چقدر بهشون تیر زدی اینا یکم سگ جونن باید زیاد تیر بزنی:20:
Printable View
چقدر بهشون تیر زدی اینا یکم سگ جونن باید زیاد تیر بزنی:20:
یادمه منم توی اون مرحله گیر کرده بودم بار اول دلیلشم این بود که سعی می کردم خودم بزنم واسه همین کنترل موتور رو از دست می دادم و این باعث می شد نتونم خوب جا گیری کنم نتیجه اش هم این بود که بیگ اسموک نمی تونست شلیک کنه و بکشه
مهدی اصلا می تونی از قطار جلو بزنی ؟ یعنی توی بعضی لحظات باید بتونی سرعت بگیری و از قطار جلو بزنی اگه با نهایت دقت بری ولی سرعت موتور اجازه نده که بتونی جلو بزنی یعنی اشکال از بازیه نه تو چون ورژن ویرایش شده ای که من داشتم سرعت سانچز رو آورده بودن پایین واسه همین نمیشد اصلا به گرد اون قطار برسم. نکنه مال تو هم اینطور باشه
به رگبار بستمشون....هرچی زدم اصلا روشون اثر نکرد....نقل قول:
آقا مهدی این save نسخه من ببین اگه میتونی این رو با نسخه خودت load کنی بگو تا من از اول بازی رو شروع کنم وتا بعد از مرحله ای که میگی برم و برات آپ کنم
کد:http://www.4shared.com/file/186704972/4f52f157/GTA_San_Andreas_User_Files.html
نه من میتونم از قطار جلو بزنم مخصوصا سر پیچ اول و قبل از رسیدن به تونل اول....به راحتی ازش جلو میزنم...ولی نیمدونم چه مرگیشه هرچی بهشون شلیک کردم (البته با رمز) نتونستم اونارو بکشم...فکر کنم بازیم باگ داره....نقل قول:
نه متاسفانه اجراش نکرد و از بازی خارج شد.....نقل قول:
یه سوال عجیب
ممکنه به خاطر این باشه که من دارم تو ویندوز 7 این بازیو میکنم؟ این باگ ها بوجود اومده باشه؟؟؟؟
اونم با توجه به قدیمی بودن بازی
جالبه :31::31::31::31:ولی من خودم به همون روش 1000بار ردش کردم
من رو ویندوز 7 یه دفعه تمومش کردم به این مشکل بر نخوردم
مهدی ببین سعی کن سرعتت رو تنظیم کنی باز هم میگم حتما باید طوری حرکت کنی که درست اون افراد بالای قطار کنار شما باشن نه جلو بزنی نه عقب بمونی سعی کن فقط درست کنترل کنی اگه بتونه حرکت خوبی داشته باشی و موقعیت رو برای بیگ اسموک فراهم کنی خیلی راحت می کشتشون. فقط باید سرعتت رو با قطار سینک کنی همین
ببین دیگه دقیقتر از اینکه خودم با کد و رمز برم بالای قطار از یه قدمی اونا بهشون شلیک کنم....
کشته نمیشن لامصبا....
البته یه بار در کمال ناباوری رنگ جونشون از سبز به زرد تغییر کرد.....:18:
با آر پی جی بزنشون اگه نشد کنار قطار رمز منفجر کردن ماشینها رو بزن