نقل قول:
ممنون از راهنماییت دوست عزیز ولی من بخش setup را پیدا نکردم یا شایدم اصلا نداره-راه دیگه ای نیست؟
با تشکر
Printable View
نقل قول:
ممنون از راهنماییت دوست عزیز ولی من بخش setup را پیدا نکردم یا شایدم اصلا نداره-راه دیگه ای نیست؟
با تشکر
كسي نيست جواب من رو بده:46:نقل قول:
دوستان میشه اوریج پینگ 4.2.2.1 رو در وایمکس ایرانسل رو اعلام کنید جند هست ؟
کیفیتش که قطعا خوبه. ولی پینگ رو باید بی خیال شی! به قول یکی از دوستان تو ایران پینگ اصلا معنی نداره!:41:نقل قول:
اما خوب تعرف اش از مبین نت بالاتره.راستی مودم فقط مودم یو ای اس بی بگیر.:46:
ممنون. مودم يو اس بي به درد من نميخوره. چون من همزمان ميخوام با 2 تا سيستم كار كنم بايد واي فاي بگيرم و اينكه كيفيت و سخت افزار واي فاي خيلي بهتر از يو اس بي هستش.نقل قول:
مودم واي فاي كدوم بهتره كه موقع درخواست مودم رو انتخاب كنم.
متاسفانه مثله اینکه این مودم ها هم از نرم افزار کانکشن آماده استفاده می کنند ... من هم قبلا وایرلس usb داشتم همین مشکل رو داشتم . شما ویندوزت چیه ؟ اگر 7 هستش یه اکانت sstp تهیه کن احتمالا مشکلت حل خواهد شد . یا سرورهای اکانت هایی که گرفتی رو 1 بار Ping کن ببین اصلا جواب میده یا نه . ولی مطمئن باش از سمت ایرانسل بازه و میشه کانکت شد .نقل قول:
---------- Post added at 04:13 PM ---------- Previous post was at 04:09 PM ----------
اوریج 230ms هستشنقل قول:
سلام دوستان
من میخوام تا قبل از شروع کلاس های دانشگاه یه وایمکس بگیرم رفتم قیمت های ایرانسل رو دیدم
خوب بود طرح تابستانه 3 ماه 512 نامحدود + مودم رایگان 180 زده بود
نوشته بود در صورت عدم رضایت کاربر باز پرداخت میشه و پس میدن پول رو
میخواستم ببینم این راسته؟؟
شما که دارین از سرعتش رازی هستین؟؟
افت سرعت نداره؟
بعد یه چیز دیگه
زنگ زدم ایرانسل گفت برای سرعت های 128 به بالا باید معرفی نامه از شرکت داشته باشیم
من الان ساکن قم هستم که تحت پوشش وایمکس ایرانسل نیست ولی میخوام تهران از وایمکس استفاده کنم حالا اگر معرفی نامه از یه شرکت که توی قم هست ببرم ایرادی نداره؟ چون قم تحت پوشش شبکه وایمکس نیست گفتم شاید گیر بدن
ممنون میشم راهنمایی کنید
نقل قول:
خوب مودم BM632 بهتره!:27: کسی از مودم WIXFBR تعریف نکرده.:13:
دوستان وضعیت مودم من اینجوریه
CINR : 8db
RSSI : -85
ولی نوسان سرعتم چند روزیه زیاد شده قبلا نمی دونم چند بود چون مدت زیادی نیست وایمکس گرفتم دقت نمی کردم به اینا ولی چند روز اول سرعتم خوب بود و نوسان نداشت آنتن هم همیشه خدا 2 چراغه مودم رو گذاشتم طبقه بالا چون پایین آنتن نداشت ... حالا چه کار میشه کرد که بهتر بشه؟
BM632W تموم شده و فعلا فقط FBR105 موجوده :31:نقل قول:
سیگنال ضعیف و بی کیفیتی دریافت میکنیدنقل قول:
جای مودم رو عوض کنید