سلام..
کسی ورژن دیگه ای از این برنامه رو نداره ؟ به جز این 2 ورژن :
Update_Service_Setup-2.8.5.12 و Update_Service_Setup-2.7.12.4
Printable View
سلام..
کسی ورژن دیگه ای از این برنامه رو نداره ؟ به جز این 2 ورژن :
Update_Service_Setup-2.8.5.12 و Update_Service_Setup-2.7.12.4
من فهمیدم مشکل از مموریم بود چون ویروسی شده. یه فولدر 500 مگی رو 4 5 گیگ اعلام میکنه!!نقل قول:
در یه فولدر همینطوری فولدر از قبلی درست میکنه و پاک هم نمیشه!
2 بار فرمتش کردم ولی دوباره همونطوری میشه. چیکار میتونم بکنم ؟
شاید مشکل از ویندوزم باشه که ویروسیش میکنه ولی آخه پس چرا مموری 1 گیگ چینی من این طوری نمیشه ؟
کمک
این برنامه 2 تا ورژن بیشتر نداره . 2.7 اولیش بود بعد واسه ویستا 2.8 رو دادن . اصلا فرقی با هم نمیکنه .نقل قول:
اگه به یه سیستم که این ویروس رو داره وصل کرده باشی این طوری میشه . تازه جالبتر که پاک نمیشه اینکه روی volume مموری نشسته . یعنی همون جایی که دسترسی نداری . انتی ویروس بزن پاکش میکنه .نقل قول:
من ميخوام واسه گوشيم ممورى بخرم به نظر شما يک بگيرم يا دو گوشيم پى ۹۹۰هنقل قول:
حالا مال من مي گفت كه بايد پلاگين فلش رو نصب كني . من هر چي پلاگين بود دانلود كردم و نصب كردم ولي بازم درست نشد آخرش يكي از دوستان گفت كه مشكل از سيستمه منم تو يه سيستم ديگه زدم خيلي راحت درست شدنقل قول:
موفق باشي
مرسی. من ویندوز رو عوض کردم. با چه آنتی ویروسی پاک میشه ؟نقل قول:
چون فرمت کردن رو دیدم فایده نداره.
با نظرت موافقم . منم بعد از آپدیت یه سری مشکلاتم حل به جاش یه ایرادای دیگه پیدا کرد!!!!!!نقل قول:
اگر به گوشیتون عادت کردید و داره مثل بچه آدم باهاتون راه میاد هی انگولکش نکنید.:46:
وحيد جان با کاسپر اسکاي ورژن 7 البته آپديت شده همهي ويروسها رو از دم ميکشه... من سيستمم پاک پاک بود اسکن کردم 500 تا ويروسو کرمو تروجان پيدا کرد...نقل قول:
راستي من با مسيجهام هنوز مشکل دارم کسي از دوستان همچين مشکلي براش پيش نيومده!؟
وقتي تو پوشهي drafts توي مسيجها ميرم تا روش کليک ميکنم گوشي ريستارت ميشه... ديگه اعصابم داره به هم ميريزه... يه بار همين مشکلو داشتم که تو کيبورد تا 3 رو ميزدم دقيقاً همين اتفاق ميفتاد که بعداً فهميدم مشکل از فونتايي بوده که ريختم... ولي الان دقيقاً نميدونم از چيه!!
ممنون. مستر ریست کردی ؟ معمولا این طوری درست میشه.نقل قول:
اگه نشد آپدیت کن