اوه برادر عزیز! پستهای قبلی رو بخونین ببینین چه خبره.نقل قول:
اصلا مثالی که وزیر محترم ارتباطات زده دقیقا 3 گیگ اینترنت بین الملل + 6 گیگ اینترنت داخلی هست
البته برای سرویس 512.
الان مثلا ایشون 512 نامحدود هستند!:n27:
Printable View
اوه برادر عزیز! پستهای قبلی رو بخونین ببینین چه خبره.نقل قول:
اصلا مثالی که وزیر محترم ارتباطات زده دقیقا 3 گیگ اینترنت بین الملل + 6 گیگ اینترنت داخلی هست
البته برای سرویس 512.
الان مثلا ایشون 512 نامحدود هستند!:n27:
1 گیگ 3 هزار تومن میفرختن , حلا نامحدود بدن مگه میشه مگه داریم ؟:n27: معلوم نیست چه نقشه کشیدن :n02: ماه بعد معلوم میشه :n13:
من از حجمی که گفته شد باگه، بیشتر از 40 گیگ شو مصرف کردم و هر روز هم دارم مصرف میکنم تا حالا که مشکلی پیش نیومده:n19::n19:نقل قول:
یکی از دوستانم تعرفه ی جدید نامحدود رو دیده بود و میکفت یکی از طرحهاش اینطوریه :
۴ گیگ اینترنت بین الملل + ۴۰ گیگ اینترنت داخلی سایتهای بانک ملی و ورزش ۳ وغیره... ماهی ۳۵ هزار تومن.
بقیه طرحها رو میکفت حتی از این هم بدترن...
چیییییییی؟!؟!؟!!نقل قول:
یا خدا.
خب بیچاره شدیم که!! :|
Sent from my ASUS using Tapatalk
دوست گرامینقل قول:
مثل این میمونه که یه نفر آدم رو دعوت کنه رستوران بگه هر چی دلت خواست سفارش
بده من حساب می کنم. مثلا بعنوان جایزه
ولی اگه غذای خارجی سفارش بدی فقط میتونی 2 لقمه بخوری
اما اگه غذای ایرانی سفارش بدی میتونی 4 لقمه بخوری.
در جهت حمایت از کسب و کار داخلی ( رستوران داری و آشپزی سنتی ایرانی )
همینطور هم نوشابه خارجی 2 قلپ و نوشابه ایرانی 4 قلپ میتونی نوش جان کنی.
ببین هیچ محدودیتی در انتخاب نوع غذا و نوشابه نداری ها! نا محدود میتونی سفارش بدی
بدون نگرانی از قیمت غذا هر چی که دلت خواست سفارش بده
من خیلی سخاوتمند هستم!
راحت هر چی میل داری دستور بده بیارن واست!
بعد تیتر بزنه : غذای نامحدود + نوشابه نامحدود ارائه میشود.
دقیقا اینترنتی که به ما وعده میدن مثل این رستوران بردن مثال من هست.
من اصلا و ابدا به این طرح ها امیدوار نیستم.
فقط کاش میزاشتن ما همین اینترنت حجمی خودمون رو تمدید کنیم.
آقا ما اصلا اینترنت نامحدود بدون نگرانی از اتمام حجم نخواستیم.
سلامنقل قول:
اینا یعنی یه کار میخوان بکنن آدم بگه ترو خدا همون طرح های همسفر 1،2،3،4 مسخره تون رو ارائه بدید گیگی 1000 تومنش هم بکنید گیگی 2 تومن ولی این طرح های نامحدود:n08: رو نمیخوایم
مثال جالبی زدیدنقل قول:
تازه ماهی 35 تومن هم اصلا مبلغ کمی نیست برای این طرح بیخود که ادعا می کنن میخوایم اینترنت رو "ارزون" کنیم!
سلام بچه ها
از سایت مخابرات ازبخس ecare چطور میتونم حجم و ترافیک بخرم ؟ خراب شده نه میشه سرویس تغییر داد حجمی هم که میده برای 30 گیگ 6 ماه 550 تومان هست.ممنون میشم یکی سریع راهنمایی کنه چه جوری 6 گیگ حجم ماهانه بخرم نه 6 ماه.مرسی
تعرفه جدید اینترنت نامحدود از طرف رگولاتوری ابلاغ شده،این محدودیت حجم واقعا مصخره و غیر قابل باور هست درسته جاهای دیگه دنیا هم اینترنت نامحدودشون شاید محدودیت داشته باشه(نه همه جا و نه تمام اپراتور ها) ولی اون محدودیت که اونها دارن از 200 گیگ و 500 گیگ هست تازه بعدشم سرعت شما کم میشه و اینترنت قطع نمیشه،اینها مشخص نکردن که مثلا تو سرویس 6 مگ بعد از رد کردن سقف 10 گیگی چه اتفاقی میوفته؟سرویس با کف سرعت 6 مگ تا سر برج پا بر جا خواهد بود؟یا اینکه سرویس قطع میشه؟یا باید سرویس تمدید بشه؟اگر قرار به قطع و تمدید باشه که عملا با زمانی که حجمی بود تفاوتی نخواهد داشت
سرعت اینترنت سقف اینترنت بین المللی سقف اینترنت داخلی قیمت ماهانه (تومان) 512 کیلوبیت تا 2 مگابیت بر ثانیه 10 گیگابایت 20 گیگابایت 20.000 512 کیلوبیت تا 2 مگابیت بر ثانیه (کم مصرف) 3 گیگابایت 6 گیگابایت 10.000 2 مگابیت تا 6 مگابیت بر ثانیه 10 گیگابایت 20 گیگابایت 35.000 6 مگابیت تا 20 مگابیت بر ثانیه 10 گیگابایت 20 گیگابایت 50.000 بیشتر از 20 مگابیت بر ثانیه (تجاری) تا 200 گیگابایت 1400 گیگابایت 250.000 50 مگابایت بر ثانیه (فیبر نوری) تا 200 گیگابایت 1400 گیگابایت 300.000
انصافاً چطوری اسم این رو نامحدود گذاشتن؟!! یعنی مثلاً بخوان اینترنت رو به دو مدل محدود و نامحدود تقسیم کنن، وقتی نامحدود 10 گیگ حجم داره محدودش چی میشه؟ مثلاً 500 مگ در ماه؟!
از اول هم مشخص بود که نامحدود، واقعاً نامحدود نیست و محدودیت داره. ولی گفتیم حداقل شاید 50 گیگ بذارن نه 10 گیگ!!!
پینگ مخابرات چطوره بدرد بازی انلاین مثل دوتا و لول میخوره ؟؟
این حجم از نامحدود بودن اینترنت ، بی سابقه است :n38::n38::n38:نقل قول:
اگه خطت نویز زیاد نداشته باشه ، خوبهنقل قول:
تعرفه ها رسما اعلام شدن. همونی بود که پست قبلیم گفتم. البته اونی که من گفتم سگش شرف داشت به این ولی خب...
Sent from my K01Q using Tapatalk
.نقل قول:
بعد از اتمام حجم باید گیگ اضافی بخری :n29: 1گیگ بین الملل 3000ت/1گیگ داخلی 1500 :n03:
اینترنت نامحدود با ده گیگ حجم یعنی بری کشور دیگه اینو بگی فکر میکنن دیوونه ای میندازنت تیمارستان
اقا ما بگیم غلط کردیم نمیخوایم کاری برا ما بکنید مسولین راضی میشن؟
معنای جدید «نامحدود» [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
نقل قول:
من که الان اینترنت محدود مخابرات دارم.
هم حجمم بیشتره
هم ارزونتره
هم سرعتش بیشتره
این دیگه چه طرح نامحدودی بود که جناب وزیر یه ماه همه رو گذاشت سر کار
امیدوارم در دور بعدی دیگه ویز نباشه
نمرديمو معني نامحدودم فهميديم،بچه ها از فردا نامحدود شام و ناهار مهمون من،تا سقف ١٥٠٠ نوشابه،باقيشو بايد خودتون بدين
مثال خیلی خوبی بود :)نقل قول:
واقعا انقدر این وزیر تو این 4 سال خوب بود جدی جدی خام حرکت آخرش شدم!
اونجا که میگفت چون دیدم مردم از اینترنت حجمی ناراضی هستن سپردم کارشناسی کنن این مساله برطرف بشه . جدی جدی یادمون رفت اینجا ژاپن نیست ایرانه :n27:
متاسفانه ایشون 4 سالشو با این کار خراب کرد و کرمی ریخت که متاسفانه حالا حالا ها گریبونمون و میگیره و عوض شدن وزیر و ... دیگه به این سادگی برطرفش نمیکنه .
راستش من اصلا فکر نمیکردم اینترنت نامحدود تصویب بشه.
وقتی تصویب شد تنم لرزید مطمئن شدم یه طرح مسخره ای خواهد بود.
پست هام هست. بعد عید فطر پی گیر این قضیه بودم و خبر هاش رو
هم واسه رفقا میزاشتم.
معلوم بود گرونتر و محدود ترش می کنن.
تو این مدت هم پیچ اینتستاگرام وزیر رو چک میکردم.
خیلی ها می گفتند تورو خدا نرو! بمون ! کارهای خوبت رو ادامه بده!
