اگر گفتن دلیلش اینه که دانلود کردی و فلان، جوابشو میدم: مردک اینهمه شما ما رو نمادی، یه بار هم ما :n33:نقل قول:
اشکالی نداره، فوقش میرم رانژه درمیارم، از دوباره رانژه میکنم :n33:
Printable View
اگر گفتن دلیلش اینه که دانلود کردی و فلان، جوابشو میدم: مردک اینهمه شما ما رو نمادی، یه بار هم ما :n33:نقل قول:
اشکالی نداره، فوقش میرم رانژه درمیارم، از دوباره رانژه میکنم :n33:
ولی سروش تخلیه و رانژه کنی اکانتت که عوض نمیشه:n09:نقل قول:
فرشاد جان بچه های دزفولی رو انگار هنوز نشناختی :n10::n09:نقل قول:
چرا من خودم دزفولی هستم عزیزم:n19::n06:نقل قول:
ایولنقل قول:
پس میدونی که دزفولی جماعت پول ترافیک منفی شده نمیده! اگه شده میریم وایرلس و وایمکس میگیریم ولی زیر بار این دیگه نمیریم :n31:
برای ما که بیت به بیت داره میندازه . 200 گیگ هم دانلود تو صفه . ای بابا .
ضحی ip 5.233
فکر میکنم عوض بشه، چون الان یوزر شماره قبلی تلفن هست :n02: شماره جدید میشه.نقل قول:
فوقش میرم اینترنت روی اون خط تلفن میبندم :n33:
تو این 7 ساعت آخر، 1 تومان از من کم شده :n02:
ibs صفر شد
فکر کنم الاناس که کنتورش استارت بخورهنقل قول:
رفتیم تو ماه جدید، نترس :n02:نقل قول:
تاریخ رو بالا درست کنی، میان :n09:
بذار تست کنم ببینم کنتور میندازه یا نه :n36:
تایید....نقل قول:
....
راستش من زیاد باهاش حال نمیکنم حیف از این دان استریم نباشه با سرعت 650کیلوبایت اگر محدودیت سرعت رو هم برمیداشتن اونموقع خیلی خوب میشد
داره کنتور میندازه
برای من که هنوز رایگانه
برای من قطع و وصل کردم، تاریخ IBS رو زدم برای 9/30 دیدم کانکشن اونجاس ولی بازم کم نکرده :n33:
فعلا فیض ببریم :n33:
اقا یکی خاموش روشن کنه ببینه باز کنتور میندازه یا نه . من که امشب حتما باید شبانه دانلود کنم ( اگر احیانا خاموش کردم و دیگه وصل نشد)
داداش شما که گفتی کنتور میندازه برات... پس سر همون شبانه بذار که مشکلی پیش نیاد واسه ترافیکت.نقل قول:
خیر کنتور نمیندازه شاید شانسمون این ماه نامحدود باشیم:n09:
بعد از روشن خاموش هم کنتور انداخت . شما جای ما رو خالی کنید تا میتونید دانلود کنید
دوستان مقدار اعتبار فعلیتون رو هم چک کنید . برای من تو قسمت قسمت گزارش اتصالات که کلا صفر شده فقط قسمت اعتبار تو صفحه اصلیه که کم میکنه . حواستون باشه . البته شما استادید
ببین تو پارتاک واست زده آنلاین یا آفلاین؟نقل قول:
انلاین زدهنقل قول:
فرشاد دزپیلی هستی؟:n19:
مگه ساکن اهواز نبودی؟:n13:
IBS کار خودرا شروع کرد . تمام تاریخچه قبلی پاک شده
داداش گفتم که، پاک نشده.نقل قول:
فقط تاریخ نمایش به ماه جدید اومده و قبلی ها رو نشون نمیده.
از بالای همون گزارش، تاریخ رو بکن 9/30 همه هستن.
MDF چیه دقیقا ؟ :n37:
همچنان در حال دانلود هستم
اصلا تو بگو ترافیک منفی بندازه
کیه که پرداختش کنه.
توی گزارش اتصالات اصلا میگه هیچی دریافت یا ارسال نشده مدرک از کجا اوردن
البته اگه کارمندای مخابرات این تاپیک رو نبینن خوبه[emoji23] [emoji23] [emoji23]
انقدر دانلود میکنم تا کنتور بندازه[emoji23] [emoji23]
راستی دوستان یه چیز دیگه بهتون میگم
این اکانتینگی که مخابرات استفاده میکنه اصلا چنین چیزی توش تعریف نشده
یعنی ترافیک که صفر بشه اتصال رو قطع میکنه پس در نتیجه ترافیک منفی بی معنی میشه.
پس اگه بفهمن باید خودشون دستی ترافیک های مصرفی هر کاربر رو وارد کنن که صرف نمیکنه براشون انقدر وقت بزارن[emoji23] [emoji23] [emoji23]
نتیجه کلی اینکه هرکی اینترنتش کنتر نمیندازه دانلود کنه که بعد پشیمون نشه.
