من بازی رو با حدود 49 فریم در ثانیه بازی میکنم
Printable View
من بازی رو با حدود 49 فریم در ثانیه بازی میکنم
نه دوست عزيز اين بازي داستانش تو 60 درصد تموم ميشه ولي بعد اون هم چند مرحله اضافي مثل همون زدن كفترها و پريدن هاي از روي پل ويا دنس كنار دريا وغيره هستش كه اره اونا رو هم تركوندم چون 7000 تومن پولشو داده بودم دو هفته بود كه به كوب داشتم بازي مي كردم وبالاخره تمومش كردم لاكردارو ولي خيلي حال داد نوش جون فروشنده اين 7000 تومن
در ضمن بچه مي خوام يه بازي خوب شروع كنتم شما ميگين كدوم بزي رو شروع كنم؟
اینم از پلیسهای نگون بخت GTA
(تذکر : به کسانی که بیماری قلبی دارن دیدن این عکس توصیه نمیشود)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله دوست من من اين بازي رو كه 60 درصد خود داستان بازي بود رو تموم كردم و40 درصد هم كه ماموريت هاي متفرقه بود رو تموم كردم در ضمن 2 هفته داشتم به كوب بازي مي كردم وخيلي حال داد اون 7000 تومن نوش ج.ن فروشنده
بچه ها من بازی رو تا درصد 65.85 رفتم دیگه هیچی تو شهر نیست که انجام بدم کسی میدونه چه کار باید کرد
کسی نمی خواد جواب مارو بدهنقل قول:
من دوبار ویندوز رو عوض کردم
و هر بار تقریبا 4% از بازی رو رفته بودم(چقدر زیاد!!!!)
دیگه حوصله ندارم مرحله های تکراری رو برم.
جان ما کمکم کنید.
نکته : منظور از C درایو ویندوز شما است .
این مسیر برای ویندوز ویستا است .
C:\Users\Beny\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\savegames
این هم مسیر ویندوز XP به نقل از کاربر 779 :
C:\Documents and Settings\Sony3000\Local Settings\Application Data\Rockstar Games
بهترين و سالم ترين کرک را که سازگار با پچ است اگر کسي دارد بگذارد.
کشتن تمام Flying RAt ها. ملاقات کردن با تمام Stranger ها. تمام کردن دزدی ماشین ها Delivery ها مسابقه ها و ...نقل قول:
سلام دوستان.
من الان اون جایی از بازی هستم که خونه ی رفیقم آتیش گرفته و میره به خونه ی جدید.
نمی دونم چقدر از بازی باقی مونده.
یه دفعه توی بازیدیدم یه خانومی کنار خیابون وایساده. رفتم جلوی پاش بوق زدم. دیدم اومد سوار ماشین شد.
یه بار دیگه هم دیده بودم که یه خانومی جلوی یه ماشین ایستاده و شروع کرد به غر و غمزه دان. بعدش هم سوار اون ماشین شد و ادامه ماجرا.
خداییش به این میگن بازی.
حالا شما این بازی رو با لطفعلی خان زند مقایسه کنید...