در حال حاضر که شده(یکی از همونایی که راشون ندادنو باهاش حرف زدم میگف که بهمون گفتن1500 نفر ظرفیتمون تکمیله و راهمون ندادن!)نقل قول:
الانم داره یه جا دیگه اموزشیشو میگزرونه
Printable View
در حال حاضر که شده(یکی از همونایی که راشون ندادنو باهاش حرف زدم میگف که بهمون گفتن1500 نفر ظرفیتمون تکمیله و راهمون ندادن!)نقل قول:
الانم داره یه جا دیگه اموزشیشو میگزرونه
اینا هم شانسشون بوده حالا یا خوب یا باد...:n27:نقل قول:
دوست من اموزشي سپاه كرمانشاه بود، روز اول دير رسيدن گفتن تكميل شده برين دو ماه ديگه بياين، دو ماه بعد هم دوباره عصر رفتن به جاي صبح دوباره گفتن برين دو ماه ديگه بياين و بدين صورن ٤ ماه از خدمتشون رفت، الانم اتريشه، ١٧-١٨ نفر بودن البته ولي خوب شانس دره خونتو ميزنه ديگه
نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز اینی که شما میگی خلاء خدمتی بهش میگن و جز خدمت حساب نمیشه که شما میگید 4 ماه از خدمتتشون گذشت
دوستان من برای سربازی می خوام معافیت پزشکی از نوع چشم بگیرم
چشمم هر از گاهی تار میشه. مخصوصا وقتی یکم میمالم چند ثانیه طول میکشه تا حالت اولیه خودش رو پیدا کنه. منظورم اون حالت اول نیست که برای همه پیش میاد و چشمشون بعد از مالش تار میشه. برای من یکم بیشتر طول داره
میخوام بدونم هزینه یه آزمایش چشم یا هرچی که در این رابطه هست چقد در میاد؟ من بیمه نیستم و کلا نمیدونم باید چی کار کنم. یه راهنمایی می کنین؟
سپاس
دوستان من رفتم برگه اعزام به خدمت رو گرفتم.افتادم اول اردیبهشت.گه تو این شانس:n28:
خدا بهت صبر بده !:n16:نقل قول:
پیشنهاد میکنم از الآن تا اول اردیبهشت نهایت استفاده رو کن که بعد پشیمون نشی :n05:
من اینجا هم زیاد گفتم که احتمال اسفند افتادن بسیار کمه چون هجوم مشمول زیاد شد،شما تاریخ اتمام خدمتتون 1 اردیبهشته 95 :n27:
نه عزیزم دوستتون یه چیزی گفته شما باور نکنید!خدمت خونه خاله نیست که برن بگن ظرفیت پره برو 4 ماه دیگه بیا و جز سوابق خدمتش باشهنقل قول:
چنین وظعیتی ممکنه پیش بیاد اما نه چهار ماه بعد اینکه تاریخ حضورشون رو از روزی که آموزشی شروع میشه حساب میشه و ما قبلش خدمت براش حساب نمیشه
خبر ۳۰ دی ۹۲ – جزئیات معافیت مشمول متقاضی کفالت مادر فاقد همسراعلام شد
به گزارش روز سه شنبه پایگاه اطلاع رسانی پلیس، داشتن برادر سالم بالای ۱۸ سال در این نوع معافیت مانع بوده وهمچنین مهاجرت ، ازدواج یا در حبس بودن برادردلیلی بر استفاده از این معافیت نخواهد بود.
براساس این گزارش،همچنین وجود برادر بیماردر صورتی که بیماری وی در شورای پزشکی وظیفه عمومی تایید شود مانعی برای معافیت کفالت نخواهد بود.
برای مشمول واجد شرایط کفالت مادر فاقد همسر، از تاریخ ثبت طلاق یا فوت به مدت ۳۰ ماه معافیت موقت صادرو در صورتی که مشمول بعد از اتمام معافیت موقت ، همچنان واجد شرایط فوق باشد، معافیت دائم صادرخواهد شد.
خبر ۱۷ دی ۹۲ – جزییات معافیت پزشکی مشمولان اعلام شد
اداره اجتماعی سازمان وظیفه عمومی ناجا، طی اطلاعیهای اعلام داشت: از جمله ظرایف لحاظ شده در قانون خدمت وظیفه عمومی، توجه به وضعیت سلامت جسمی و روحی افرادی است که باید به خدمت اعزام شوند که بر این اساس وضعیت پزشکی تمامی مشمولان مورد رسیدگی قرار میگیرد تا چنانچه در وضعیت سلامتی کامل قرار نداشته باشند متناسب با بیماری، به خدمت گرفته شده یا از انجام خدمت دوره ضرورت معاف شوند.
این اطلاعیه در خصوص دسته بندی مشمولان از نظر سلامت میافزاید: برخی اشخاص دارای بیماری شدید یا نقص عضو هستند که در صورت اعزام بخدمت مشکلاتی برای آنان یا یگانهای خدمتی بوجود میآید بنابراین از خدمت دوره ضرورت معاف میشوند، عدهای دیگر دارای بیماری هستند که بیماری آنان در حد معافیت دائم نبوده و به این اشخاص معافیت موقت برای ادامه درمان داده میشود.
همچنین دسته سوم مشمولانی هستند که دارای بیماری خفیف بوده و مانعی برای اعزام بخدمت ندارند لیکن هنگام حضور در مراکز نظامی باید در امور غیر رزمی بکارگیری میشوند که در نتیجه در شمول معافیت از خدمات رزمی قرار میگیرند و دسته آخر نیز مشمولانی هستند که دارای سلامت کامل جسمی و روحی است که به خدمت اعزام خواهند شد.
مرجع انطباق بیماری مشمول با آئین نامه پزشکی و درنهایت قرار دادن وی در هر یک از گروههای مذکور، شورای پزشکی وظیفه عمومی است.
وضعیت سلامت جسمی مشمولان با ارائه درخواست اعزام به خدمت و یا سایر معافیتها، حتما بررسی میشود.
دانش آموزان و دانشجویان تا زمانی که به تحصیل اشتغال دارند، نمیتوانند برای معافیت پزشکی اقدام نمایند.
کی مشخص میشه آموزشی کجا افتادم؟ اول اسفند اعزامم
شما اول ببینید همچین بیماری در لیست معافیت های پزشکی هستنقل قول:
. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد مراجعه کنید به چشم پزشک تا ببینه وضعیتتون چیه بعد هم دفترچه رو برای معافیت پزشکی پرکنید
درضمن چه بیمه باشید چه نباشید پروسه معافیت پزشکی تحت پوشش بیمه نیست و باید از جیب خرج کنید
تا 10 روز قبل از اعزام برگ سفید میادنقل قول:
ممنون.درخواست تعجیل بدیم یا اونم پشمه؟نقل قول:
نقل قول:
ضرری که نداره شما برو دنبالش شاید شانست بزنه قبول کنن
شما شانستون رو امتحان کنید کاری به کشک و پشمش نداشته باشید!همیشه توی خدمت تا اونجا که میتونی سعیت رو بکن اما دلت رو به هیچی الکی خوش نکن:n05:نقل قول:
من دفترچم رو فرستادم 7 روز پیش اون موقع پلیس 10+ بهم گفت یک هفته دیگه بیا تا معلوم بشه کی و کجا افتادی
من الان رفتم میگه برای همه امد ولی برای شما نیامد احتمالا تهران شمارو ندید :n04::n03:
الان میخواد ایمیل بده به تهران که چرا برای من نیامد . هی من بهشون میگم میخوام قبل از عید برم اخر مارو بعد عید میندازن شانس که نداریم
ویرایش: ایمیل داد به تهران گفت برو شنبه بیا
من دیروز جوابم اومد افتادم بعد از عید.مثل اینکه قبل از عید پر شدهنقل قول:
سلام
تاریخ اعزام اول اسفند هست میتونم قبل اعزام برا معافیت پزشکی اقدام کنم؟
گرفتن معافی پزشکی قبل اعزام راحت تر است یا بعدش؟
اگه 100 درصد مطمئنی معاف میشی اقدام کننقل قول:
چون باید اعزامتو کنسل کنی درخواست معافیت بدی
بعد اگه با معافیتت موافقت نکنن باید دوباره دفترچه بفرستی که می افتی اون ور سال
دوستان من الان مشغول تحصیل هستم، ترم 7.
ماه پیش بیماری گوارشی سختی گرفتم و مشخص شد که IBD (روده تحریک پذیر) و کولیت مضمن فعال دارم و هنوز هم تحت درمانم. این دو بیماری هر دو معافیت دائم پزشکی دارن. از طرفی به خاطر معافیت تحصیلی نمیتونم اقدام کنم به گرفتن معافیت.
توی لیست معافیت ها، نوشته: کولیت، الیسروا، IBD به ثبوت رسیده، معافیت دائم.
منظورش از به ثبوت رسیده چیه؟ یعنی باید موقع اقدام حتما بیماری در مرحله ی فعال باشه؟ آخه IBD بیماری هست که با تحریک و استرس شعله ور میشه و همیشه همراه آدمه. من الان توی جواب آزمایشم نوشته Chronic Active Colitis که همون کولیت مضمن فعال هست. میتونم بعد از فارغ التحصیلی با توجه به قابل برگشت بودن بیماری، با ارائه ی همین آزمایش معافیت بگیرم؟ چون حال من رو به بهبودی هست و بعد از حدود 45 روز، تقریبا 2 هفته ی دیگه اگر خدا بخواد، علائم باید کاملا برطرف بشه و داروهام قطع.
با تشکر.
این که بگی با ارائه مدارکی که الان داری میتونی در آینده معاف بشی نمیشه و همون موقع که اقدام کردی دوباره از نو باید آزمایش بدی و این مدارکی که داری 2تا کار برات میتونه بکنه : 1- بگی که این مشکل رو دارم و برا این مشکل میخوام اقدام کنم. 2- اگر نتیجه آزمایش دوم هم همون اولی باشه راحت تر معاف میشی.نقل قول:
سلام دوستان، یه سوال داشتم
افرادی که توی یگان خدمتی واقع در شهر خودشون خدمت میکنن معمولا میتونن بعد از ساعات اداری برگردن خونه، درسته؟ (به یگان مربوطه هم ارتباط داره البته)
حالا میخواستم بدونم برای سایر افراد که توو شهر خودشون خدمت نمیکنن وضعیت به چه صورت هست؟
اگه خود شخص بخواد میتونه به جای آسایشگاه جای دیگه ای بمونه و دوباره صبح در محل خدمت حاضر بشه؟
مرخصی که میدن دیگه به خودت مربوط میشه کجا میخوای بری،اگر خونت جای دیگه باشه میتونی بری توی شهر،فقط باید به موقع حاضر باشی حالا هرجا میخوای بری برو یا بمون تو یگاننقل قول:
[HTML]http://khode-vagheim.persianblog.ir/post/106[/HTML]نقل قول:
به این وبلاگ سر بزن نظراتش بخون فکر کنم کمکت میکنه. منظور از ثبوت جواب پاتولوژی هست. احتمالا خودشون ازت یه بیوپسی بگیرن
یرا اولی که همون طور که گفتی بستگی به اون قسمتی داره که خدمت میکنی. مثلا تو قسمتی که من بودم چندین بار تا ساعت 12 شب نگرم داشتن که کارا تموم شه و اکثر اوقات هم 5 میرفتم خونه در حالی که ساعت خروج ما 1:30 بود.نقل قول:
برا دومی هم هر روز نمیزارن بری بیرون مثلا تو پادگان ما بعد از ساعت اداری دوشنبه ها و چهارشنبه ها و پنج شنبه ها مجاز به خروج بودن که باید حداکثرتا شروع ساعت کاری روز بعد خودشونو میرسوندن.
برا سومی هم همینجوری که نمیزارن تو آسایشگاه بخوابی خودت باید بری بگی من شهرستانیم که بزارن بری آسایشگاه. من دوستی داشتم که هر روز میرفت خونه ولی ساعت 3 صبح هر روز راه میافتاد تا 7 برسه پادگان
برای مشکل چشم معافیت خدمت داده نمیشه تنها در صورتی که چشم خیلی ضعیف باشه معاف از رزم میشینقل قول:
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
سلام دوستان
داداشم چند سال پیش یه گواهی 13 ماه سابقه جبهه از بابام رو گرفته اما فقط 4 ماهش رو استفاده کرده / الان من واسه معافیت به همون قسمت باقی موندش احتیاچ دارم
الان میخواستم ببینم کل 13 ماه اینجوری میپره یا فقط اون قسمت رو که استفاده کرده؟(در ضمن مدارک کافی واسه اثبات میزان استفادش وجود داره)
متاسفانه جواب درست و حسابی تا حالا نگرفتم/تا حالا از دو نفر آگاه دو جواب کاملا متفاوت گرفتیم! / میخوام ببینم اگه احتمال جدا کردن قسمت استفاده نشده هست برم دنبالش و الکی الاف نشم
پیشاپیش تشکر:n16:
سلام دوستان
برای میگرن یا سردردهای شدید معافیت پزشکی داده میشه؟
ممنونم، یعنی فرضا من میتونم 3روز هفته رو شبا توی یگان بمونم و مابقی شبا جای دیگه ای باشم؟ با همچین موردی مشکل ندارن که؟نقل قول:
ممنون از جوابتوننقل قول:
پس برا شهرستانی ها اجباری نیست که شب رو توی آسایشگاه بمونن، درست متوجه شدم؟
بعدش، این که گفتین مثلا بعد از ساعات اداری روزهای 2شنبه 4شنبه و 5شنبه میتونستین بیرون برین، جزو مرخصی که حساب نمیشه؟
اجبار که هست ولی اون 3 روز رو میتونن برن بیرون. سرباز شهرستانی هم جایی نداره بره که :n15: اگه تهران باشه میشه یه دوری تو شهر بزنه ولی شهرستان که ساعت 7 شب همه خوابن کجا میخواد بره بدبخت.:n14:نقل قول:
کلا هم پادگان با پادگان فرق میکنه ولی برا اکثر جاها همین قانون هست و مرخصی حساب نمیشه و روزاشم میتونه متفاوت باشه و بستگی به فرمانده قرارگاه داره.
ولی اگه جایی باشی که 24 ساعت باید زیر پرچم باشی مثل یگان ویژه و ... همون بعد از ظهر هم مرخصی ساعتی اگه بدن باید فوری بری برگردی .
لیسانس داشتن چه مزیتی در دوران خدمت داره؟؟
نقل قول:
مثلا امکانش هست با چنتا از هم خدمتی ها یه خونه اجاره کنیم (کی به سرباز بدبخت خونه میده حالا؟!!) و کلا بعد از ظهرها رو توی پادگان نباشیم؟ یا اینکه حتما باید بومی همون شهر باشی که بهت اجازه بدن تو آسایشگاه نمونی!؟
با سلامنقل قول:
ببین دوست عزیز، قبلا یه راه حل داشت که دوستم از اون استفاده کرد در مدت دانشجویی و معاف شد.
فکر کنم ۲سال پیش بود و اون با تیروئید معاف شد.
ولی قبلش حتما باید چند تا دکتر مخصوصا دکترهای نظام وظیفه بری و مطمئن بشی معاف میشی.
پاراگراف بالا رو باز تاکید میکنم.
شما میری دانشگاه محل تحصیلت و انصراف میدی، طبق قانون میتونی برگه انصراف بگیری و واسه تعیین تکلیف خدمتت اقدام کنی، ولی باز طبق قانون (اگه عوض نشده باشه، چون تا ۲سال پیش این قانون بود)، شما میتونی تا یکماه، انصرافت رو پس بگیری و دوباره ادامه تحصیل بدی.
اون موقع دوست من، تو این فرصت یکماهه کارای معافیشو انجام داد و بعدش رفت درخواست انصراف از تحصیلشو کنسل کرد.
Sent from my HTC One SV using Tapatalk
نقل قول:
طبق قانون، سرباز نمیتونه خونه اجاره کنه و مطمئنا حفاظت بهش گیر میده.
مگر اینکه جوری خونه بگیره کسی نفهمه، مثلا بگه خونه فامیل نزدیک، مثل خواهر، برادر، پدربزرگ و مادربزرگ تو این شهر داره و داره اونجا میره.
البته باز این احتمال هست که حفاظت بیوفته دنبالشو آمارشو دربیاره
در کل اگه محیط پادگان بد نیست، ارزش ریسکو هزینه رو نداره.
دوست عزیز، شما اگه دفترچه دانستنیها رو نگاه کنید، میبینید که سرباز با لباس سربازی هرجا نمیتونه برهنقل قول:
بیشتر توضیح میدین؟نقل قول:
خیلی تاثیر داره .اول تو آموزشی که تو هر ارگانی که باشه راحت تر از اونی هستی که دیپلم داره.نقل قول:
اگه ارتش باشی تو یگان هم خیلی با دیگران فرق داری .
کار حمالی بهت نمیدن اگه از نوع مدرکتم بتونی تو خدمت استفاده کنی خیلی راحتر از سربازی که بیل میزنه میتونی تشویقی و مرخصی بگیری .
و مهتر از همه فکر کنم 5000 تومن بیشتر از دیپلم حقوق میگیری:n08:
و اگه سال 90 بود یک ماه کسری بهت تعلق میگرفت :n04:
داداش خیلی داری سخت میگیریا :n27:.نقل قول:
هیچ کس نمیاد دٌنگی باهات خونه اجاره کنه .
اگه هم همچین چیزی بشه و اجاره نامه هم به نام کسه دیگه بخوره باز هم هزینه ها سر به فلک میکشه ( غذا و رفت و آمد و ...)
بعد از ظهرا تو همه جا عشق و حاله هیشکی بهت کار نداره .
تو پادگان ما برنامه فوتبال ، بدن سازی ، زورخونه ، تنیس ، پینگ پنگ ، والیبال ، فوتبال دستی و ... همیشه برپا بود . کیف میکردیم:n20::n19:. حالا برا ما خیلی هتل بود ولی جاهای دیگه حداقل فوتبال داره دیگه.
دیگه اون زرنگی خودشونه دیگه .نقل قول:
بچه های ما زیر لباس نظامی لباس شخصی میپوشیدن بعد که از پادگان خارج میشدن لباساشون و در میاوردن میزاشتن تو یه پلاستیک.:n05:
ببخشید که من جواب دادم.نقل قول:
یعنی دژبان تو خیابان هست و خیلی راحت میتونه بهت گیر بده که مثلا چرا کلاه سرت نیست بریم بازداشت و ...
مگه حقوق سربازی چقدره که 5000 تومن بیشتر میدن:n27:
چقدر بد که هرسال شرایط رو سخت تر میکنن..
مثلا تو آموزشی سخت گیریا دیپلمه و لیسانس یا بالاتر چطوریاس؟
فکر کنم دیپلم حدود 50.000 . لیسانس 55.000 و برای فوق لیسانس حدود 60.000:n04::n08:حالا هم که خوب شده هر ماه میریزن به حساب قبلا هر 3،4 ماه یه بار میریختن.نقل قول:
سخت گیری کلا بستگی به جاش داره. ولی یه چیزایشم فرق داره که مثلا تو ارتش زیر دیپلم ها جنگ سر نیزه هم دارن.
حالا غذا هست نوع برخورد هست امکانات هست...