چند تا از دوستای من تو مرکز 8 هستن , میگن اوضاع خوبه , مطمئنی شما مشکل فیزیکی رو خطت نداری ؟نقل قول:
Printable View
چند تا از دوستای من تو مرکز 8 هستن , میگن اوضاع خوبه , مطمئنی شما مشکل فیزیکی رو خطت نداری ؟نقل قول:
اندیشه 2 روزی بود که خط 8 مشکل پهنای باند داشت الان حل شده سرعت اومده سر جاش
اندیشه مرکز 5 ، 3 ماهه سرعت دانلود 15 پینگ همش تایم اوت گوگل بدون قندشکن وا نمیشه! پشتیبانیم رسما میگه همینه که هست! شما 2 روزه سرعتتون اومده پایین شاکی شدین؟ واقعا که! :n02:
منم این مشکل رو دارم یکی دو تا سایت رو باز می کنم چند مگ کم می شهنقل قول:
خیلی ممنون که میاین اینجا جواب می دید :)
نقل قول:سلام عزیز دل sat_sat جان میشه یه راهنمایی کنیدنقل قول:
نوشته شده توسط Sat_Sat
این سرویس 4گیگ 5 ام چیه بعد چرا پنل کاربری من دیگه
جایی واسه تمدید جساب نداره بدش سرعت من تو شبانه قراره چطور بشه همون سرعت
روز میمونه یا کم میشه ساعتش از همون یک شبه!
اگه قراره کم بشه بخوام سرویس 1024کیلوبایت بر ثانیه یا همون
1mb/sec بگیرم کارت دانشجوییمو باید ببرم نمایندگی شهر یا کجا مرسی کلی
نقل قول:
واقعا این خیلی مسخره هست . مگه خون اونی که مثلا دانشجو هست و یا شرکت داره از دیگران پر رنگ تره ؟؟؟؟؟
بنده ای که قبلا دانشجو بودم و در زمان اندیشه با ارائه اون 256 گرفتم الان از کجا کارت دانشجویی بیارم ؟؟؟؟؟
خود اندیشه یه پنل داره و راحت می تونیم سرویس ها رو انتقال بدیم و از این مسخره بازی ها نداره. بهتره سایت مخابرات هم به فکر همچین پنلی باشه .
سرعت 128 که دانلودش بین 0 تا 15 کیلو نوسان داره فقط به درد ..... شون می خوره :n21:اونم حجمی :n21:
منم مشکل دارم دو تا یک گیگ پهنای باند گرفتم سه روز نشده تموم شده :n24::n05:نقل قول:
سلام. خط 8 هستم 256 نامحدود اندیشه. از صبح تا نیم ساعت پیش کلا نت قطع بود . ارور 720 میداد. بار اول زنگ زدم گفتن مشکل IP داری، 10 دقیقه مودم رو خاموش کن درست میشه، که نشد! بعد 3-4 ساعت که دوباره زنگ زدم گفتن مشکل از طرف ماست. باید صبر کنی تا درست بشه! من موندم اینها میخوان یه دروغ تحویل ملت بدن چرا با هم هماهنگ نمیکنن؟
خط 8 اندیشه هم تا دو سه هفته پیش سرعت دانلود تقریبا ثابت بود و پیج ها به کندی باز میشدن اما از همون موقع دقیقا برعکس شده یعنی پیج ها عالی باز میشن اما سرعت دانلود شدیدا نوسان داره...
