واقعا ممنونم فلش رو میزنم میفروشم بره
این نوکیا این همه آدم رو مسخره کرده زنده باد سامسونگ شاید برم جت بخرم S8000
Printable View
واقعا ممنونم فلش رو میزنم میفروشم بره
این نوکیا این همه آدم رو مسخره کرده زنده باد سامسونگ شاید برم جت بخرم S8000
خب مثل بازی های دیگه نصبشون کن و بعد به قسمت بازی های انگیج میری و بازی میکنی :20:نقل قول:
موفق باشید!:40:[/QUOTE]
وقتی بازش میکنم همون صفحه Demo بازی باز میشه و میگه تعداد بازیهای دمو تموم شده؟؟؟
سلامنقل قول:
عزیز هر گوشی مشکلات خودشو داره.
این ان82 واقعا چیزه تکیه .حالا وقتی گوشیه دیگه خریدی میفهمی که ان82 چی بوده.تازه ساپورت گوشی رو از نظر فریم ور هیچ شرکتی مثله نوکیا نداره.
در کل هرچی میخری انشا الله یه عمر برات کار کنه.:31:
ورژن های بالاتر رو استفاده کن و منتظر باشید!نقل قول:
شاید یه ورژنی بالاتری اومد که دوربینش عالـــی بوده باشــه !
زود تصمیم نگیرید برای فروشش :41:
حرف این دوستمون رو من تایید میکنم بعد از فروش حالاســت که میگی همون N82 بهتــر بود :20:نقل قول:
موفق باشید!:40:
خب دوســت عزیز شما باید کرک شدش رو دانلود کنید => زیاد وارد نیستم :41:نقل قول:
این بازی Demo بوده و نیاز به کرک داشتـــه ...
اینجا هم میتونی مطرح کنی مشکلت رو :46:
مهم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
موفق باشید!:40:
چشم انشالله بعد از فکر کردن تصمیم میگیرم
از همه تون تشکر میکنم
من واقعا متوجه نمیشم بعضی از دوستان چی میگند.من این گوشی را از ورژن 10 داشتم و هربار با آمدن آپدیت جدید به ترتیب به 11و20و30و31 وحالا هم به 35 آپدیتش کردم ولی هیچ موقع با افت کیفیت دوربین مواجه نشدم و به نظرم هربار نسبت به قبل یا بهبود داشته و یا حداقل تغییری نکرده.
من هم به 35 اپگرید کردم و متاسفانه خیلی کم از کیفیت دوربین کم شده ولی فقط کافیه که مقدار exposure و contrast رو خیلی کم بالا ببرید تا دوباره مثل سابق خوب عکس بگیره درعوض سرعت گوشی عالی شده
دوستان باور کنید راست میگم من از عکس و دوربین اینجور چیزا خوب سر در میارم واقعا کیفیت دوربین افت کرده امیدوارم با ورزن جدید این مشکل برطرف بشه در هر حال من 31 رو به 35 ترجیح میدم
حق با ایشونه.نقل قول:
ننخستین چیزی که پس از بروزرسانی واقعا خورد توی ذوقم همین بود...! :13: