سلام دوستان چطوری میتونم یه کانکشن درست کنم که بتونم قطع و وصل کنم اینترنتو?من کابل lan رو که وصل میکنم خودکار به اینترنت وصل میشه و چون محدود شدم باید هر سه دقیقه یبار مودمو خاموش روشن کنم لطفا اگه راهی هست کمک کنید.مودم tp-link وایرلس سری n
Printable View
سلام دوستان چطوری میتونم یه کانکشن درست کنم که بتونم قطع و وصل کنم اینترنتو?من کابل lan رو که وصل میکنم خودکار به اینترنت وصل میشه و چون محدود شدم باید هر سه دقیقه یبار مودمو خاموش روشن کنم لطفا اگه راهی هست کمک کنید.مودم tp-link وایرلس سری n
مودم رو به صورت bridge کانفیگ کننقل قول:
از حالته pppoe درش بیار
بعد برا کانکت شدن یه کانکشن باید بسازی و وصلش کن!
اره همه چی درسته مثل قبل , میگم که یکی دو روزه اینطوری شدهنقل قول:
سلام بچه ها
شما میتونین فیلم های یوتی وب رو ببینین ؟
من نمیتونم ببینم ! کل سیستم رو چک کردم و هزار بار فلش پلیر زدم .
یه سوال دیگه : میشه فیلمای یوتی وب رو با پروتکل https دید ؟ یا حتما باید http باشه ؟
نه بابا من منظورم به ترفند شما که سرش کل کل داشتین نبود :sq_2:نقل قول:
قبلاً دوستان اینجا ترفندهایی رو اعلام می کردند که فقط برای پز دادن بود و آموزشش رو نمیزاشتن من منظورم به اون ها بود. من اصلاً دانلود شبانه زیاد ندارم و دنبال این ترفند ها نیستم :sq_25:
راستی این شکلک های جدید چه باحاله :sq_22:
پس برا چی اعلام میکردن! :9:نقل قول:
این سایت پروتکلش HTTPS است! نمیشه عوضش کرد!نقل قول:
HTTP بزنی اصلا باز نمیکنه سایت رو!
منم نمی تونم ببینم. نمیدونم باید چیکار کرد که درست شه:sq_3:نقل قول:
میدونم داری از ویندوز عوض کردن فرار میکنی ولی احتمالا راهش همینه!:sq_6:نقل قول:
یبار IDM رو پاک کن از نو نصب کن ببین درست میشه یا نه!
اگه نشد ویندوز لازمی!:sq_25:
چندروزه کلا اینترنت یجوری شدهنقل قول:
سایتا کامل لود نمیشن، بشن هم اون گردی لودینگ فایرفاکس همش میچرخه!
:sq_24:
قسمت پخش فیلم یوتیوب کار نمیکنه!
اگه ترافیکم تمام بشه میتونم ساعات رایگان دانلود کنم ؟
خیر نمیتونین.اگه روزای باقیماندتون زیاده حجم اضافی بخرین.نقل قول:
سلام.
دوستان با 1 مگ سرعت شبانه چنده؟
حدودا چقدر میشه دانلود کرد؟
کاربران اینترنتی ساکن ایران در شبکههای اجتماعی خبر از ف-ی-ل-ت-ر شدن برخی قالبهای صوتی و تصویری در ایران میدهند.
توییتها و نوشتههای کاربران اینترنت و مدیران وبسایتها حاکی از این است که برخی از گونههای فایلهای صوتی و تصویری چون MP3، MP4، SWF و FLV در صورتی که روی سِرورهای خارج از ایران میزبانی شده باشند، در بخشهایی از این کشور قابل دسترس نیستند.
بر اساس این گزارشها، اگر وبسایتی داشته باشید که سِرور آن در کشور کانادا قرار گرفته است، حتی اگر سایتتان در ایران ف-ی-ل-ت-ر نشده باشد، فایل صوتی با فرمت MP3 موجود در آن در بخش هایی از ایران قابل دریافت نیست. این موضوع در صورتی که سایتتان از طراحی Flash استفاده کرده باشد که از فایلهایی با فرمت SWF بهره میبرد، با مشکلات بیشتری مواجه خواهد شد چرا که چنین سایتی به طور کامل دیده نمیشود.
به گفته کارشناسان، در چنین حالتی یکی از نخستین آسیبها متوجه آگهیهای آنلاینی خواهد بود که از قالبهای فلش استفاده میکنند. این دسته از آگهیها معمولاً تصاویری متحرک دارند و برای بینندگان یک وبسایت از جذابیت برخوردارند. به همین علت بسیاری از آگهیها در این قالب ساخته میشوند.
به علاوه بسیاری از پخشکنندهها یا Player های موسیقی و ویدئو در قالب فلش ساخته شدهاند. وبسایتهای زیادی برای نمایش تصاویر و پخش فایلهای صوتی چون آهنگ، کتاب صوتی، رادیوی اینترنتی و پادکست از این پخشکنندهها استفاده میکنند که بر اساس گزارش ها، محدود شدهاند.
به گفته کاربران اینترنتی ساکن ایران، امکان دریافت و ذخیره فایلهایی که قالبهای فلش یا صوتی را دارند هم به همین ترتیب دچار مشکل شده و ممکن نیست؛ مگر آن که در سِرورهای داخل ایران میزبانی شده باشند.
شیوه های تازه محدودیت
نهادهای متولی ف-ی-ل-ت-رینگ در ایران در ماههای اخیر برای محدودسازی اینترنت دست به اقدام های تازه ای زده اند.
از جمله، چندی پیش سرویس تبلیغاتی Adwords گوگل نیز ف-ی-ل-ت-ر شد. هنگامی که کاربر روی یکی از آگهیهای گوگل کلیک میکند، مرورگر به یک پیوند میانی و از آنجا به سایت مقصد هدایت خواهد شد. با ف-ی-ل-ت-ر شدن این پیوند میانی، کلیک روی هر آگهی، کاربر را به جای رفتن به سوی سایت آگهیدهنده، به صفحه ف-ی-ل-ت-رینگ هدایت میکند.
به نظر میرسد هدف از ایجاد محدودیت برای فایلهای صوتی و تصویری، جلوگیری از دسترسی به رادیوهای اینترنتی و پادکستهایی باشد که در سایتهای مختلف بارگذاری میشوند. با این روش در تکثیر این گونه فایلها یا عملکرد پخشکننده یا Player آن اخلال ایجاد میشود.
چندی پیش سرویس جیمیل که به شرکت گوگل متعلق است در ایران ف-ی-ل-ت-ر شد که به گفته مسؤولان به علت اعتراض به حذف نشدن فیلم توهینآمیز به پیامبر اسلام از روی سایت یوتیوب بود. یوتیوب از وبسایتهای زیرمجموعه شرکت گوگل است.
شرکت گوگل به بیبیسی فارسی گفته بود که از قطع دسترسی کاربران ایرانی به جیمیل و دیگر سرویسهایش اطلاع دارد؛ اما مشکل از طرف گوگل نیست.
این مشکل پس از چند روز برطرف و جیمیل دوباره در دسترس کاربران قرار گرفت.
حداقل شبی رو 2 گیگی حساب کننقل قول:
حداکثر هم برو تا 4 گیگ
نقل قول:اگه مصرفت خیلی بالاست و کمتر از 1 ماه باقی مونده داری، یه اکانت جدید 1 ماهه 4 گیگ بگیری و استفاده کنی بهتر از اینه که 5 تومن یا 10 تومن بدی برای خرید حجم اضافی :sq_8:نقل قول:
آقا من چند شب دانلود نداشتم دیشب دیدم سرعتم کم بود و رو 50 بود آخه سه شب پیش با 250 دان میکرد!
همه اینطوریه یا شاید دیشب فقط اینطور شده؟؟؟
فرمایش دوستمون تایید میشه.منم یک مگ دارم و شبهای خوب حدود 4 گیگ و بقیه شبها حداقل 2 گیگ دانلود دارم.نقل قول:
رو bridge که میزارم هرچی کانکشن درست میکنم ارور 691 میده یوزر و پسورد رو هم وارد کردم VPI هم رو 0 VCI هم رو 59 هست مشکل چیه؟ویندوز7
باید تو قسمت interface setup و سپس PVC ببین اونی که 0-59 رو توش وارد کردی فقط فعال باشه و بقیه PVC ها رو غیرفعال کن و هر کدوم رو که غیرفعال کردی تو صفحه خودش سیو کن و فقط 0-59 activated باشهنقل قول:
بعد از اینکه تنظیمات رو روی بریج گذاشتین کامپیوتر رو ریستارت کنید و وقتی ویندوز بالا اومد مودم رو خاموش کنید و چند ثانیه بعد روشن کنید و منتظر بمونید تا چراغ DSL سبز بشه.حالا یه کانکشن بسازید.نقل قول:
نوع کانکشنی که میسازید باید Broadband باشه.
این طور نیست مگه اینکه little more بهت بدن یا اینکه ترافیک بخری ... اگه این طوریه که شما می گی که دیگه باگی در کار نیست همه حالت ها رو شما نفی کردین!!! به هر حال از ما گفتن بودنقل قول:
اگه قرارداد رزرو هم نداشته باشی وقتی دیسکانکت میشی حجم رو منفی میزنه و حجم منفی رو بعدا از حسابت درمیان پروفسور!
نقل قول:دست گلتون درد نکنه درست شد خیلی آقایین:31:نقل قول:
نه واسه همه اینطور شده عزیزنقل قول:
انگار کل ISP ها سرعتشون اومده پایین
همه شکایت دارن چند روزیه
یه چی میگیانقل قول:
بابا باید قراردادتو تمدید کنی بعد دانلود کنی
اگه بودنiه قرارداد دانلود کنی حجم دانلودیت بعد از قطع شدن منفی میشه و هر وقت ترافیک داشته باشی اتوماتیک ازت کم میشه
دیگه تمومش کن دیگه!
ده نفر اینو امتحان کردن با روشی که من گفتم جواب داده
تو برو به همون باگی که نمیگی بچسب
دوستان اینترنت پارس آنلاین هنوز مشکل داره؟؟؟
آخه من هنوز مشکلم پابرجاست!!
دلار که اوضاش درست شد اینترنت ها هم خوب میشه :sq_2:نقل قول:
:sq_6::sq_2::sq_24:نقل قول:
یه سری فرمت هارو تو مرز ایران فیلتر کردن اصلا اجازه نمیده وارد بشه!
مثل FLV MP4 SWF
من که مشکل تایم اوت داشتم این چند روز الان یک دونه هم ندارم. پینگ فیکس 150.
مشکل من رفع شده فعلا !
چند شبه سرعت دانلود من خیلی اومده پایین. قبلا از ساعت 2 تا 3.5-4 باسرعت 40k دانلود میکرد. بعد سرعت میرفت رو 60-70 تا ساعت 6. از ساعت 6 تا 7 هم با 100-150 دانلود میکرد. که در مجموع 1 تا 1.5 گیگ دانلود میکردم. فرقی هم نمیکرد با تورنت یا لینک مستقیم.
الان از 2 تا 6.40 با همون سرعت 40 دانلود میکنه :( بعدش میره رو 150.
تورنت هم کلا سرعتش اومده پایین. الان که رایگان نیست گذاشتم دانلود 20k بیشتر نمیده با اینکه این تورنت 2000 تا سیدر داره!!!
سلام خدمت دوستان عزیز
یه چند وقتی هست با این نت مخابرات مشکل دارم و شبا بیشتر از 1000 بار قطع میشه - واسه همین تصمیم گرفتم برم از یه شرکت دیگه نت بگیرم
من ساکن لاهیجان هستم -- تقریبا هر شرکتی که تو لاهیجان بود رو یه بار امتحان کردم ( فست وی - دامون - اندیشه - مخابرات ---- شاید شرکت دیگه ای باشه ولی من خبر ندارم :دی -- به جز پارس آنلاین )
الان میخام برم پارس آنلاین بگیرم ولی نمیدونم چجوریاست
من دانلود واسم مهمه و سرویسی که میگیرم باید حداقل بشه باهاش شبی 2.5 تا 3 گیگ دانلود کرد
رفتم شرکت پرسیدم میگن اکه نامحدود بگیری بعد از 20 گیگ دانلود سرعتت میاد پایین - که این به درد من نمیخوره -- البته دوستمون اقا امیر گویا یه ترفندی دادن برای این 3 دقیقه ها :دی
میخاستم ببینم سرویس های محدودش سرعتش چنده ؟؟؟؟ سرویس 1024 سرعت دانلودش چنده ( البته ساعات رایگان منظورمه ) ؟؟
سرویس های محدودشون رو تو 1 ماه محدودیت دانلود نمیذارن ؟؟؟
مثلا اگه شبی 3 گیگ دانلود کنم میشه ماهی 90 گیگ -- محدودیتی در این زمینه وجود نداره ؟؟؟
کلا درمورد این پاری آنلاین یه توضیحی بدین ممنون میشم
با تشکر
00000000000000000000
سلام من تازه مشترک پارس شدم سرعت در حال حاضر خوبه ولی خیلی مشکل تایم اوت دارمنقل قول:
شما سرویستون چیه ؟؟؟؟
من صبح تا ظهر پینگم خیلی خوبه ، ولی از ظهر به بعد افتضاح میشه!!
این سرعت و پینگ صبح :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما که داریم با نامحدود پارس افلاین برشکست میدیم .24 ساعته دانلود.کامپیوترم دیگه نفس نداره مثل اسب میتازه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وای چه حالی داره الان روی ابرا هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا من میزارم واسه دانلود با idm ولی صبح که پا میشم میبینم 1 گیگ دانلود کرده و بیشتر فایل ها رو error زده.
با توجه به اینکه این حالت 2 3 روز در هفته اتفاق میافته و روزهای دیگه دانلود تا 3 گیگ میتونم کنم
ایا این ارور مشکل idm هست ؟و باید از راهی که چند صفحه پیش گفته شده برای قطع و وصل کانکشن استفاده کنم
داداش مشکلت حل شد؟!نقل قول:
24 ساعته دانلود!؟
نه مشکل شبکه سنقل قول:
شبا خیلی قطعی داره
دانلود زیاده ولی هیچ فایلی کامل نمیشه
مشکل از شبکه ی پارسه
برادران بجای این همه پرسش بگین حالا چی دانلود میکنین تا ماهم دانلود کنیم.اخه نصف یک روز من فقط باید فکر کنم ببینم چی بگیرم ....:sq_24: