سلامنقل قول:
7158 جی وی سی خوبه.
6921 سونی هم دوستان میگن خوبه من صداش و نشنیدم.
باید از باطری سازها سوال کنید.نقل قول:
سلامنقل قول:
پخشتون فابریکه؟خروجی pre داره؟
سلامنقل قول:
7158 جی وی سی خوبه.
6921 سونی هم دوستان میگن خوبه من صداش و نشنیدم.
باید از باطری سازها سوال کنید.نقل قول:
سلامنقل قول:
پخشتون فابریکه؟خروجی pre داره؟
پخش فابریکه خروجی رو نمیدونم فقط usb میخوره مال داشبورد سوناتاییه
Sent from my H60-L04 using Tapatalk
نقل قول:سلامنقل قول:
اگر خروجی RCA برای اتصال به آمپلی نداشته باشه که نمیتونید براش آمپ تهیه کنی!
اقا یه سوال به نظرتون کیفیت صدا پایونییر p6000 بهتره یا 7450 یه توضیح هم بدم که مدل 6000 4 تا خروجی 5 ولت داره و 7 باند اکولایزر ولی 7450 6 تا خروجی 4 ولت داره و 5 باند گرافیکی لطفان کسایی تجربه استفاده از p6000 رو دارن نظرشون رو درموردش بگن.
ممنون اقا حمید.لطف میکنید قیمت این قطعات رو که گفتین با اکسسوری و نصب بگین .البته اگه شرکت موجودی داره؟ :n16:
سلام دوباره
میخوام واسه استیج جلو 405 یه کامپ بگیرم تا 400 حدود . نظرم روی مدل های زیر هست نظرتون چیه ؟
Gladen RS165
Hertz hsk 165
Hertz esk 165
Pioneer ts-d1730c
Helix esprit E62c.2
واسه آمپ الان یه ads 1800 دارم ک روی باندای عقب یه جفت 6982 و یه ساب 307d2 وصله ولی صدا زیاد باشه بعد از ساعاتی پروتکت میکنه . میخوام این چهار کانالو بزارم برای جلو و عقب بعد یه آمپ بزارم روی ساب .
جه آمپی با حداقل قیمت پیشنهاد میکنید ک 307 رو درایو کنه ؟
نظرتون درباره این ست چیه ؟
حالا پخش هم 8019 کنوود هست صدارو تا آخز زیاد میکنم ولی حجم صدای اونقدر بالایی ندارم به نظرم کمه حالا مشکل به نظرتون از کجای سیستم هست ک پرتا صدای کمی داره ؟ ولی قدرت و کیفیت صدا خوبه
سلام خدمت اساتید گرامی
بنده تجربه زیادی در زمینه نصب و صدا گرفتن خوب ندارم.... خواستم با حداقل برشکاری طاقچه، کواک و ساب رو نصب کنم(ماشین L90)... انجام دادم ولی احساس میکنم شاید بتونه صدای بهتری بده! هرچند با همین شرایط هم صدا مورد قبوله.
در ضمن دور تا دور کار رو (بین طاقچه MDF و بدنه فلزی) با نمد و چسب بصورت دقیق آب بندی کردم... حالا بفرمایید برش ندادن قسمت کواک و برش حداقل قسمت ساب میتونه باعث مشکل بشه؟ چون فاصله هوایی کمی با فضای صندوق بوجود اومده.
"البته بین طاقچه MDF و بدنه فلزی حدود 6 سانت فضای خالی هست"
پخش: کنوود 6049
آمپ: کنوود4کانل M846
کواک: هرتز HCX690
ساب: هرتز DS250
سه مورد اول واسه 2سال پیش هست که رو ماشین قبلیم بسته بودم، ساب 1ماهه گرفتم و همشو رو ماشین جدید بستم.
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام،خواهش میکنم.نقل قول:
1-آمپ rs150C2 هست 850
2-آمپ RS100C4 هم 1 تومن هست.
هر دو هم موجودن.
سلامنقل قول:
هلیکس صدای خوبی داره تویترهاش خیلی خوش صدا هستند ولی از نظر توان کمی ضعیفه.البته تو مدل جدید 15 وات به توانش اضافه شده.
هرتز سریه های انرژی به بالاش خوبه البته تقلبی و فیکش خیلی زیاده مراغب باشید.
گلیدن واقعا صدای خوبی داره توانش هم 100 واتی و 3 اهمیه باید با آمپلیفایر خوب مثل آمپ خودش RS100C4 درایو کنید تا نتیجه خیلی خوبی بگیرید.قیمتش هم 530 هست.
پایونیر جزو کامپهای معمولی هست
برای آمپ اگر مونو بخواهید گلیدن RC 600 C1 هست 495 تومن.
سلامنقل قول:
نه بعیده مشکلی از نظر تهویه براشون بوجود بیاد میگد حدود 6 سانت فاصله هست.ولی در مورد ساب بهتر بود داخل باکس استفاده میکردین خیلی صدای بهتری میگرفتی
مرسی حمید جان از راهنماییت حالا بین هیلکس و گلیدن اگر پیدا کنم یکیو انتخاب میکنم شد آمپشو هم پیدا میکنم .
حالا اگر آمپشو میدا نکردم به نظرت آمپ های کنوود و پایونیز چطورن ؟ والا من قبلا پایونیر 350 وات قدیمی روی 6975 داشتم صدای خوبی داشت تا اینکه این 450 وات سریه جدیدو تست کردم روش صدای مزخرفی پیدا کرد . جنسای پایونیر به نظرت چطورن ؟ یه باند هم بجای 6982 کنوود معرفی میکنی ؟ چون ساب دارم بیشتر حجم و کیفیت مهمه قدرت بیسو ساب پشتیبانی میکنه .
الانم آمپی ک گفتی 4 کاناله ؟ هم برای کامپ جلو خوبه هم کواک های عقب ؟ برای 307 پایونیر چ آمپی پیشنهاد میکنی ؟ هم گلیدن هم پایونیر بگو بی زحمت چون گلدین رو همه توی بازار ندارن
مرسی
ممنون اقا حمید .انشالله مزاحمتون میشم
سلام.دوستان من میخوام برا خونه یه سیستم صوتی درست کنم ولی زیاد سردرنمیارم مثلا یکیش این که چجوری راه بندازم با باتری ک نمیشه زود خالی میکنه با برقم ک میسوزه!!!حالا اینا بمونه واس بعد
من میخوام چهارتا بلندگو بخرم و یدونه ساب بلندگویی ک میخوام بخرم:Pioneer TS-A6975S
و ساب مورد نظرم اینه:
Kenwood KFC-PS3015W
ولی موندم پخش و امپلی چی بخرم پخش میخوام تنظیمات حرفه ای داشته باشه و ترجیحا ارزون و امپلی هم به احتمال زیاد پایونر میخرم ولی نمیدونم باید چند کاناله باشه یا مدلش...
لطفا راهنمایی کنید
با سلام خدمت دوستان عرضم به خدمتتون که دیروز یکی از بچه های ساب 12 الپاین تو لوله رو بهم معرفی کرد می خواستم بدونم در مقایسه با jbl1000 خیلی تفاوت کیفیت و کوبش داره یا نه زیاد نیست منظورم اینه که ارزششو داره بخوام هزینه کنم سابام عوض کنم یا تفاوت محسوس نیست البته اینو بگم الان همین جی بی ال ها صدای خوبی دارن ولی احساس میکنم توی کوبش و دقت بیس یه مقدار ضعیفه.
من باندمو این مدلی برش دادم بستم بردم گوشه ها حلالی مثله عکس -- به نظر شما اگه عادی مثله اون عکس قرمزی که زدم ببندم روی کیفیت صدا و بیس تاثیری داره یا نه فرقی نداره همین حالتی هم مشکلی نداره ؟
-----
سوال بعدی الان روی mdf باند بستم حالا اگه روی تاحچه فابریک ببندم صدا چه فرقی میکنه ؟ چرا میگن تاخچه فابریک خوب نیست !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
نه همینجوری که بستی بهتره.هر چقدر اسپیکرها از هم فاصله داشته باشن حالت استریو بهتر احساس میشه.
