من پیشنهاد میکنم شما به جای گوشی گران قیمت، یک تبلت و یک گوشی ارزان قیمت تهیه کنید.نقل قول:
خصوصا تبلت خیلی به درد شما که دانشجو هستی خواهد خورد.
حدود 400-500 هزینه تبلت کنید و 200-300 هزینه گوشی.
Printable View
من پیشنهاد میکنم شما به جای گوشی گران قیمت، یک تبلت و یک گوشی ارزان قیمت تهیه کنید.نقل قول:
خصوصا تبلت خیلی به درد شما که دانشجو هستی خواهد خورد.
حدود 400-500 هزینه تبلت کنید و 200-300 هزینه گوشی.
چون طرفدار برند سونی هستین پس اگه در مقایسه گوشی های هم قیمت خودش مشکل خاصی نداره بگیریدش چون دید مثبتی نسبت بهش داریننقل قول:
ولی به شخصه برند سونی رو در رده چندم بهش نگاه میکنم، و گوشی هایی جی 3 یا اس 5 رو ترجیح میدم به این گوشی
اس 3 دوسیم یا a3 گزینه مناسبی هستنقل قول:
Asus Zenfone 6 A600CGنقل قول:
Samsung Galaxy E5
ASUS PadFone 2 - 16GB (یه مقدار قدیمی شده ولی تبلت و گوشی بودنش میتونه جذاب باشه براتون)
درود دوستان.
گوشی زیر 1 تومن با دوربین سلفی 8 چه مدل هایی داریم؟ (غیر از Htc 820)
سپاس.
سلام.خواهش میکنم...دوست عزیز به لحاظ سخت افزاری تقریبا میشه گفت که z3 و z2 با هم "تقریبا"هیچ فرقی ندارن به جز کلاک پردازنده z3 که 200 مگاهرتز بیشتره که اصلا به چشم نمیاد...نقل قول:
z3 dual مدلیه که به صورت رسمی و با گارانتی و نمایندگی وارد ایران شده مدل تک سیمش هم هست...
اما...
بهترین راه برای خرید این دو گوشی فوق العاده خوش قیمت اینه که بری گوشیو بگیری دستت با هر کدوم بیشتر حال کردی بخریش...چون اینجا بحث فراتر از اعداد و ارقام و ریویو هستش و پایه عمله...
میشه بگید تبلت برای دانشجو به چه کار میاد؟چون بنظر میاد لپ تاپ واجب تره و بیشتر نرم افزارهای کاربردی را میشه روش نصب کردنقل قول:
درضمن متاسفانه دانشجو هم توی ایران خوراکش تقلب هست و مسلما گوشی خوب اینجا به کارش میاد
سلام دوست عزیزنقل قول:
تو این رنج قیمت گوشی Samsung Galaxy Grand Prime هم گوشی خوبی هستش که قیمتش حدود 550 تومن هستش و چهار هسته ای و صفحه نمایش 5 اینچی هستش ، باتریش هم 2600 میلی آمپر هستش که عالیه و خیلی خوب و با کار کردن حتی تا دو روز نگه میداره !
دو سیمکارته هم هستش !
من خودم واسه برادرم خریدم چند هفته پیش !
یه محافظ ضد ضربه هم بندازی روش که حدود 40 تومن قیمتشه و با قاب و ... حدود 600 تومن میشه قیمتش !
ساخت ویتنام هم تو بازا هستش که خوب به نظرم از چینیش بهتره !
سلام دوستان
میخواستم بدونم که گوشی اس 6 سامسونگ الان ارزش خریدن داره ؟ واقعا می ارزه با این قیمتش ؟
تو دیجیکالا نسخه edge با 64 گیگ حافظه داخلی قیمتشو زده 2660 تومن ، می ارزه واقعا ؟ یا با صبر کردن قیمتش ازین معقولتر میشه ؟
در حال حاضر بهترین گوشی موجود در بازار همین S6 هست از نظر قدرت و تکنولوژینقل قول:
نسبت به امکانات قیمت خوبی داره ولی پایین تر هم میاد و کاملا بستگی به خودتون داره که آیا این مقدار پول رو میتونین پرداخت کنین یا نه!
این مبلغ با اومدن مدل های جدید هم کمتر از اینی که هست میشه ولی هرچی بیشتر صبر کنین بیشتر درگیر مدل ها میشین!!!
این تفکر شما در مورد متقلب بودن دانشجوها واقعا مایه تاسفه.نقل قول:
ضمن اینکه با این قیمت که نمیشه لپ تاپ خرید.
از ما که گذشت ولی اگر زمان دانشجویی ما تبلت وجود داشت، حداقل کاری که باهاش میکردم این بود که از تمام کتاب ها و جزواتم عکس میگرفتم و همیشه همراهم داشتم. در صفحه موبایل که نمیشد متن را خوب خواند ولی در تبلت حداقل 7 اینچی این کار را میشه انجام داد.
بگذریم از دسترسی به اینترنت و ... در صفحه نمایش بزرگتر نسبت به گوشی و بسیاری مزایای دیگر.