چطوری میشه آیتمهها رو آورد توی دسکتاپ اوبونتو مای کامپیوترش کجاس؟
Printable View
دوست عزیز لطفا قوانین انجمن رو رعایت کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسیاری از سوالات توسط دوستان مطرح شده اند که می توانید با رجوع به فهرست هر تاپیک به آنها دست پیدا کنید و یا اگر هنوز در فهرست نیامده اند با جستجو در انجمن به جواب مورد نظر خود برسید. توجه داشته باشید که بیشتر موضوعاتی که در تاپیکهای اختصاصی مطرح شده اند قابل اجرا در همه توزیعها می باشند(بعضی با کمی تغییر ) اگر سوال شما مربوط به توزیع خاصی ( مانند اوبونتو و یا پارسیکس و یا جنتو است) در تاپیک آن توزیع بپرسید، اگر سوالتان مربوط به مسایل ابتدایی (مانند کدام توزیع برای من مناسب است و غیره) در تاپیک شروع کار با لینوکس مطرج کنید و اگر به هر شکلی سوال شما در این قالب ها نمی گنجد سوال را به صورت تاپیک جداگانه ای مطرح کنید.
sudo apt-get -d install firefoxنقل قول:
فایلها در /var/cache/apt/archives
ذخیره میشه
اگه دستور
sudo apt-get install firefox
رو اجرا کنید فایرفاکس بدون نیاز به اینرنت نصب میشه
..........من الان از ویندوز استفاده میکنم و سیستمی هم که میخوام فایرفاکس نصب کنم اینترنت نداره .........در ضمن فایرفاکس مثال هست ........ چند نرم افزار دیگه هم هست..... راه کاری میخوام که برای هر نرم افزاری جواب گو باشد .............نقل قول:
این دستورات رو پشت سر هم در ترمینال اجرا کن تا لینک نرم افزارهای موردنیازت در فایل links.txt ذخیره بشه بعد توی ویندوز اون لیست رو دانلود کن :نقل قول:
بجای فایرفاکس اسم نرم افزار مورد نظر رو بنویسکد:apt-get install -qq --print-uris firefox | cut -d' ' -f1 | sed "s/'//g" > links.txt
بعد از دانلود پکیجها در ویندوز همه فایلها را در یک پوشه بریز و به سیستم لینوکس انتقال بده و دستور زیر رو برای نصب اجرا کن :
کد:apt-get -o dir::cache::archives="/directory" install firefox
نقل قول:
چقد ریز نوشتی :دی
پینگ گرفتی ببینی نت داری یا نه؟
تایم اوت داد یعنی اصلا نت نداری اگه داد هم ی مرورگر دیگه بنصب ببین کار میکنهکد:ping google.com
کد:sudo apt-get install opera
سلام....
من باز اومدم!!!
اقا تصمیم کلا بر این گرفتم که دل رو به دریا بزنم و توزیعی از اوبونتو رو نصب کنم...(شاید ایروسه چیه که بروبچ وطنی کار کردن!! خوبه اصلا؟!)...
اما باز یه سوال یادم اومد.... اینکه درسته ایندهی درسیم ممکنه نیاز باشه php کد بزنم(که مشخصا خونش لینوکسها هستن!!)...ولی برا برنامه نویسی برای شغلم!! که دات نت هستش باید چیکار بکنم؟!
ایا میتونم رو جناب VBOX ویندوز ۸ و ویژوال اوستودیو و اینا رو نصب و استفاده کنم؟!!مشکلی پیش نمیاد؟؟(با توجه به اینکه رم لپتاپ و سیستم خونگی هردو ۲ گیگی هستش؟!)
-------------------
دوست عزیز، اوبونتو یک تم زیبا برای ویندوز نیست!!!!یک سیستم عامله.... مثل این میمونه که از پیکان گوجهای سوار موشک بشی و دنبال ترمز دستیش بگردی!!!نقل قول:
الیایحال، تا نسخهی ۹.۴ که من دارم!! باید بری تو بخش Places و در اونجا لیست درایو هات رو برات میده... روش کلیک میکنی، خودکار اضافه میشه به دکستاپ!! و میتونی باش کار کنی!...(معمولا تو دسکتاپ ایکن نمیریزن )
در خصوص اتصال به اینترنت، طبق فرمایش دوستمون پینگ کنین اگر نه که همون ایکن اتصال رو چک کنین که ایا وصل شدین یا نه!! چون وقتی وصل بشین دیگه مشکلی نداره که استفاده نکنه!!
اوبونتو برا کسی که تازه از ویندوز اومده باشه یا با ایکن هاش اشنایی نداشته باشه یه خورده گیج کننده هستش.... ولی سریع بهش عادت میکنین..!!
.............................
مثلا؟.........نقل قول:
دستورایی مثل ست کردن پرو*کسی و از این قبیل...نقل قول: