برای تنظیم دکمه های گیم پد (دسته), در زمان اجرای بازی (زمانی که باید نسخه "دایرکت ایکس" رو انتخاب کنید) از نوار منو, گزینه Settings و سپس Gamepad Settings رو انتخاب کرده و تنظیمات دلخواه خودتون رو اعمال کنید.نقل قول:
دوستان من یه مشکلی با گیم پد دارم.با دو تا گیم پد مختلف هم تست کردم ولی باز هم مشکل دارم.
موقعی که روی اصلحه نشونه میگیری با شوک دوم میخوام نشونه رو تغییر بدم وقتی راشت میگیرم پایین میره نشونه.بالا میگیرم چپ میره.راست میگیرم پایین میاد و چپ میگیرم بالا میره.چطور حلش کنم؟
یک راه دیگری هم هست و اون اینه که شما به مسیر Documents > CAPCOM > RESIDENT EVIL 5 رفته و فایل config را باز کنید. در زیر عبارت [JOYPAD] تنظیمات مربوط به دسته بازی وجود داره, تنظیمات رو به دلخواه, تغییر داده و در انتها, فایل رو ذخیره کنید.
havas_1980 عزیز, بصورت کلی توضیح دادند ولی از اونجایی که بعد از پست ایشون پرسیدید, من بصورت کامل توضیح میدم.نقل قول:
سلام
مرحله آخراین بازی چطور رد میشه؟
بعد از شکستن پل (صخره) وسکر دنبال شما میاد و بعد از مدتی قلبش از پشت نمایان میشه که در اون موقع باید شوا به اون شلیک کنه (ترجیحآ یک اصلحه خوب بهش بدید) بعد دنبال شوا میره, زمانی که شوا از صخره آویزونه شما باید به وسکر شلیک کنید تا حواسش پرت بشه و شوا نجات پیدا کنه (ترجیحآ با دوربیندار به سرش شلیک کنید) بعد از نجات شوا, جلوی سنگ تقریبآ گرد برید و دکمه هایی رو که میگه بزنید تا مسیری برای عبور شوا باز بشه و در انتها با هم به بالای منطقه (محوطه ی دایره شکل) برید, در اینجا با وسکر بجنگید تا وقتی که قلبش از جلو نمایان بشه بعد با قویترین سلاحتون شروع کنید به شلیک کردن بهش تا یک حالتی مثل تلو خوردن بهش دست بده بعد سریع برید پشتش و دکمه ای رو که میده بزنید و در ادامه هم دکمه های مورد نظر دیگه رو بزنید.