منم پلنم تغییر دادم به 512-5گیگ
Pr-S00-ADSL-512-5G-1M-B
سرعت هیچ تفاوتی نداره سرور داخل باشه یا خارج سرعت 100 به بالا میچرخه واسه دانلود
فقط نمیدونم شب یه چی بزارم دانلود بشه یا نه :n30::n28:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایضاً، بند هم این مشکل رو دارم!!!نقل قول:
سلام
اگه بخوام از اندیشه درخواست جمع آوری بدم چه مدت طول میکشه؟
سرعت شما درست شد؟ قبلا چه طرحی داشتی و چه سرعتی داشتی؟ الان چه طرحی داری و چه سرعتی داری؟ ممنون!نقل قول:
قبلا که ضحی کیش بودم سرویسم 256 بود که این چند روزه سرعتم اومده بود رو 30.40 الانم سرویسم 1024 پنج گیگه 12 ماهه (آشنای اول) که سرعتم تو روز تغریبا 150تا 180 شبم از یک به بعد 110 میشه سرعت:n15:
دانلود شبانه از حجم شما کم می کنه؟نقل قول:
نه کم نشد البته سر ساعت 1 مودمو خاموش روشن کردم نزدیک 1.5 گیگم دانلود کردم:n01:
پس خدا رو شکر مشکل حل شده، این چند وقت میزان دانلود خون من که حسابی کم شده :)نقل قول:
البته تا اونجایی که میدونم خاموش و روشن کردن مودم تاثیری تو کم شدن حجم نداره
تنها باعث میشه تا پشتیبانی بتونه حجم از دست رفته شما تشخیص بده و برگردونه
چطور با اون سرعت 1.5 گیگ دانلود کردید؟نقل قول:
من سرعتم 70-80 بود 1.4 گیگ دانلود کرده بودم
جدی سرعتتون شب می شه 110؟ اشتباه نکردید؟
قبلا چه سرویسی داشتید؟ حجمتون تموم شده بود؟
من سرویسم هنوز تموم نشده، برم تغییر بدم این حجمی که مونده چی می شه؟
من قبلا 256 ضحي کيش بودم نزديک 15مگم مونده بود که زنگ زدم 2020 سرويس 1024 پنج گيگ 12ماه پس پرداخت(رو قبض مياد) فعال کرد ديروز تو ساعت رايگان نزديک1.4 گيگ گرفتم با سرعت تقريبا 110 اما امروز سرعت اومده بود رو 40,50 اما بازم نزديک 600 مگ گرفتم
زنگ زدم2020 گفتن شما سرویس 5مگابایت گرفتین آقا تو خود سایت از 2 مگابایت بیشتر نداره بعد سرعتش با 512 هیچ فرقی نمیکنه شباهم بزور به 50 میرسهنقل قول:
واقعا دزدی تو روز روشن!
دوستان این اندیشه واقعا شورش رو در آورده...
اون از قطع شدنای مکررش
اون از پشتیبانی مزخرفش! هر وقت قطعی داره میزاره رو اشغال!!!!
اینم از مسخره بازی جدیدش. سه روزه رو برداشتن به جهنم، دیگه این چه مسخره بازی درآوردن. ساعت 12 شب سرویسم تموم شد.10 دقیقه بعد یعنی 12:10 اومدم تمدید کنم رو فاکتورم جریمه دیرکرد زده!!!!! آخه بذار من دیرکنم دیرکرد بگیر... صحبت 75 تومن نیستا، صحبت توهین و بی ارزش بودن مشتریه
شنیدم شاتل میخواد قطع کنه یا کاهش سرعت داشته باشه قبلش اس ام اس میزنه خبر میده، اینا بی خبر قطع که میکنن هیچ، میذارن رو اشغال کسی زنگ نزنه بهشون!!!!
به زودی با این مدیریت مزخرفشون به زمین میخورن و میفهمن دارن چیکار میکنن...
-----------------------------
حالا چندتا سوال:
1. در حال حاضر کدوم سرویس دهنده تو رشت خوبه؟ در واقع بهترینه؟
2. دو روز دیگه سرویسم منقضی میشه. درخواست جمع آوری کنم و برم جای دیگه چند روز قطعی دارم؟
ممنون
دارم میسوزم 27000تومن دادم سرویسی که اصلا وجود خارجی نداره به من فروختن سرعتش هیچ فرقی نمیکنهنقل قول:
شباهم که اصلا دان نمیکنه
دزدای بی صفت
اصلا مگه اینا سرویس 5 مگابایت دارن:n28:
منظورتون ازمشكل فيزيكي دقيقا چيه؟ميشه كنترلهايي كه بايد انجام بدم رو بگيد؟نقل قول:
متاسفانه این جور دزدی خیلی عادی شده تو کشورنقل قول:
اصلا به اینکه حق الناسه و باعث از بین رفتن برکت می شه هم کار نداریم، این انسانیته؟؟؟
ای دی اس ال هم نه، همه جا هست
بعد میان می گن خارج از کشور فلانه...
آخه یکی نیست بگه بابا شما برید خارج از کشور اونجا رو هم به همین فلاکت می کشونید
اونجا اگه خوبه واسه اینه که به هم احترام می ذارن
آمازون چرا تو کل کشور ها اینقدر معروف شده و از همه جا مشتری داره؟
همه هم راضی!
ارسال کالاشون یکم دیر بشه، خودشون به عنوان عذر خواهی یه هدیه به همراه کالای خریداری شده می فرستن اونم نه مثلا یه آدامس، یه چیز درست حسابی
خوب مشتری هم وقتی می بینه براش ارزش قائلن، کالای مرغوب رو با قیمت مناسب و در اسرع وقت در اختیارش می ذارن دیگه چی می خواد؟
اینجا متاسفانه اصلا عین خیالشون نیست
حالا زیر ساخت خرابه، نمی تونید درست خدمات بدید حداقل دروغ نگید (نگید سرعت 1mبعد هیچ فرقی با 256 نکنه)
پاسخگو باشد ( حداقلش یه عذرخواهیه دیگه )
اطلاع بدید ( آقا قراره 4 روز اینترنت قطع بشه؟ بگید، بعد هم قطع کنید! به خدا اینجوری همه راحت تریم، حداقل می دونیم مشکلی وجود داره که دارید حل می کنید، وقتی بی خبر هی قطع می شه آدم کلافه می شه)
حق مردم رو نخورید ( الان تو ساعتای رایگان حجم کم می شه می گن سر ساعت 1 و 7 مودم رو خاموش روشن کنید زنگ بزنید براتون اضافه می کنیم، هر بار زنگ زدم کم کمش 100-200 مگ رو ندادن !!!)
می تونید شکایت کنید شاید رسیدگی شد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما که کاری از دستمون بر نمیاد، ان شاءالله که حل می شه!
سلام مجدد به همه دوستاننقل قول:
عزیز دستور دادن دوستانی که مودم رایگان نمی خواد بسته به سرویسی که می رن بهشون حجم رایگان بدن حداکثر تا 20 گیگ شما نگران نباش و با خیال راحت دانلود کن :n11:
اونجوری که من امار گرفتم با سرعت 512 در ساعات رایگان می شه تا 1گیگ با 1 مگ تا 2 گیگ و با 2 مگ تا 4 یا 4ونیم گیگ دانلود کردنقل قول:
البته اینم بگم که دیشب یه مقدار کنی سرعت بود ظاهرا مخابرات زیادی پورت 10 مگ به مردم فروخته دیشب چند نفر زنگ زدن که همشون 10 مگ داشتن
من خودم هم دیشب گزاشتم برای دانلود با سرویس 10 مگ هر 20 دقیقه 1 گیگ دانلود می کرد کلی حال داد:n09:
دوست عزیز سرعتهای 5 مگ و 10 مگ فقط با خرید شما بالا نمی ره دوست عزیز باید کاری روی سرویس شما انجام بشه که خود این کار ممکنه 1 هفته طول بکشه برای خود من نزدیک 2 هفته طول کشید ولی بعد از اون مطمعنم می یاد اینجا و می گید عجب سرعتی داره:n05:نقل قول:
سلام داداش من سرویس ماهه(پیش پرداخت)5M-4GBنقل قول:
[1 ماه] رو فعال کردم این همون 5 مگ هست آخه سرعتش هیچ فرقی با 512 نداره شبانشم همون 50 کیلو دان میکنه !
به من که خودم از سایت انتخاب کردم که اصلا حجمی لضافه نشد!نقل قول:
منظورم سرعت اتصال و نویز خط و اینجور چیزا هست که در سرعت نهاییتون تاثیر میزارهنقل قول:
نقل قول:
یه نفر اینجوری باید دردسر بکشه
خودشون اینجوری عشق و حال .نقل قول:
خدا میدونه چه بلایی می خوان سر کاربرای دیگه (کاربرای اندیشه مخابرات) بیارن. مستقیم بیفتیم دست مخابرات همین نتم نداریم. بعد تبلیغات می کنن تو تی وی (کیقیت عالی ...) طرف ندونه فکر می کنه چه خبره. از چاله تو چاه .:n21:
داداش آخه به افراد عادی 5 مگ نمیدن بعد من مثلا سایت اون روزا مشکل داشت گرفتمنقل قول:
تازه بخواد راه بیفته که 1 ماهی که خریدم تموم میشه که !
من خودم از سایت سرویسو خریدم مگه همه میتونن این سرویسو بگیرن؟الان قراره چه بلایی سر اینترنتم بیاد !آخه مگه خودتون نگفتین فقط به شرکتا 5 مگ میدین من دوست دارم 5 مگ بگیرما
ولی این که حرفا خیلی با هم تناقض داره!
سلام جناب Sat_Sat چنتا سوال داشتم ازتون.
الان که من وارد پنلم میشم غیر از سرویس فعلیم نمیتونم سرویس دیگه ایی رو انتخاب کنم آیا بعد از اتمام این دوره(اوایل خرداد) میتونم سرویس های دیگه رو هم انتخاب کنم؟؟
خدا رو شکر من مشکل کم کردن حجم تو ساعات رایگان رو ندارم ولی طبق گفته های شما و شب اول دانلود من باید 4تا4.5گیگ دانلود کنم که متاسفانه از شب های بعدی نشد.
شبه اول من 2تا لینک گذاشتم دانلود شه که هر کدوم با سرعت 120 میگرفت ولی از شبای بعد 2لینک سرعتشون اومد رو 50-60 تکی هم 100-110 نمیشه اینو یه کاری بکنید عین شب اول بشه؟(با سرورهای داخلی هم همین مشکل هست!)
سلام جناب Sat_Sat چنتا سوال داشتم ازتون.
الان که من وارد پنلم میشم غیر از سرویس فعلیم نمیتونم سرویس دیگه ایی رو انتخاب کنم آیا بعد از اتمام این دوره(اوایل خرداد) میتونم سرویس های دیگه رو هم انتخاب کنم؟؟
خدا رو شکر من مشکل کم کردن حجم تو ساعات رایگان رو ندارم ولی طبق گفته های شما و شب اول دانلود من باید 4تا4.5گیگ دانلود کنم که متاسفانه از شب های بعدی نشد.
شبه اول من 2تا لینک گذاشتم دانلود شه که هر کدوم با سرعت 120 میگرفت ولی از شبای بعد 2لینک سرعتشون اومد رو 50-60 تکی هم 100-110 نمیشه اینو یه کاری بکنید عین شب اول بشه؟(با سرورهای داخلی هم همین مشکل هست!)
آها پس باید من بتونم شبا 9 گیگ دان کنم دیگه دیشب 10 مگابایت دان کردم :n24:نقل قول:
با بازكردن سه يا چهار صفحه بدون عكس همين تاپيك چقد حجم به طور معمول ميره؟
دوست عزیز سرویس 5 مگ برا شرکتهای و موسسات کوچیک هست نه یوزر خانگینقل قول:
شما با پشتیبانی تماس بگیرید و بهشون بگید راهنمایتون می کنن اگه نه که یه کارت دانشجویی تهیه کنید و سرویس 2 مگ رو بگیرید
دوست عزیز من چون شرکت ثبت شده دارم درخواست دادم 10 مگ برام فعال کنننقل قول:
شما هم می تونید این کار رو انجام بدید و مشکلی نداره
شما که فعلا رو پنل اندیشه هستی عزیز هر وقت اومدی رو پنل مخابرات بعدا ابراز نگرانی کنید
خدایش از همون اول فقط غر زدی ها خوب اگه ناراحتی چرا جمع نمی کنی
راستی آرشیو فیلم نداری :n02:
بله دیشب با 10 مگ یه یوزر از تالش حدود 12 گیگ دانلود کردنقل قول:
من دیشب 160مگ از حجمم باقی مونده بود.7-8 تا صفحه ساده با دوتا عکس چندکیلوبایتی باز کردم. چند ساعت بعدش خواستم کانکت شم، کانکت نشد(حجم ته کشید). امروز زنگ زدم میگم قضیه چیه؟ چرا بره چندتا صفحه ساده بازکردن چندین مگ کم میشه؟ جواب اپراتور: بطور عادی بره هر صفحه بازکردن چند مگ کم میشه. همین قضیه بره همه شرکت هایی که خدمات اینترنتی ارائه میدن، صدق میکنه! :n13::n14:
جناب Sat_Sat
آیا جواب منطقی داری بره این سوال؟
دوست عزیز شما هم داری سخت میگیرد این بنده خدا میگه که فقط یه اپراتور ساده هست این حرفایی که میزنید که ربطی به ایشون نداره ماها کاربرا باید اینقدر در خواست بهشون بدیم تا عمل کنن
ولی فک کنم علت اصلی نداشتن کش سرور هست