روی MDF چون اسپیکر کامل مینشینه بهتره ممکنه طاقچه فابریک راه نده که اسپیکرها کاملا از هم فاصله داشته باشن
سلامنقل قول:
جی بی ال تو قدرت بهتره.ولی اون کوبشی که مد نظرتون هست رو تو باکس پورتد کمتر میشه بهش دست پیدا کرد. باید باکس سیلد باشه تا بیس کاملا روی موزیک سوار باشه.
سلامنقل قول:
اصلا بهتون پیشنهاد نمیکنم این کار رو بکنید.تجربه شخصی دارم.کار کثیف و مشکل و دردسر داری هست.
سلامنقل قول:
گلیدن رو که هر چی بخواهید من براتون میگیرم.مستقیم از وارد کننده.
بله RS100C4 چهار کانال هست.
پایونیر هم اصلا قابل مقایسه نیست با گلیدن یا هلیکس.
ساب 307 هم نگیری بهتره.صدای خوبی نداره.
طول سیم اسپیکر تاثیری روی کیفیت داره از کواک تا آمپیلی ؟ وهچنین جنس سیم ؟
سلامنقل قول:
بله
سیم جنس خوب خیلی موثره در انتقال سیگنال و دیتا
برای ووفرها،بالای 3 متر از کابل 2*2.5mm
برای تویترها از کابل 2*1.5mm استفاده نمائید.
نه دادا کجاش کثیفه خیلی هم خوبه:n02:داداش من ست رفیقش رو ک یک ماه بیشتر نبود رو ماشینش خرید و اورد خونه ولی به ماشین وصل نکرد میگف بیس زیاد ماشین رو شل میکنه صداش بیشتر میشه و از این چیزا بعد چند روز کلی پرس و جو اخرش به هم وصل کردشون و نمیدونم اخرشم چی وصل کرده بود ک با اون زد به برق.یک سال بعد هم به دلائلی فروخت.منم میخوام بازم درست کنم چون داداشم سر در نمیاره و منم مث اون خواسم از شما کمک بگیرم؟:n26:
نحوه تست توتیر کواک چطوریه ؟ سالمه یا سوخته
سلام
دوستان باند کنوود 718ex رو برای پخش اورجینال 206 تیپ 2 مدل 90 پیشنهاد میکنید ؟ فقط امپلی نمیخوام
دوستم داره رو ماشینش جالب نیست .نقل قول:
یه 6995s پایونیر یا کنوود 6995ex بخر قیمتشم کمتره حجم صدای بیشتری هم بهت میده بدون آمپیلی .
میشه توضیح بدید بیشتر و اینکه 6995ex ساخت ویتنام هست ؟نقل قول:
بهترین باندهایی که بدون امپ میتونین ببندین به نظر من ایناس بقیه پول دور ریختنه.نقل قول:
هلیکس e69
پایونیر 6965
الان دیگه کامل دو دل شدم :n02:نقل قول:
دوست عزیز هلیکس e69x بردار مطمئنا پشیمون نمیشینقل قول:
- - - Updated - - -
دوست عزیز هلیکس e69x بردار مطمئنا پشیمون نمیشینقل قول:
سلامنقل قول:
در حال پخش موزیک دستتون رو بگذارید روی تویتر و بردارید به صورت متوالی چند بار که انجام بدید متوجه میشین صدا میده یا خیر.
سلامنقل قول:
به نظر من که اصلا کار صحیحی نیست. گفتم خودم تجربه کردم و به کارخودم میخندم.
در هر صورت
یه باطری حد اقل 55 آمپر و یه ترانس 10آمپری برای شارژ کردن باطری نیاز دارید.
اسپیکرها رو هم باید براش باکس درست کنید
سلام عزیزان
ماشینم سمند هست
بودجه 1.500.000
یه سیستم میخوام که بیشتر کیفیت صدا و شفافیت بالا باشه
التیه حجم و بلندی صدا هم قابل قبول باشه
ممنون میشم
نقل قول:دوستان هلیکس خیلی کم گیر میاد اگه میشه از کنوود یا پایونیر بردارم ولی نمیدونم کدوم:n35:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
دوستان به علت عجله در خرید اگه میشه زودتر راهنمایی کنید
میشه توضیح بدید بیشتر و اینکه 6995ex ساخت ویتنام هست ؟نقل قول:
دادا فکر باکساش رو کردم هم برا ساب هم برا بلندگوها.ولی تو این موندم ک به چی وصل کنم به اداپتور ک نمیشه ضعیفه با اون کار نمیکنه به باتری ک زود خالی میکنه به برق هم نمیشه میسوزن ولی تاجایی ک یادمه داداشم به برق وصل کرده بود.
راسی کدوم بلندگو بهتره البته میخوام کیفیت صداش بیشتر باشه:
Kenwood KFC-PS6995EX
Infinity 9633i
Pioneer TS-6965V2
ساب هم ک این بود:
Kenwood KFC-PS3015W
امپلی هم فک کنم اینه دیه پنج کاناله جز این چیزی پیدا نکردم:
Pioneer GM-D9605
اگه شما امپلی دیگری سراغ دارین ک بشه 4 تا بلندگو و 1 ساب رو بش وصل کرد رو بگین ممنون میشم.
پخش چی بخرم؟
:n02:باتشکر.
سلام خسته نباشید
جناب بنده قصد خرید یک جفت باند هلیکس e69 دارم.فقط من صدای باند هایی مثل 718 و 6975s شنیدم. باند هلیکس ایا برتری هایی نسبت به این دو باند دارد در بیس نرم و پرتاب صدا؟؟
سلام دوستان من میخوام برای پراید فعلا یه ضبط خوب بگیرم که بعدا اگه خواستم سیستم بندازم روش جواب بده
چی پیشنهاد میکنید برای پراید ؟ تو حدود قیمت 200 یا 300 تومن
کنوود X400نقل قول:
اقا حمید مارم راهنمایی بفرماییدنقل قول:
سلامنقل قول:
با این بودجه خیلی صدای خوبی نخواهید گرفت.در هر صورت میتونید
پخش رو X400 یا U300 بگیرید.
یه آمپ دو کانال مثل 5602 و یک چفت جی وی سی 7158
پک برق و سیم کشی و کلا اکسسوری هم دارید.
7158 بگیر یا 6965V2نقل قول:
اصلا سراغ 718 نرو.نقل قول:
هلیکس کیفتی هست اما کمی ضعیفه.
MC 609 گلیدن هم خوبه. 340 تومن
6965v2 یعنی از کنوود 6995ex بهتره ؟نقل قول:
نقل قول:
سلام
تو بازار ترانس هایی هست ۱۴ ولت با امپراژ مختلف میتونی خرید کنی
میتونی از منبع تغذیه کامپیوتر هم استفاده کنی
ولی باید باز کنی سیماشو از رو برد در بیاری یه منفی و یه مثبت به جای اون سیما بزنی بهش
برای روشن کردنش هم یه کلید بزاری
از خود کامپوتری ها سوال کنی راهنماییت میکنن
از این پاور های قدیمی بگیری فکر کنم جواب کارتو بده چون حدود ۲۰ امپر خروجی داره
سلام
چرا با افزایش ولوم بیس ساب کم میشه؟ مثلا تو ولوم 25 کل ماشین میلرزه ولی تو 37 انگار نه انگار ساب هس امپ از ساب قویتره و گین رو نصف :n13::n13: و تو باکس سیلد 30 لیتری خالص بیس خیلی مزخرفه عوض کنم فرقی میکنه؟؟؟
سلام این باند رو با چه ضبطی پیشنهاد میکنید ؟؟؟نقل قول:
سلام دوستان
من یه پخش kenwood x10 دارم که میخوام بفروشم یا با یه Kenwood KDC-100UB تعویض کنم. آیا 100ub از نظر کیفتی بهتر از x10 هست؟
چون x10 هم از سری اکسلون هست و من کاملا راضی بودم ازش