امروز ببینی تو پیچ چه خبره! :n04:
احتمال داره طرح رو عوض یا لغو کنن. شایدم حجمی ها رو تمدید کنن.
نمی دونم ولی فکر نکنم همین بمونه.
اعتراض ها شدید بوده. همه امیدوار شدن حالا خیلی ناراحتند.
اینستگرم روحانی جهت اعتراض خواهشا انتقال دهید و اطلاع رسانی کنید به گوش همه برسه:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
طرح تابستان خوب که پارسال تابستون ارائه شد رو اگه هر کی گرفته باشه، بعد از یکسال تمدیدش میکنن یا باید از یک طرح دیگه اتفاده کرد و خرید کرد؟!
از وقتی این تعرفه های جدید اعمال بشن مشترکین قدیمی نامحدود مخابرات قراردادشون لغو میشه یا هنوز پابرجا می مونن؟
سلام
طرح تابستان خوب که پارسال تابستون ارائه شد رو اگه هر کی گرفته باشه، بعد از یکسال تمدیدش میکنن یا باید از یک طرح دیگه اتفاده کرد و خرید کرد؟!
واقعا باید صبر کنیم ببینیم چی میشه ...نقل قول:
اینجا ژاپن نیست که توقع داشته باشیم به قراردادهای قبلی احترام بذارن . ممکنه احترام نذارن !
ما هم حجمی یکساله داریم نمیدونم چه اتفاقی میفته .
خوب اینترنت نامحدودگرفیم برا اولین بار از مخابرات up to16 چجوری دوستان سرعتش اون زنه که پشت خط بهم گفت 512 هست بازنمیدونم دقیق باشد که بترکونیم دانلود رو هردوماه 53تومن:n02:
سلام دوستان. برای کسی که مصرفش حدود 20 گیگ در ماه هست و سرعت دانلود 128 براش مناسبه، چه طرحی رو پیشنهاد میکنید؟ زنگ که زدم خود فروشنده مخابرات بهم طرح همسفر رو پیشنهاد کرده. ضمنا متاسفانه از سرویس شرکت های دیگه نمیتونم استفاده کنم.
ممنون
دوست عزیز فکر کنم شما زیاد با سرعت آشنا نباشینقل قول:
سرعت ۱۲۸ کیلوبیت میدونی یعنی چی؟!
یعنی شما از لحظه اول ماه بزاری رو دانلود بدون قطعی تا لحظه آخر ماه شاید زوری بتونی اون۲۰ گیگ که گفتی رورد کنی!
اگه قبلا از جایی اینترنت به اسم ۱۲۸ داشتی بدون که اکثر جاها سرعتاشون باز هست و فقط اسمی میگن ۱۲۸
الانم فقط طرح همسفر هست و وقتی از جای دیگه هم نمیتونی سرویس بگیری انتخابی نداری همین رو بگیر اگه میتونی که ۳۰۰ گیگ یکسالش بگیر که ماهی ۲۵ گیگ داری حدودا اگه نه ماهیانش رو بگیر
سلام بنده مشکل وارد شدن به صفحه کانفینگ مودم دارم بنده یک مودم ساده تونستم وارد شم
و کانفینگ کنم اما با مودم وای فای تیپیلینکم نتونستم وارد صفحه شم
میزنم 192.168.1.1 وارد نمیشه ممنون میشم کمک فرماید
چند نکته که با کابل لنم
2 مرورگر عوض کردم
3 ریست کردم مودمو
4 از فیلتر شکن استفاده نمیکنم
از کنترل پنل تاریخچه پاک کردم حتی کوکی تاریخچه مرورگرو
5 دستگاه دیگر هم متصل نشد
روی مرورگرت پلاگین خاصی نصب نکردی ؟نقل قول:
با مرورگر موبایل برو ببین میشه ؟
با سی دی اش برو.اگر قبلا از پراکسی استفاده کردی برو توی ستیگ مرورگر و ای پی رو بزار رو اتوماتیکنقل قول:
خیر حتی دستکاه های دیکر جواب نداد
پراکسی نداشتم اصلا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای شمام صفحش باز نمی شه؟ معلوم نیست دارن چی کار میکنن
سلامنقل قول:
بله منم الان امتحان کردم باز نشد ارور 404 میده!بقول شما معلوم نیست چیکار میکنن احتمالا سورپرایزی برامون دارن:n23:
404 Not found.نقل قول:برای بنده هم اررور 404 میده.نقل قول:
مودمتو وصل کن برو داخل CMD تایپ کن IPconfig داخل قسمت Wireless LAN adapter Wi-Fi ببین آیپی چی بهت دادهنقل قول: