کسی نیست جواب منو بده؟
Printable View
کسی نیست جواب منو بده؟
نرم افزار رو با نرم افزارهاي مخصوص حذف برنامه ، پاك كنين از روي سيستم. مثله Your Unistaller.نقل قول:
سلامنقل قول:
کلن برنامه های تغییر شکل ویندوز موقع پاک شدن یه سری فایلها را باقی میزارن.
که فکر نکنم بشه کاری کرد.
آره پاک کردن ریجستری کار خوبیه ولی در مورد اون فایلهای قرمز میتونه ا همون برنامه باشه.
پیشناهد اینه که یه ویندوز دیگه نصب کنی.
سلامنقل قول:
این پک ها که ظاهر ویندوز ها رو تغییر میدن معمولا قبل از نصب یک Restore Point میسازن.
2 راه بنظر میرسه Restore کردن و یکی هم استفاده از نرم افزارهای پاک کننده نرم افزارها مثلYour Uninstaller Pro که joe_satriani عزیز هم اشاره کردند.
موفق باشید :40:
با درود...
براي دانلود درايور جديد كارت گرافيكم به سايت گيگا بايت رفتم . براي كارت منgts250 چند تا درايور مختلف موجود بود براي ويندوزهاي مختلف 32 يا 64 بيتي.
اما من از ايكس پي و7 كه هردو 32 بيتي هستن استفاده ميكنم.حالا سئوالم اينه كه اگه درايور مخصوص 7 رو دانلود كنم ميشه براي ايكس پي هم ازش استفاده كرد يا بالعكس؟
چون سي دي كه همراه كارت هست يك درايور داره كه روي هر دو ويندوز نصب ميشه ...
در ویندوز xp چطور وقتی مودم دیال آپ در حال شماره گیری هست صدای شماره گیری رو توی اسپیکر بشنوم؟و بعد از اینکه طرف گوشی رو برداشت و حرف زد صداش بیاد؟در تنظیمات باید چیکار کنم؟
سلام
من جدیدا یه ویندوز xp سرویس پک 3 نصب کردم، آنتی ویروسم هم آپدیته
منتها امروز کامپیوترم ویروسی شد طوری که بک گراند دسکتاپم کاملا سیاه شده و یه پیغام دائمی در گوشه پایین و سمت راست صفحه دیده میشه(شکل زیر):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفتم سایت مایکروسافت:
گفت باید validate کنی که خوب اونم پولیه!کد:http://www.microsoft.com/genuine/downloads/validate.aspx?PartnerID=107&LegitCheckError=3
هر از گاهی هم این پیغام در گوشه راست و پایین صفحه ظاهر میشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر شما چی کار باید بکنم که این مشکل حل بشه؟
اگه میشه یه راه حلی غیر از نصب دوباره ویندوز بگین، چون واقعا حال نصب دوباره و نرم افزارای روش رو ندارم(ایمیج شم نگرفتم...)
خلاصه که بی زحمت بگین چه جوری میشه این مشکلو فیکسش کرد؟ خدا خیرتون بده.
نرم افزارهای قانونی کردن (Validate كردن) ویندوزنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=74400
سلامنقل قول:
خودتون دارید میگید درایور مخصوص ویندوز 7 پس نباید رو XP نصب بشه.
اما درایور ویندوز XP رو میشه رو 7 نصب کرد.
باید گزینه ی Enable Modem Speaker رو از تنظیمات مودم تیک بزنی.نقل قول:
در ضمن بعضی از مودم ها از این قابلیت پشتیبانی میکنند.
کار دوم رو که گفتید فکر نکنم بشه انجام داد.
موفق باشید :40:
ممنونم از جواب های شما
با ریپیر کردن ویندوز می تونه مشگلم حل بشه یا نه؟
من cd کینگ رو دارم اون برنامه ایی که معرفی کردید توی این cd هست یا می تونم دانلود کنم؟
مسعود جان گفتید با Restore میشه حل کرد چطوری باید این کارو بکنم؟