چیزا یا فقط مدارک مهمه براشون؟
2. اینترنت 10 مگ هم شبانه رایگان داره؟ساعتش چطوره؟چقدر طول میکشه طرح جدید رو خط فعال بشه؟
3.امکانش هست یه عکس از لیست تعرفه های شرکتی برام بذارید ببینم چطوریه؟میخوام ببینم بصرفه هست یا نه
ممنون
دوست عزیز بهتره برای دانلود از سرور های قوی لینک بگیری و اینکه چند تا لینک با هم بزار برای دانلود اینجوری از کل پهنای باند می تونی استفاده کنینقل قول:
شما یه اساس نامه بیار و یه مدرک باقیش زیاد مهم نیست حالا برا خودت یه برا یکی دیگه:n02:
در مورد به صرفه بودن یا نبودن قابل توجه همه دوستانی که زیاد دانلود می کنن
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سرویس 10 مگ تو ساعت شبانه
متوجه منظورتون ندم یعنی چی شبی 5 گیگ هست ؟نقل قول:
بابا حالا یه نفر خواسته کمک کنه دیگه پشیمون نکنیم اش
یه سوال هایی میکنین به قرآن آدم میمونه
در آخر هم میگیم برای این چه جوابی دارین
آخه چرا اینهمه ادعا
به نظر هم دارم که صد در صد باید این محدودیت های مسخره رو عوض کنن که مثلا شرکت ثبت شده و از این مسخره بازی ها
این چیزها دیگه تو دنیای امروز خیلی مسخره است باید بتونی هر چقدر پول میدی امکانات داشته باشی
این کار ها همه گول زدن خودمون هست
چه ایرادی داره کاربر خانگی هم از سرعت بالای 10 استفاده کنه
البته منظور صحبت من به شخص خاصی نبود در کل میگم این روش اشتباه و غیر منطقی هست
غير از قرار داردن برنامه ها در فايروال
كسي ترفندي چيري بلد نيس كه جلوي استاده برنامه ها از ترافيك مصرفي اينترنت رو بگيره
تا ترافيك حجمي الكي هدر ندره
تموم اپديتا بستس تو ويندوزم ولي بازم ترافيك ميره
تموم عكسا رو هم تو مرورگرم بستم ولي با بازكردن 3-4 صفحه از اين تاپيك 1 مگابايت ميره
اخه مگه هر صفحه چندكيلوبايت حجم داره كه اينطوري داره از ترافيكم كم ميشه؟
از کنترل پنل روی گزینه ی schedul tasks کلیک کن و همه ی taks ها رو پاککن،اینا خیلی حجم مصرف میکنننقل قول:
من هم شاتل 128 دارم
سرعت دانلود به 300 هم میرسید:n10:
اما در اواخر سال 92 به 50 رسید که الانم اینطوره
موندم چی بگیرم:n15:
سرویس art شاتل رو بگیر...مرکزچندی؟نقل قول:
مرکز 4 هستم
سرعت send چقدره؟برا من سند هم خیلی مهمه!نقل قول:
این دو تا ستون مصرف حجم یکیش باید سند باشه یکی رسیور،درسته؟
سرویس art1 بگیر با سرعت100 دانلود کن(البته اگه دانلود بازی که بیخیال!چون محدودیت شدید داره)نقل قول:
خوب دو هفته گذشته سه بار زنگ زدم و هنوز هم میگن رسیدگی میشه پول 5 مگ دادیم 512 استفاده میکنیم پولش جهنمنقل قول:
سرویس دهیشون تو حلق بدخواهای ...
این 5 مگ خودشون میگن برای کاربرای عادی نیست آقا من فوق لیسانس عمران دارم کاری نداره فردا میرم نظام مهندسی یه دفتر میزنم کارم نمیکنم
جمع کنید مسخره بازیارو !
حالا که من اینو گرفتم اصلا میشه سر ماه عوضش کرد یا نه همچنان باید ماهی 27000 تومن بدم و همون 512 ی 5 مگ نمارو تمدید کنم
دوستان کسی هست سرویس 512 داشته باشه شبا با سرعت 200 به بالا رایگان دانلود کنه
حداقل سرویسی که میشه باهاش شبا ساعات رایگان 200 کیلوبایت بر ثانیه دانلود کرد
کدومه چون زنگ زدم جواب سربالا میدن!
خیلی وقت بود آماری ارائه نکرده بودیم اینجا :)
رشت - مرکز 4 - اندیشه سبز خزر - سرویس 1024 محدود - پورت مخابرات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با دانلود منیجر هم سرعت از 140 تا حداکثر 170 در نوسانه در تمامی 24 ساعته شبانه روز
اوضاع همچنان مثه قبله و از چند ماه پیش که حداکثر سرعت همه ی سرویس هارو آوردن پایین ما ناراضی:n27:جدیدا آخر شبا اوضاع پینگ خراب میشه بعد چند ساعت درست میشه و قطعی و اینا هم خدارو شکر تو هفته ی اخیر نداشتم !:n29:
این مشکل packet lost کنی میخواد درست بشه آخه
من لایو بازی میکنم و خیلی داره اذیت میکنه
چیزی که خیلی برام عجیبه و امروز واقعا من رو متعجب کرد اینه که بازی رو در حالی اجرا میکنم که پینگ و سرعت دانلود خیلی مناسب هست ولی داخل بازی فریز میشه
این در حالیه که امروز در حین بازی که این مشکل رو داشت به دانلود شروع کردم و حداکثر سرعت رو روی 30 گذاشتم در کمال تعجب متوجه شدم که مشکل بطور کامل برطرف شد!!!!
سلامنقل قول:
من جدیدا اینترنت 2 مگ آشنای اول گرفتم سرعت روزانش 220تا 240 ولی سرعت شبانه به 90 کاهش پیدا میکنه از سرورهای داخلی و خارجی هم فرقی نمیکنه اگر اینطوری باشه 1 مگ اندیشه با 2 مگ آشنای اول فرقی نمیکنه
خط 3 هستم شما میتونید مشکل منو حل کنید کی میتونم با شما تماس بگیرم؟
سلامنقل قول:
من حدود 2 ماه پیش با پیشنهاد شما و چند نفر دیگه اومدم از آشنای فردا، 2مگ گرفتم. الان خیلی راضی ام! :n02:
سرعت شبانه عالیه و کم نمیشه، شبی 4-4.5 گیگ دانلود میکنم. توی ماه گذشته فکر کنم بالای 100 گیگ دانلود کردم!
الان اومدم دیدم که شما یه عکس از پنل سرعت 10 مگ گذاشتین، من نمیدونستم که این سرعت ها هم دانلود شبانه دارن!:n19:
رفتم تعرفه ها رو دیدم، میخواستم بپرسم اینی که نوشته: "تا 96 گیگابایت حجم تظمین شده" و "Up to 10 Mbps"، خب معنیش اینه که تا 96 گیگ سرعت 10 مگ هست و بعد پایین میاد، درسته؟ چه قدر پایین تر میاد؟ فقط سرعت شبانه یا کلا پایین میاد؟
شما که 20 گیگ دانلود کردین، از کل مدت زمان رایگان استفاده کردین؟
چون با سرعت 10 مگ باید حدود 25 گیگ بشه دانلود کردن توی 6 ساعتی که رایگان هست.
ممنون
راستی، الان توی پنل من توی قسمت تغییر حساب یه گذینه هست به اسمه: "2 ماهه رایگان 4GB-2M"، این چیه دقیقا؟
512 اندیشه پورت مخابرات ماهی 18 و 500
سرعت روز و شب ثابت 125 هست
توی ساعات رایگان هم اگه یکسره از 1 تا 7 بزارید تا 2 گیگ 200 مگ دانلود میشه کرد
اینم واسه دیشب من
منم همین مشکل رو دارم متاسفانه!نقل قول:
سلام.میخواستم دوستانی که تجربه بیشتری دارن به راهنمایی بکنن،خط 4 میخواستم ببینم به نظرتون چه سرویسی بگیرم،ترجیحا نا محدود باشه،سرعت دانلود هم تا 50 60 باشه واسم کافیه،چون نمیخوام هزینش بالا بره،پیشاپیش ممنونم.
خوب من برای 4امین و 5امین بار زنگ زدم دوستان فرمودند شما دیگه چیزی نمونده سرویستون تموم بشه صبر کنید تموم شه بعد دوباره سرویس بگیریننقل قول:
معنی حرف:ما سر شما تو روز روشن کلاه گذاشتیم و پولتونو خوردیم پنوش جونمونپ میخواستی حواست باشه!
حالا این 5 مگ که من دارم روزا سرعت در حد 512 هم نیست ولی شبا لینک کاملا مستقیم 190-230 دانلود میکنه
حالا این دوستمون گفتن 2 مگشون شبا 90 میشه!
میخواستم 2 مگ بگیرم منم البته چاره ای هم ندارم و خواهم گرفت!
یه قانون نانوشته تو اینترنت ایران هست که سرویسها هر چی باشن سرعت دانلودشون نصف سرعت اسم سرویسه مثلا 512 حدود 200 دانمیکنه
و 1 مگ حدود 400 تا که خداروشکر آشنای اول کلا همه سرویسهارو محدود کرده به 200 و گفته خلاص بزار تبعیض نباشه!
اگه افغانستانی که یه زمانی مسخرش میکردیم یا کره شمالی همچین وضعی دیدین من دیگه شکایتی نمیکنم
حتی عراق!!
حالا میخواستن نتو ملی کنن بابا یه دفعه تمام خطوط اینترنتو جمع کنید به خدا قسم یه نفرم صداش در نمیاد جووناهم از فیس بوک میکشن بیرون میرن دنبال کار و زندگی!
سلام 2 مگ آشنای اول که تا 240 سرعت دانلودشه ساعات رایگان سرعتش میاد پایین؟
اگه میاد که اندیشه 1 مگ بردارم که تمام روز 140_170.
ما فعلا نت پرسرعت نداریم این سرعت دانلود همراه اوله ( دمش گرم ) . ایرانسل 8 تا 13 هستش. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام شما شاید بتونی isp رو عوض کنی ولی جایی که من هستم یه isp بیشتر نیستنقل قول:
دوستان آشنای اول اوضاع پینگش چطوره؟
آنلاین ثبت نام کردم آشنای اول، پینگش اگه همین جوری ثابت باشه خوبه! سرعت دانلود مهم نیست 2-3 سال اندیشه نامحدود داشتم تمام اینترنتو دانلود کردم! :n02:
256 نامحدود 1 به 10 پورت اندیشه سرعت از 3 تا 8 از چاله افتادم تو چاه پورت مخابرات داشتم با همین سرویس 20 تا 30 میرفت . ای خداااااااااااا راستی مرکز 5
سلام
من شرکتم تهران ثبت شده و فعال است می تونم 5 یا 10 مگ از مخابرات سرویس بگیرم یا اینکه شماره خط هم براشون مهمه که مال شرکت باشه؟
واسه منزل جدید میخوام اینترنت بگیرم مرکز2(خیابون تختی ساکنیم) میشه بفرمایید چه شرکتی خوبه؟(شاتل و پارس که پورت خالی نداشتن)
دمتون گرم:n16:
با مدارک شرکت الزاما باید واسه خط شرکت اینترنت گرفت یا واسه خونه میشه ؟ چه مدارکی میخواد ؟ ممنون
سلام دوستان. چند سوال درباره اینترنت آشنای اول دارم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
1) آیا درسته این شرکت حجم دانلود شده در ساعات رایگان 1تا7صبح رو از اکانت کم میکنه و برای اینکه اپراتورهاش بتونن این حجم اشتباهی کم شده رو به اکانت برگردونن، باید حتما یکبار در ساعت 1 و یکبار در ساعت 7 مودم خاموش و روشن بشه؟
2) سرعت سرویس های 1مگابیت و 2مگابیت این شرکت در روز و شب چقدره؟ آیا سرعت ثابته یا نوسان داره؟ وضعیت پینگ این سرویس ها نسبت به سرویس های مشابه شرکت های دیگه چطوره؟ و اینکه آیا کیفیت سرویس های آشنای اول در مراکز مخابراتی مختلف، فرق میکنه؟
3) آیا درسته که برای گرفتن سرویس های 1مگابیت به بالا حتما باید دانشجو باشی و کارت دانشجویی ارایه بدی؟ راهی نداره که بشه سرویس 1یا2مگابیت رو بدون کارت دانشجویی گرفت؟
حواستون باشه جدیدا اعلام کردن خطی که رانژه بشه تا 3 ماه نمیشه تغییر شرکت بدین و باید رو همون شرکت باشین , البته استثنا اینه که مثلا اگه بخوای از شاتل جمع کنی بری آشنای اول میشه ولی برعکس نمیشه , خخخخخخخخخخخخ
اینطور که مشخصه مخابرات شمشیر رو برای سایر رقبا از رو بسته , ببینیم میتونه سرویس خوب بده یا نه