امدیاف (به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : MDF) مخفف واژهٔ تخته فیبر با دانسیته متوسط (به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : Medium-density fibreboard) است که جزو فراوردههای چوبی محسوب میشود. امدیاف نوعی تخته فیبر است که به روش خشک تولید میگردد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آن بین ۶۵۰ تا ۸۰۰ کیلوگرم بر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است.نقل قول:
امدیاف را پس از تولید میتوان روکش نمود. روکشهای تزیینی علاوه بر زیبایی به دوام و کاربرد آن در محیطهایی مانند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کمک میکند.
خارج از شوخي به طور ساده فرض كن جعبه تقسيم هر مركز مخابراتي هست.
اينكه گفته ميشه گاهي خب دوستان تماس مي گيرن يا ميگن اشكال از اين قسمته ، كلا ارتباط سخت افزاري به عهده اين بخشه به عنوان مثال خرابي تلفن يا نداشتن لينك adsl . كه در مورد خرابي ها هم مستقيم وظيفه پاسخگويي ندارن درخواست بهشون داده ميشه چه از مركز 117 چه از شركت هاي adsl بعد اونها بررسي مي كنن.
كلا خودت رو درگيرش نكن:n02:
امروز قبض تلفن ثابت اومده بود كلا جديد شده! همش نوشته آشناي اول!
فكر كنم اين تغييرات اينترنت هم واسه اينكه طرح پاييزشون تموم ميشه وارد زمستان مي شيم:n02:
اينم چندتا پينگ:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=769ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=747ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=723ms TTL=51
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=457ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=545ms TTL=51
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=734ms TTL=51
Request timed out.
بنده ساکن adsl مخابرات خوزستان هستم نه دزفیل:n02:نقل قول:
سروش اگه خواستی بگو یه راهی بهت بگم بدون اینکه 5مگ بگیری و گزینه ی روزهای من را بسوزان رو بزنی دان استریمت بالا بره اگه خواستی بهم بگو واست پخ کنم تو که دزفولی خوب بلدی:n02:نقل قول:
حالا ما که دانلود نداریم چیکار کنیم:n37:نقل قول:
اگر چیزی سراغ داری واسه دانلود پخ کن واسم همین الان در ساعات رایگان هم دانلودی ندارم
اره واقعا یکی از مشکلات بزرگ ما دانلودر ها نداشتن چیزی برای دانلود[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
دلیلش هم اینکه مارو عقده ای کردن انقدر توی ایران ادم از فردای خودش خبر نداره که کسی که نت نامحدود داره فقط فکر اینکه دانلود کنه با خودش میگه ممکنه ماه بعد نامحدود رو ور دارن[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
پیش نهاد من اینکه اگه گوشی اندروید قوی داری چندتا گیم اچ دی با حجم بالا دان کنی براش.
دوستان اسم چندتا فیلم قشنگ برام پخ کنید بزارم برا دان.
درکل اگه ادم بدونه همیشه نت نامحدود داره انقدر هول دانلود نمیزنه و فقط موقه ای که به فایلی نیاز داره دانلودش میکنه
و یه جا نمیشینه کل نت رو دانلود کنه تو هاردش.
عجیبه روز تعطیل هم مگه قبض تلفن میدن؟!:n13::n31:نقل قول:
اینجور که معلومه تاپیک در محاصره دزپیلیا افتاده
فرشاد و ممد و سروش دزپیلی هستن:n19:
فرشاد اینو دانلود کن امتیازش 7
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابرات باید محدودیت سرعت هم برمیداشت حیف از این دان استریم نباشه 650هم سرعت:n32:
شایان لامصب مخابرات مهلت نمیده فیلمارو که دانلود میکنیم ببینیم همه وقتمون میره برا دانلود :n09:
هميشه ميدن اينانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمد یعنی جشنواره پاییزه تمام شد؟
الان باید برا جشنواره زمستان منتظر 10مگ با شبانه رایگان باشیم؟
الان شب دومه که سرعت خرابه
مثل قبل نیست که 650 رو ثابت بده
هی نوسان میکنه:n21:
اينجور كه اينا تبليغ كردن واسه پاييز ، احتمالا واسه زمستون برنامه اي دارن. ولي من خودم برندشون رو دوست دارم!نقل قول:
زير نظر آشناي اول باشيم خيلي بهتره:n31:
بعيده 10 مگ بده با شبانه دوباره يه شكري خورد توش موند:n02:
يه سوال اساسي دارم! شما مي توني Snr مودم رو بياري پايين؟ من هر كاري كردم فقط مي تونم تا 30 بالا ببرمش كه دان استريم تا 1600 مياد پايين. ولي خواستم بيارمش پايين اصلا تغييري ايجاد نميشه! فكر كنم فيرمور مودم همچين امكاني رو نمي ده!
برا من از 530کمتر نمیشهنقل قول:
بین 530تا 700میچرخه
noise margin رو تا ته بیار پاییننقل قول:
اینترنت قطع شد، گفتم نکنه زبونم لال این نامحدود از ما گرفته بشه :n35:
وصل شد دیدم هنوز کنتور نمیندازه :n31:
اینترنت وصل شد و هم چنان هم نامحدود:n19: