البته اگه کنسول fat باشهنقل قول:
Printable View
البته اگه کنسول fat باشهنقل قول:
تا اونجایی که من میدونم با استفاده از -- این کنسول قابلیت نصب لیونیکس هم به این کنسول برمیگرده..........:46:نقل قول:
قاب مشكي براق (فت) ميشه گير آورد؟؟؟
فکر نکنم.مگه اینکه کنسول خراب پیدا کنی قابشو بخری.از همینایی که پشت ویترین چنتا دارن بپرس.بگردی هست.من واسه رفیقم یبار پیدا کردم لیوان افتاده بود روش شکسته بود:31:نقل قول:
PlayStation®3 system software update version 3.50
3.502010-09-21
PS3™ system software version 3.50 was released on September 21, 2010. Version 3.50 adds or updates the following features.
PlayStation®Network
Main features in system software update version 3.50
■ Blu-ray 3D™ disc playback
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] The PS3™ system can now play 3D content on Blu-ray 3D™ discs.
- A 3D compatible television that complies with the 3D standard and a high-speed HDMI cable are required to watch 3D content.
- Depending on the content, some elements may be displayed differently in 3D on the PS3™ system than on other playback devices.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Other new or revised features in version 3.50
Friends
- You can now [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] if you receive unwelcome or harassing messages.
Other
- You can now [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] from Facebook-supported games.
"Blu-ray 3D" and "Blu-ray 3D" logo are trademarks of the Blu-ray Disc Association. Facebook is a service that helps you connect and share with the people in your life. Facebook is a registered trademark of Facebook, Inc.
نقل قول:کد:http://www.chipspain.com/en/console-451/playstation-3-118/ps3-tuning-127/
پيام خصوصيتو چك كن----نقل قول:
---------- Post added at 05:34 PM ---------- Previous post was at 05:32 PM ----------
اين سايت كه خارجيه؟؟؟نقل قول:
خوب فقط سایتهای خارجی از این چیزها دارند ، اگر آشنایی دارید بگید براتون پرداخت کنه ، آدرس خونه شما رو بده .نقل قول:
فعلا خودم ميرم تو لباف دنبالش ميگردم اگه گير نيومد كاري كه گفتي ميكنم---
حالا نميخوام آكبند باشه---اون قسمتي كه كليد لمسي قرار داره شكسته----
بچه ها آپدیت جدید اومده؟(3.50)
ممنون.